Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Simson... Acum are alte coarne, niste comenzi avansate, alte telescoape pe spate si un sistem de evacuare mult mai original decat cel din poza (acolo este pe post de toba teava intermediara dintre tobele de Dacie)- dar cu acea teava avea un sunet beton!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 IJ- Jupiter4, Planeta3, Planeta5....ha ha ha, nici proprietaru nu mai stie ce motor mai este. Anul trecut avea motor de Planeta5 si cilindru de Planeta3 (cu doua evacuari), acum are si cilindrul de Planeta5. Eu stiu insa sigur ce motor este! Este "IJDIAN"!!! Si la asta ma supar ca nu mai arata asa in prezent...acum arata mult mai bine si are coarne in "V"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Simson- Andrei de la Targu-Jiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Una din cele mai urate motociclete pe care le-am vazut. Rat bike IJ Jupiter3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Aici se vede si mai bine cat de urata este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 "Eine gute Reise mit MZ" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Motocicleta mea...IJ '56 Festival Crouser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 fosta dragoste a Ingerului_Albastru,actualmente my bike JAWA350TS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 Ce, nu mai stiati cum arata Nipra lui Klaus? Sefu de promotie de la Fuck. de Fizica a luat cam acum 3 sapt-in acelasi timp cu mine o tranta cu Nipra-mai precis o iesire in boscheti din cauza lui nea Bachus- de unde a iesit nitel zgariat, dar fericit ca trage niprana de rupe.. Pe de alta parte, cand aveti timp si treceti prin Pitesti, opriti si la barul @La Tanta@//bar de bikeri cu motorete pe terasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Uitati-o si pe fosta mea , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Uitati-i si surioara , cea visinie ii apartine lu' Cocos , o are si in momentul de fata , bineinteles ca nu mai e la fel , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Pe de alta parte, cand aveti timp si treceti prin Pitesti, opriti si la barul @La Tanta@//bar de bikeri cu motorete pe terasa. 218486[/snapback] Unde se afla situat barul asta din Pitesti? Eu trec destul de des prin Pitesti si cu proxima ocazie as vrea sa ma opresc acolo la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 8, 2005 Share Postat August 8, 2005 Unde se afla situat barul asta din Pitesti? Eu trec destul de des prin Pitesti si cu proxima ocazie as vrea sa ma opresc acolo la o 219157[/snapback] Pe Bdul Republicii, vis-a- vis de spiatlul Nicolae Bălcescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Pe Bdul Republicii, vis-a- vis de spiatlul Nicolae Bălcescu. 219345[/snapback] Merci mult! am sa trec pe acolo in weekend-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 nu am văzut poze cu chopperul lui Angel..deÂşi a participat la Bacău, nici un chopperist nu a pus poze cu el.. 185898[/snapback] salut motocicleta asta e in romania? si daca da,imi poate spune cineva a cui e? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 despre asta e vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 despre asta e vorba... 220419[/snapback] E tare motorul a muncit ceva omuletul asta la el , are gust , e bine rrealizat si cel mai important nu e impopotzonat , e simplu , exact cum imi place , cinste lui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 E tare motorul a muncit ceva omuletul asta la el , are gust , e bine rrealizat si cel mai important nu e impopotzonat , e simplu , exact cum imi place , cinste lui ! 220704[/snapback] Cu toate ca ash spune ca la ghidon ar trebui sa mai lucreze putin , in rest e super OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 motorul este a unui prieten foarte bun de-al meu.....Super fain,chiar mi se vad mainile in poza asta in fundal.Il ajutam sa aprinda farul,adik lumanarile.Sper sa gasesc niste poze in care apare mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 ar fi marfa sa mai pui niste poze poti sa-mi spui,te rog,daca a fost facut la noi sau asa a fost cumparat de afara? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Atenție ce au mai făcut băieții din Bacău. Pentru detaliere, iote linkul. pentru un chpper frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Atenție ce au mai făcut băieții din Bacău. Pentru detaliere, iote linkul. pentru un chpper frumos foarte frumos!!!!!!!!!! cu adevarat arta face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Despre iju ăsta e ste vorba. Băiatul cred că l-a muncit destul de mult pentru a arăta aÂşa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate