newton Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 si ce bine arata Nissan-ul la plecare... n-ai vreuna si dupa ce l-a luat camionul dupa el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 (editat) dar masina de asistenta nu avea sistemul "sentinel", sau sistemul se pune doar la concurenti? Editat Ianuarie 13, 2005 de corneltrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Iterviu cu Romeo Dunca, e suparat tare baiatu': http://www.cotidianul.ro/index.php?a=2007&shift=1 Eu aveam asa o senzatie in acest sens despre Dakar; ma refer la organizatori in sensul in care zice Romeo. Dar se vede treaba ca este o realitate. Adica chiar 20 si ceva de mii de euroi pentru inscrierea unui motociclist si cam tot atat pentru masina de asistenta este chiar exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Am exagerat eu cu preturile. (dar nu cu mult) Am gasit AICI taxele pentru inscriere la motociclisti. Si AICI taxele de inscriere pentru masinile de asistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 13, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2005 una peste alta, competitia motocicletelor este relansata astazi - transponderul lui Romeo se pare ca e intr-o zi buna astazi, iriTrackul il arata asteptand startul. bafta Romeo, mai ai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Eu aveam asa o senzatie in acest sens despre Dakar; ma refer la organizatori in sensul in care zice Romeo.Dar se vede treaba ca este o realitate. Adica chiar 20 si ceva de mii de euroi pentru inscrierea unui motociclist si cam tot atat pentru masina de asistenta este chiar exagerat. Referitor la articolul din ziar am tot discutat cu Renatta. Nu sunt chiar cuvintele lui Romeo.Daca erea sa renunte renunta de mult .Romeo stia ce-l asteapta (cine a fost la conferinta de presa stie).In prima proba de legatura i-a explodat bateria si a tras tare sa nu se intunece (900km).A sosit al 26-lea in parcul inchis.Acest ziaris a vrut senzationalul.O sa verificam aceasta declaratie.Legatura prin satelit cu Romeo nu functioneaza de ceva timp si masina de asistenta nu raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Se pare ca Romeo merge bine azi. Al 63-lea timp la CP1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Eu aveam asa o senzatie in acest sens despre Dakar; ma refer la organizatori in sensul in care zice Romeo.Dar se vede treaba ca este o realitate. Adica chiar 20 si ceva de mii de euroi pentru inscrierea unui motociclist si cam tot atat pentru masina de asistenta este chiar exagerat. Voi ati vazut ca sunt 9 elicoptere si vreo 15 avioane care merg cu caravana ?!? Plus echipamente pentru decolat / aterizat in plin desert. Radare aeriene. Piloti. Controlori de trafic. Plus nu-stiu-cate camioane de asistenta (ale organizatorilor), de recuperat motoare prajite si masini blocate. Doctori. Legaturi telefonice si de date prin satelit, cu antenele si bineinteles tehnicienii aferenti. Arbitri in fiecare CP si pe parcurs. Bucatari. Mancare si apa in bivuac. Mancare si apa parasutate in desert la cei ramasi blocati. Benzina, atat pentru concurenti, cat si pentru camioanele de asistenta, si pentru elicoptere, si pentru avioane. Zboruri tot timpul la Dakar si in alte orase mai mari, ca sa duca raniti / abandonati si sa aduca apa, mancare, benzina, etc. Nimeni nu face nimic pe gratis. Toate astea inseamna ENORM de multi bani, nici nu stiu sa calculez, ca habar n-am cu cat trebuie sa platesti un pilot de AN sa-ti decoleze / aterizeze noaptea, in desert, in plina furtuna de nisip, pe o chestie care nici nu e pista si nici nu e luminata. E foarte posibil ca banii din taxe de participare sa nici nu ajunga sa plateasca toate astea. E drept ca se mai adauga alte milioane bune din drepturile de difuzare media, si probabil ca de fapt organizatorii din astea castiga. Dar imi este destul de clar ca banii de taxe nu sunt aruncati aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 foarte corect. As mai adauga ceva. Pe langa banii din taxe de participare mai exista si banii veniti de la cei ce sponsorizeaza evenimentul (Telefonica fiind cel mai mare sponsor). Oricum, organizatorii raman cu ceva banuti frumusei in buzunar, dar cred ca au si bataie mare de cap. Pe undeva se compenseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Se pare ca Romeo merge bine azi. Al 63-lea timp la CP1... 67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 bine observat. cine a organizat vreodata un ceva poate sa mareasca scara si are o idee despre problemele care apar si bugetul necesar. logistica e ceva incredibil in acest raliu. despre bani eu cred ca grosul vine din sponsori drepturi si reclame nu din taxe de participare. de ramas avere nu cred ca ramine. oricum nui lucru usor si de pe margine e usor sa vorbim. totusi parerea mea e ca se merge prea tare. goana dupa secunde e exagerata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 @DragosKTM: Ai dreptate, costurile si efortul organizatorilor sunt enorme, imi reconsider afirmatia. @Nitescu: Asteptam o confirmare referitor la interviul din Cotidianul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Ce mi se pare extraordinar e ca primii 6 motociclisti, dupa mii de km, se afla cu timpii in interval de o ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Referitor la articolul din ziar am tot discutat cu Renatta. Nu sunt chiar cuvintele lui Romeo.Daca erea sa renunte renunta de mult .Romeo stia ce-l asteapta (cine a fost la conferinta de presa stie).In prima proba de legatura i-a explodat bateria si a tras tare sa nu se intunece (900km).A sosit al 26-lea in parcul inchis.Acest ziaris a vrut senzationalul.O sa verificam aceasta declaratie.Legatura prin satelit cu Romeo nu functioneaza de ceva timp si masina de asistenta nu raspunde. Am mai intrebat,cum adica nu sint chiar cuvintele lui? Mie imi pare de bun simt ce spune omul acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 13, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2005 Romeo a trecut de CP2 pe ce suprafata se merge astazi? pe iritrack zice un soi de bolovanish, dar pe acelasi tip de suprafata romeo a mers la inceput cu 80 dar pe o portiune destul de mare a mers si cu 35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 (editat) E o tanti, Ludivine Puy (nr. 35) care merge al dracului de bine.... Sau cel putin asa pare in poza, ca e femeie Editat Ianuarie 13, 2005 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Poate acolo unde a mers mai tare e curatat drumul si-ti permiti dar cind dai de bolovani ..... parca te gindesti mai bine dupa intimplarile de acum doua zile. Pe mine nu prea ma mai intere asa de tare cum merge ci mai degraba SA AJUNGA la Dakar. si sa si aiba zimbetul asta Referitor la organizare; dupa cum privim de aici de acasa cred ca nu prea e nici usor si nici nu ramin cu maire lucru si cred ca nimic nu poate compensa sentimentul de vinovatie cind se intimpla sa nu mearga totul asa cum ti-ai fi dorit si se intimpla sa fie si victime. Asta in cazul un care oameni din organizare fac aceasta treaba cu constiinta si conshtinciozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Conform iriTRack-ului parca Romeo s-a cam ratacit un pic acolo la km 470 ca parca face cale intoarsa (asta are mai putina importanta doar sa termine)Daca o mai tine tot asa poate si termina intre primi 50 ceea ce chiar ca e SUUUUPEERR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Am mai intrebat,cum adica nu sint chiar cuvintele lui? Mie imi pare de bun simt ce spune omul acolo ! Romeo gandeste putin diferit.Am stat cu el 4 zile.Pana la proba contrarie o luam ca atare.Renatta nu reuseste sa-l prinda pe tipul care a scris articolul si Szolt nu raspunde la la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 13, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2005 Pe mine nu prea ma mai intere asa de tare cum merge ci mai degraba SA AJUNGA la Dakar. si sa si aiba zimbetul asta De acord, dar cand vad o schimbare de viteza pe aceeasi suprafata (conform iriTrack) numai la rele ma gandesc: probleme mecanice, pana, etc Go Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Nu mia pune doar ce-i negru in fata tre sa fii mia optimist eu cred ca e un tip super si cu o ambitie de fier si nu prea se lasa sablat de vintul din desert, si fiind si roman cu inventivitatea cunoscuta deja nu prea cred sa nu se descurce indiferent de situatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 13, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2005 Nu mia pune doar ce-i negru in fata tre sa fii mia optimist eu cred ca e un tip super si cu o ambitie de fier si nu prea se lasa sablat de vintul din desert, si fiind si roman cu inventivitatea cunoscuta deja nu prea cred sa nu se descurce indiferent de situatie cred ca si impingand motorul termina A terminat 75 175 - DUNCA 14:47:41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Daca totul merge bine astazi (dar mai precis maine) la stirile de la ora 19.00 tvr 1 in direct prin tel cu Romeo.Referitor la articolul din ziar s-au rastalmacit vorbele lui Romeo.O spun din sursa sigura.Acum 5 min s-a vorbit cu asistenta.Il asteapta pe Romeo la sosire.Mai are aproximativ 100km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 na acum mai aveminca o seara mia linistita si nu ne mai roadem unghiile ca nu stim nimic, si dac ne gindim bine nici nu prea mai e nici o etapa care sa fie mai naspa si sa-i puna mari probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate