Sari la conținut

Dau Etz-ul - 850 Ron


mirceatrif
 Share

Postări Recomandate

Am dat pe el 500 EU anul trecut si de atunci am mers doar 500 km cu el. Eu nu ma pricep sa il repar si mai mult a stat in garaj.

 

Am plecat cu el la tara si pe drumul de intoarcere s-a stricat din nou. Un prieten mi-a spus ca ar fi sarit ambreiajul de pe un anume ax. Si incarcarea merge ciudat, incarca doar peste 2500 ture. In plus are un zgomot ciudat in motor, probabil de la ambielaj, doar ca fostul proprietar mi-a spus ca are acest sunet de multa vreme, timp in care a strabatut mii de km cu el. Are filetul intrarii cotului in cilindru rupt, dar e bine sudat.

 

In rest, merge foarte frumos, dar mie mi-e teama sa plec cu el la drum, sa nu ma lase iar. Cine il vrea poate are mai mult noroc cu el. Are acte ok, desi nu sunt pe numele meu dar proprietarul e identificabil. Are revizie si asigurare pana la anul. Am schimbat bateria, carbunii, contactele. Functioneaza toate instrumentele de bord si martorii luminosi.

 

Mai am la el top case si un suport lateral articulat pentru bagaje si o cutie pentru scule si mai dau o geaca ce mi-a ramas mica.

 

Motorul se afla la Brad, HD, eu nu il mai repar ca m-am saturat de el. Cer 850 RON, pentru ca nu mai vreau sa ia nimeni teapa cu el. Poate problema tehnica e nesemnificativa si nu ma pricep eu.

 

post-8800-1187603511_thumb.jpg

 

post-8800-1187603490_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arata foarte bine se vede ca e ingrijit. La banii astia cumperi un scuter necajit sau o bicicleta.

Ideea e sa ai rabdare cu ele ca-s motociclete vechi.

Si eu am unul de 150 merge foarte bine dar am avut o groaza de probleme care cu multa rabdare si nervi s-au rezolvat. Acum il tin in garaj si nu vreau sa-l dau pt simplul motiv ca nu iau nici 10 mil pe el. Mai bine il pastrez pana ajunge relicva si il dau la stranepotii mei, poate atunci a valora ceva mai mult :cheers:

Piesele nu-s scumpe la ele si se gasesc foarte usor.

Parerea mea e ca pe ETZ te inveti sa fii motociclist adevarat adica sa stii sa repari un motor daca ramai cu el pe drum. M-a lasat si pe mine de multe ori pe drum da cu mult chin am reusit de fiecare data sa-l urnesc.

Ce sa zic bafta la vanzare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Eu am vandut un ETZ 250 din 1986 anul trecut, cu 1300 lei. Motorul era OK, avea nevoie de mici reparatii la frana fata (schimbat furtunul) si de o cosmetizare generala.

Ideea e ca pretul cerut de tine e bun, e motocicleta ideala pentru un incepator (fara fite si nu baiat de bani gata). Profilul potentialului cumparator e deci foarte larg, il vei gasi.

Ar mai fi buna si pt. scolile moto - incearca pe la una mai mica. Succes!

Si apropo, ce iti iei in loc?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut mircea,adi sant...de la mine ai cumparat etz-ul(din turda).ma mira faptul ca ai avut probleme cu el..eu am umblat foarte mult cu el pe la intruniri la sibiu,v.ierii...etc si probleme mari nu am avut.sunetul care se aude in motor e de mult timp si cat a stat motorul la mine nu ma deranjat cu nimic...trebuia sa-mi fi spus mai demult ca ai probleme cu el si poate te-as fi putut ajuta...pacat,e un motor bun si eu am fost multumit de el...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea ar fi sa-i mai dai o sansa. totusi Etz e cea mai fiabila dintre socialiste. Gaseste un meserias bun sa ti-l faca ceas si ai sa te bucuri de el mult timp.

P.S. Sa nu-ti zic de cate ori eram sa torn eu gaz pe Jawa si sa-i dau foc dar de fiecare data ma calmam, pun mana pe cheie, mai strang 3 suruburi, dupa care mai fac ceva sute de km fara probleme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

×
×
  • Creează nouă...