Sari la conținut

Busteni 23.08.2007


sinaia_zx6r
 Share

Postări Recomandate

Ba Radule, lasa ba prostiile, esti om mare... daca ai fi reusit sa intelegi ceva din postarile mele ai fi inteles mai mult... Intamplator am nevasta frumoasa, desteapta si un copil bestial pe care cu ceva vreme in urma chiar era sa-i schilodeasca un "raidar" de asta rebel! Dar pana una alta tot om am ramas si nu, nu caut laudatori si daca ma laud o fac pentru ca am cu ce! Tu esti absurdul care foloseste " daca" si "oai ce viteaza sunt" si "ce-i faceam" .... Eu nu i-am facut nimic aluia care mi-a iazbit familia, ptr ca a facut-o intr-un acces de teribilism pe care dupa scurta vreme l-a platit cu viata! Eu nu sunt asa viteaz ca voi, ma.... sunt un slab, nu am omorat pe nimeni... fiti voi viteji sa dea altii cu ripuri ptr voi, eu stau acasa si o labaresc in fata monitorului!

Sa traiesti bine!

P.S. ... ca nu ma pot abtine.... sper sa nu ajung in postura de a trebui sa te sustin si pe tine.... ca nu sti niciodata cum bate vantul... si da, te-as sustine si pe tine....

 

Nu ma intelege gresit, eu nu neg ca nu ai avea o nevasta frumoasa sau un copil bestial, tu susti asta. Ti-au murit laudatorii....? in fine....

 

Eu unu ti-am spus ca sunt mai greu de cap si nu inteleg anumite treburi. Dar ce vrei tu sa spui? Ca miine daca un "Rider" de asta rebel ti-ar omora sotia si ti-ar schilodi copilul, "riderul" ulterior ar scapa cu viata tu te-ai duce sa il susti? Imi pare nespus de rau pt tine, si nu inteleg daca tot ai o familie de care esti mandru, de ce esti dispus sa renunti la ei pt. un bou? Tu crezi ca glumeam, cand am afirmat ca l-as fi tinut pe ala in viata doar ca sa am ce cioparti ulterior......nu glumeam.

 

Eu unu nu ma consider un motociclist cu multi ani de experienta in spate sau foarte iscusit, dar ma schinui sa invat cat mai multe. Sunt momente cand gresesc si apreciez persoanele care imi spun in fata ca sunt un prost ca am ajuns in situatia in care am ajuns, in acelasi timp ii dispretuiesc pe cei care ma sustin, nu pt ca fac asta ci pentru ca nu am ce invata de la ei si miine pot sa gresesc din nou daca le ascult sfaturile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 192
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

vindeti-va motoarele si sansele de a trai vor creste enorm. am avut 4 ani motor, am si cazut odata la 160 km/h (din vina mea) si am scapat doar cu zgarieturi. asta se intampla la o saptamana dupa ce imi luasem primul motor, deci scenariul tipic incepatorului teribilist. atunci nu m-am linistit, si mi-am luat iar motor. ocazii au fost multe cand puteam sa mor, dar Cineva acolo sus a avut mila de mine. acum o luna am reusit sa-l vand (GSX-R 750 K4) si multumesc Domnului. e groaznic ce se intampla in tara noastra. am pierdut multi prieteni,NU MAI VREAU SA AUD de motoare!!!

 

 

 

il cunosc...o sa isi ia k6 de 1000:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vb cu niste bikeri din Portugalia(tara cu cel mai mare nr de motociclisti din Europa))unde motocicleta e folosta 9 luni din 12.Spuneau baietii ca la ei nu se inregistreaza atite accidente ca in Ro,or fi ei mai prosti,mai fricosi sau mai putin zmei :agree:

 

sa iti spun eo ca am stat 2 ani in spania....o tara muuuult mai mare dekt portugalia....unde numaru de bikeri e mult mai mare dekt in ori ce tara....daca te documentezi vei vedea...ca spania si italia au cel mai mare numar de motociclisti......iar in spania stii kre e media deceselor pe zi? 7 morti pe zi...suntem departe de ei...insa totusi e o diferentza....scoala moto la noi e fix pla...te sui pe o rabla, 1 jalon 3 opturi...mersi fara o mana (ma mir ca te pun sa te dai pe o roata) si gata....esti biker....pai fratzicule...in alte tari(spania de exemplu) dai examen, poligon inchis...si poligon deschis...care consta in: tzi se atasheaza la casca un microfon si un "handsfree" iar caborii stau in spatele tau monitorizand totul din mashina...iti explica pe unde sa mergi ce sa faci...sa vada daca esti sau nu in stare sa omori lume pe strada....nu se i-a carnetu asa ushor fratziilor....si mai putin shpaga.....pai am facut scoala de shoferi la "DINU" am A si B....iar knd faceam poligonu stiam sa merg dinainte....dar spun cu mana pe inima, nu imi doresc sa ma intalnesc cu cei care am facut scoala....pai frate sa nu stii sa mergi pe bicicleta :smoke::o:O si tu sa dai de A...las-o drequ ca asta e culmea culmilor.....sa vrei sa pleci de pe loc sa ineci motoru de n ori sa nu iti coordonezi mishcariile iar knd ai prins ideea sa mergi 3 metri si sa cazi cu motoreta pe jos....tzi sa precizez ca era un ktm 125...ushor manevrabil si greu de trantit.....acel "elev" se afla printre noi...daca nu a murit deja .....asa ca in romania ...mai e mult pana departe :ok:....teribilism avem cu totii...asta pana knd ne imprastiem...ma vedeam zmeu si eo pe la inceput si slava domnului ca inca traiesc insa m-a linistit un conservar knd m-a luat "perplex" de m-am trezit pe jos cu rotula belita....si culmea eram la 50 de m de casa....mai aveam putin......n'are rost sa mai criticam pe nimeni...asa le-a fost scris, asa a vrut Dzeu sa se intample.....si Dzeu sa ma ierte dar era mai bine sa il i-a si pe ala mic...macar nu se mai chinuia....si era langa mama lui acolo sus.......vorba lui Ombladon.....viata'i grea dar trece////asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre Makabras... tu vorbesti serios cu ala care nu stia sa mearga pe bicicleta insa vroia permis de condus motocicleta ? :smoke:

 

Ma credeti ca nevasta lui sefu s-a suit pe un scuter zilele trecute, a pus picioarele pe tablie in timp ce era flancata de sotul ei si un coleg de job ? Exact, motorul era pornit, ea ii dadea gaz, insa nu tinea picioarele pe jos urmand sa le suie pe tablie, ci le avea sus... crezand ca scuterul o va tine in echilibru... iar cei doi tineau scuterul ca aia sa nu cada... :ok: Pai ce credeau ea ? Ca scuterul va sti s-o tina pe linia de plutire in momentul in care va prinde viteza ?

 

In fine, rad eu, dar din ce mi-ai zis tu, se pare ca patania de la noi de la firma nu a fost un caz izolat... :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sancez a scris:

Am intrebat mai devreme:

 

 

Medicul de pe ambulanta, Horatiu Mandaianu, a declarat la Pro TV ca nimeni nu a acordat primul ajutor accidentatilor.

De ce n-au facut-o baietii cu motoarele?

N-au observat ca lipsea unul dintre ei si s-au concentrat sa termine cursa?

Nu aveau permise si deci nici notiunile de prim ajutor din scoala de soferi?

Sau se temeau de reactia martorilor si au fugit?

 

 

Mi-a raspuns sinaia_zx6r (a declarat aici ca ii cunoaste pe baieti), prin mesaj personal :

 

QUOTE

Daca ai putina responsabilitate te rog sa-ti completezi datele pe profil inainte sa judeci pe cineva.

Iti multumesc pentru responsabilitatea de care dai dovada!

 

 

Raspund public:

 

Te referi la responsabilitatea fata de prietenii tai care fac curse ilegale, dintre care una s-a soldat cu victimele de la Busteni si care nu au acordat primul ajutor ranitilor, unul dintre ei fiind chiar tovarasul lor de liniute? Responsabilitatea aceasta de a-i ascunde se numeste complicitate.

 

Ai vrea sa completez date personale la profil ca sa ma tem ulterior de amenintarile voastre ca am indraznit sa intreb cine sunt cei care au generat situatia fatala si pe urma au parasit locul accidentului?

 

Te temi ca iti stric combinatia cu asociatia?

Crezi ca te afli intr-o situatie delicata? Politia locala stie cine sunteti. Daca si-ar fi facut datoria, n-ati mai fi fost pe sosele de multa vreme. Dar nu si-o fac. Si nici tu n-ai ce cauta in asociatia motociclistilor, dar esti.

"

 

Pai hai sa detaliez.. Am vazut la nemti un reportaj interesant: - camerele de supraveghere aratau o masina care s-a izbit de capul de la intrarea intr-un tunel, apoi, la caateva zeci de secunde diferenta, trei masini au trecut FARA SA OPREASCA - bineinteles, filmate fiind de camera de la intrarea in tunel. Si culmea, soferii celor trei masini au ajuns in instanta, pentru ca nu au oprit sa acorde primul ajutor.

Ar trebui si la noi sa se monteze mai multe camere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai bine se infigea dracului intr-un pom si nu lua pe nimeni dupa el.

Pentru un criminal nu am nici compasiune, nici mila. Pentru aia tot ii trag cu: despre morti numai de bine, ganditi-va poate era cineva din familie/prietenii apropiati pe trecere.

 

Multa sanatate si politiei ca nu ia nici o masura reala impotriva tuturor idiotiilor din trafic (nu conteaza cate roti au sub poponeata).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc AK_Raptor ! Deci "liniutzele" inseamna intreceri ilegale pe care putini din cei implicati le recunosc dupa un eventual accident. Nasol... :smoke: Zicea cineva mai sus de prietenii motociclistului care acum stau ascunsi ca sobolanii si nu recunosc ca fac des liniutze... In fine, nu prea ar trebui sa comentez atata vreme cat eu inca nu am participat la astfel de "activitati" ci m-am "dat" pana acum doar cu scooterul... Deci am inteles... In linii mari, "liniutzele" ar trebui sa dispara din spatiul considerat public. :agree:

Daca tot ti-ai tras super poza aia de posedat la avatar si ti-ai ales un nick sukar, macar nu mai pune intrebari din astea d 2 bani? "Ce sunt liniutele?" Apoi ne mai si anunti si tu ca t-ai prins. Te sfatuiesc sa citesti cat mai mult inainte sa postezi ceva pe forum. Nu de alta da te faci de ras.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Draga emanuel71, imi pare rau ca ti-am inselat asteptarile dar in momentul in care am hotarat sa ma inscriu pe acest forum, am facut-o ca sa invat / aflu cat mai multe despre motociclism. Culmea... cand am constatat ce sunt liniutzele, nici macar unul din userii inscrisi deja, nu mi-au confirmat. Iar intrebarea asta am pus-o de vreo trei ori pe diverse topicuri. Cred ca tu esti primul care afirmi cu juma' de gura ca am avut dreptate... insa de aici se naste o alta intrebare... Cumva motociclistii sunt de acord cu aceste intreceri dar nu recunosc niciodata public ?

 

Se pare ca in Romania forumurile exista doar pentru certuri intre forumisti, pentru cei care citesc cu atentie si diseca propozitiile altora, pentru cei care nu fac altceva decat sa arate ca sunt mult mai "dashteptzi" decat colegii lor... si nicidecum pentru sfaturi, pentru a-i ajuta pe ceilalti or something...

 

La capitolul.. "nu de alta dar te faci de ras "... eh, putin imi pasa mie ca ma fac de ras... Nimeni nu s-a nascut invatat. Bine ca nu ma pui sa explic care sunt partile componente ale unui motor de motocicleta ca ai fi fost culmea...

 

In alta ordine de idei... Spune-mi si mie te rog...

 

Stii ce-i ala un acord diminuat ? Sau alta mai simpla...

Cate come are un diez ?

 

Si frara google... pliz... :P

 

<small>--- Mesaj completat în 27 Aug 2007 07:54 -------------</small><br/>

Eu unu sunt convins ca, daca as fi in locul sotului ramas cu un copil schilodit si cu sotia moarta, l-as fi tinut pe motoclist in viata cu ajutorul perfuziilor doar pentru a reusi sa il ciopartesc zilnic putin cate putin :ok: :smoke: , pana cand nu ar mai fi :agree:

 

Acu' cativa ani, la nevasta-mea la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, a fost adus de undeva din tara cu un elicopter SMURD, un motociclist care accidentase foarte grav sau mortal, nu mai retin exact, un pieton. Medicii l-au tinut o vreme pe aparate pana cand tipul si-a revenit, numai ca scapase de dracu si daduse de tac-su... pe scurt, neamurile de origine rroma ale victimei, venisera la poarta spitalului sa-si faca singure dreptate. Din cate am inteles, cei de la "paza si protectie".. acei bodygurazi sfrijiti si fara pic de notiuni de aparare, au tinut cu greu piept tiganilor, apeland in ultima instanta la politie. Cand motociclistul si-a mai revenit a cerut sa fie externat sau sa fie mutat la alta unitate spitaliceasca cu promisiunile din partea doctorilor ca nu vor divulga locul unde tipul va ajunge.

 

Stiu ca nu mai suntem in vestul salbatic unde linsarea era la mare moda, dar se pare ca iti mai vine cateodata sa-ti faci dreptate singur.

Editat de Catalin S.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aloooooooooooooooooo

propun celor care scriu in acest topic sa citeasca mai intai titlul acestuia si apoi sa scrie parerea lui despre acest accident si sa nu mai scrie ca a facut facultate si a mers 70 de ani cu motocicleta sau s-a plimbat cu altceva. daca ar fi sa alegem mesajele de aici am umple 2-3 pagini restul sunt aberatii.

 

 

poate vreun moderator vede si inchide topicul ca altfel o sa scriu si eu ce mi se intampla cand ma plimbam la gradinita cu tricicleta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Catutza...

 

De acord cu tine...

Daca citesti posturile mele de pe acest topic, vei observa ca treaba asta am spus-o inca de acum cateva zile... Stop offtopic !! S-a intamplat, gata... asta este... Neatentia, lipsa de experienta si-au spus cuvantul. Nu inteleg din ce cauza exista comentarii (de fapt certuri) incrucisate, in sensul ca un user raspunde altuia dupa nu stiu cate zile cand primul deja uitase de subiect.

Editat de Catalin S.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deja ati luat-o pe aratura.

 

Dupa cele 19 pagini imi vin in minte doar urmatoarele:

- Viteza (te) ucide

- nerespectarea regulilor elementare de circulatie (te) ucide

- anturajul prost (te) ucide

- "shmecheria" (te) ucide.

 

Dupa mine nu ar merita atatea discutii un Xulescu care a ucis si a dat si el coltul. A scapat prea usor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fain topic, al doilea pe care il vad ca se duce in balarii...

 

omu' nu a constietizat ca e criminal pana in secunda in care a devenit (adica pana a omorat un alt om si a schilodit un copil). dar era un criminal din momentul in care s-a suit pe motor si a depasit viteza la care putea evita orice pericol (oricare ar fi fost acea viteza). si asta nu are obligatoriu legatura cu ce vehicul conducea. putea avea si trabant, sa alergi prin busteni ca nebunul ... hai ca maine iau masina si "rad" tot ce misca pe strada ca pieton: cum ma numesc? baiat bun? sau criminal? dar daca o fac cu motorul nu sunt criminal, sunt un baiat bun care a gresit, si sunt jelit la greu pe forum...

subscriu la ce a zis old_school IN TOTALITATE

 

pentru initiatorii dezbaterilor pe teme gramaticale si nu numai ... dragilor, emanati aer de oameni frustrati, nebagati in seama. v-ati bagat in seama

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt perfect de acord cu Dan Oprea la capitolul gramatica! Din moment ce nu esti in stare sa scri limba ta materna, din moment ce nu stapanesti bine in scris limba pe care o vorbesti de mic copil.... cum poti sa stapanesti un motor de X cai putere?

Iar despre educatia primita de "criminal" de la parinti, cred ca e aiurea sa va legati...

 

bla bla bla

 

* sa scriu / sa scrii / sa scrie / sa scriem / sa scrieti / sa scrie;

* nu stiu de unde ai scos tu patru puncte de suspensie;

* in limba romana scrisa ghilimelele de la inceput se pun jos.

 

Agramatule care esti agramat :agree:

Editat de zzzzz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...