pitesti2010 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php Participanti, camera solicitata, numar nopti participare: Gino = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 2 nopti Killy = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti TNG = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Mariuscojo = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte Dragstar = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Pitesti = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Tud0r = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Broasca = 1 camera, doua paturi, 2 nopti Lista este deschisa. Pentru completarea ei, folositi functia “copy-paste” si completati in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Va salut pe toti ! Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 2 nopti -am inteles ca numai 1 noapte Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte -care noapte ? Hai cu lista ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 corect punki...eu cu silviu doar o noapte...16/17 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 La mine sa fie pat matrimonial ca altfel am probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte -care noapte ? ai mesaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Daca are cineva nevoie de evacuari "aftermarket" pt generatia 1, le-am pus pe ale mele la vanzare, urmeaza sa montez niste "carboane" /index.php?/topic/746717-vand-tobe-evacuari-suzuki-hayabusa-1999-2007/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php AMR = 4 saptamani !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 update: corectare perioada si tip camera la Octav si broasca Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php Participanti, camera solicitata, numar nopti participare: Gino = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 1 noapte (noaptea 16-17 iunie) Killy = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti TNG = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Mariuscojo = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte (colegul punki este pus in tema deja) Dragstar = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Pitesti = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Tud0r = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Broasca = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Lista este deschisa. Pentru completarea ei, folositi functia “copy-paste” si completati in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 in principiu, ...60/40, va fi vineri spre sambata (16/17 iunie)..... vom vedea.... weekend minunat colegii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Oare e de bine ? Sa-l intrebam si pe Busu de la PROTV ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 E de bine. Se mai schimba prognoza de cinci ori pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Din ce vad tot aia venim an de an . Poate mai corupem si pe altii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 (editat) Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php AMR = 3 saptamani !!!! Editat Mai 26, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 AMR = 2 saptamani !!!! Iuhuuuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Da,da,daaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Eu am mai vorbit in stanga si in dreapta. Dar parca e invitatie la nunta cu dar nu altceva ! Stiu ca trebuie alocat un buget, nici eu nu stau prea bine, dar in primul rand am asemanat-o ca pe o plimbare, o relaxare ,o ....ceva. Si din acest unghi se vede mai bine iar totul capata alt orizont ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Da,da,daaaa Da da diiiiiiiiiii! » Post actualizat in 05 Jun 2017 18:35 . Apropo, amu la intrunirea de la CJ, au fost vreo 2 Buse din SJ si AB, plus trupa din SB cu vreo 4-5 exemplare, plus cateva solitare din alte judete cred ca a fost record de Buse la un loc! (Bineinteles, in afara de intalnirile noastre....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 6, 2017 Autor Share Postat Iunie 6, 2017 La mine pe zi ce trece scad sansele sa ajung:probleme de sanatate,licenta,VMA-ul si nu in ultimul rand o situatie de tranzit cu locurile de munca si/sau schimbarea localitatii de resedinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 La mine pe zi ce trece scad sansele sa ajung apoi strofoaca-te sa ajungeti! .....apropo, de Doru stii ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 6, 2017 Autor Share Postat Iunie 6, 2017 Da.Doru are Yamaha R1 si Ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 ce e ala VMA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 update: adaugare Doru Tanasoiu Hayabusa - Intalnirea de vara 2017 Perioada: 16-18 IUNIE 2017 Locatia: http://www.countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court.php Participanti, camera solicitata, numar nopti participare: Gino = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Octav + Silviu = 1 camera, doua paturi, 1 noapte (noaptea 16-17 iunie) Killy = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti TNG = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Mariuscojo = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Apriliacluj = 1 camera, 1 noapte (colegul punki este pus in tema deja) Dragstar = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Pitesti = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Tud0r = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Broasca = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Doru Tanasoiu = 1 camera cu pat matrimonial, 2 nopti Lista este deschisa. Pentru completarea ei, folositi functia “copy-paste” si completati in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 .....apropo, de Doru stii ceva?? Da.Doru are Yamaha R1 si Ktm update: adaugare Doru Tanasoiu no, ca a sarit iepurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Pe Kosh l-a anuntat cineva? Participa si el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 apoi nu el a facut grupul pe w'up?? din cate stiu, de fapt acolo s-a pus tara la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate