CaptainBusa Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Le pot avea eu capitane? Man iti dau tie fata si lui Emil spatele ca sa multumesc 2 de-ai nostrii. Zic ca e o decizie buna. Cand vrei sa iti pasez guma da-mi de veste la telefon. Emil tie ti-o aduc cand vin la socrii la Medgidia. Cele Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Lasa atunci dale cadou de nunta pe amandoua!!! Eu vroiam tot spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Care plecati vineri in jur de 10 dimineata din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Deja ma pregateeeesc ! Abia astept ! Nici nu stiti cat sunt de entuziasmata ! AMR 2 ZILE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 ajung si eu cu masina sambata si stau pana luni sper. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Care plecati vineri in jur de 10 dimineata din Bucuresti ? eu pe unde o luam eu as vrea pe autostrada as propune la 10 sa ne vedem chiar la intrare pe autostrada in fata la BMW Cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 eu pe unde o luam eu as vrea pe autostrada as propune la 10 sa ne vedem chiar la intrare pe autostrada in fata la BMW Cine se mai baga? Haide 10.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Haide 10.30 e bine si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Bai fratilor, eu nu mai am rabdare deja ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 ok Nasicule am vorbit cu Emil si le ia el pe amandoua. ============ noi plecam 2 motoare vineri pe la ora pranzului... traseul este Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu si Gura Raului. Ne vedem Vineri pe seara... Cele Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Vineri 10.00 - 10.30, BMW-Autostrada... Cinstea de la nunta o facem la Sibiu. ..inca nu stiu care e nevasta, Busa sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 nebun esti frate!! deja 3 buse pentru 10 , 10.30 in fata la bmw iesirea spre A1 Cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 (editat) Vineri 10.00 - 10.30, BMW-Autostrada... Cinstea de la nunta o facem la Sibiu. ..inca nu stiu care e nevasta, Busa sau.... Hihihihi! Cat de taaaareee! Casa de piatra sa aveti ! Editat Mai 19, 2011 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 nebun esti frate!! deja 3 buse pentru 10 , 10.30 in fata la bmw iesirea spre A1 Cine se mai baga? Opriti si la Pitesti la o cafea? Noi, pitestenii, venim la Sibiu sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Drum bun sa aveti ! Noi la 10:00 am intins-o spre Sibiu !Doamne-ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Am plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 ...astazi(cu trei motoare) am fost pana la Gura Raului,si nu v-am gasit.La intoarcere am intilnit o Busa albastra,care tot asa parca ratacit va cauta.Puneti-va la vedere sa va gaseasca lumea!Maine incercam inca o data. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 (editat) ...astazi(cu trei motoare) am fost pana la Gura Raului,si nu v-am gasit.La intoarcere am intilnit o Busa albastra,care tot asa parca ratacit va cauta.Puneti-va la vedere sa va gaseasca lumea!Maine incercam inca o data. Respect. ... pensiunile sunt CALIN SI LOLOIU.... ar fi trebuit sa-i gasesti... maine vine si Pitestiul.... ...ajungem pe la 11...max 12. daca nu ne gasiti sunati-ma maine la 0722519811 bafta Editat Mai 20, 2011 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 la ora asta beti ca viteii ) spor la treaba posesorilor de vaci!!! Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Saluatari din minunata statiune Gura Raului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 am ajuns si eu pe la ora 3 super uichiend, super oameni, as da timpul inapoi....nu de alta dar sa-mi recuperez permisu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult cu voi, dar, cele cateva ore in care ne-am vazut, au trecut foarte repede si placut. Locul a fost bine ales, pensiunea si gazdele minunate, mancarea delicioasa. Pacat ca nu am putut si alerga un pic impreuna. Ma bucur ca v-am cunoscut pe unii dintre voi, ca v-am vazut motoarele si sunt sigur ca ne vom mai intalni si cu alte ocazii. Hai cu poze, care a-ti facut, ca nu mai am rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult cu voi, dar, cele cateva ore in care ne-am vazut, au trecut foarte repede si placut. Locul a fost bine ales, pensiunea si gazdele minunate, mancarea delicioasa. Pacat ca nu am putut si alerga un pic impreuna. Ma bucur ca v-am cunoscut pe unii dintre voi, ca v-am vazut motoarele si sunt sigur ca ne vom mai intalni si cu alte ocazii. Hai cu poze, care a-ti facut, ca nu mai am rabdare. tu nu mai ai rabdare ca ai fost acolo...da ia gandestete la cei care nu au ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 am ajuns si noi....cam uzi! super intalnirea astea sunt primele poze..asteptam fotografii profesionisti sa ne arate operele de arta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 am ajuns si noi....cam uzi! super intalnirea astea sunt primele poze..asteptam fotografii profesionisti sa ne arate operele de arta! eo am numarat numai 12 vacute in poze...astea au fost toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate