cucu bau Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Salut Octavius, vad ca esti prin zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 doar discul de la kilometraj imi trebuie.......please..please...please.... uite poza asta trebuie sa-ti trezeasca niste amintiri.. Ala cred ca-i in regula,daca nu l-a folosit Emi. Am crezut ca-l vrei tot.No problem Mesaj completat Da Cucule, eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Ai 'tunat 'dacia aia in fata nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Cat consuma modelul pe carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Cat consuma modelul pe carburatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Cat consuma modelul pe carburatie? Al tau are carburatoare? Nu vreau sa te dezamagesc,dar te-ai uitat sub carene?Poate scrie undeva made in china Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 BUEI, nu radeti ca el se referea la dacia aia pe care am palit-o ! Asa-i Octaviane,bord urat ,dar ce motor frumooooosss ! Mesaj completat Sa nu uit,cine are sa imi imprumute niste tobe stok ?Tre sa fac itp-ul si daca merg cu astea pe care le am acum,imi taie astia certificatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 merci..merci.. daca te duci la RAR s-ar putea sa ai probleme...daca te duci la o statie d-asta normala nu cred... am eu tobe...daca nu gaseti in BUC zi-mi si ti le trimit... duminica seara cred ca as avea transport.... .... mama ..eram si eu la postul 69...ce-mi placea...acum am stricat vrajeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Multumesc dar as prefera sa gasesc la baietii din Bucuresti.Daca nu,te contactez,ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Si ce tocmai i-am dat lui Reaper un pm sa vina sa-i dau tobele stock pt itp sau rar, ce zic ba da al meu cand expira? Surpriza 03.04.2010, opa ce avem noi aici? Si tocmai ce vreau sa-i pun un cauciuc de 200 pe spate si o codita cu toate stopurile si semnalele incluse in 2 mai mici! Asa ca Reaper cauta ma si poate rezolvam problema cumva mai elegant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Cucule,dupa cum am zis,esti barbat ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 dupa primii 200 km parcursi pe motor ... , red ca orice ash spune pe langa lumea oricum a trait si simtit pe propria piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Cucule,dupa cum am zis,esti barbat ! Multumesc ! Cu placere fratello, te astept azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Fratello mai jos de atat nu se poate, posibil sa mai creasca si mai jos de atat nu gasesti pe nicaieri! Mai cauta daca nu vrei! Metzeler m5 fata - spate, aproape 300 de euro cam (295) mai exact, dar nu fac de 200 (latime). Metzeler m3 250 euro cu 200 pe spate (latime). Pai la cele cu 200 pe spate m-am oprit si 250 e un pret foarte bun. Poate nu m-am exprimat bine, in ideea daca sunt mai multi doritori ca sa facem aceeasi comanda nu cate una pe zi si in acest fel chai daca creste pretul fiind o comanda mai mare ramane pretul vechi. Eu unu maine (luni) as da comanda de m3 cu 200 pe spate. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Suna ma si iti dau numarul de telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 lumee ce mai stiti de capitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 dau la schimb monopost culoare neagra pentru sha pasager ... sau cumpar sha pasager !! va rog cei care stiti pe cineva cu o sha in plus sau care ar vrea monopost .... dati un semn. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 lumee ce mai stiti de capitan? E intr-o zona fara ...semnal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 e cu burta la soare si rade de noi sau joaca golf pe punte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 da nu vine el acasa .... ) Mesaj completat dau la schimb monopost culoare neagra pentru sha pasager ... sau cumpar sha pasager !!va rog cei care stiti pe cineva cu o sha in plus sau care ar vrea monopost .... dati un semn. multumesc salut... cat de urgent iti trebe .. da un add sa iti propun eu cum facem. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 salut, fratilor..care v-ati pus pompa radiala???...postati cateva poze sa ma orientez si eu unde sa pun rezervorul de lichid... ca am impresia ca ori o sa fie in fata ceasurilor..ori o sa loveasca in carena.. acum am unul mare de plastic..dar am comandat unul mai mic care sper sa incapa.. merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 salut,fratilor..care v-ati pus pompa radiala???...postati cateva poze sa ma orientez si eu unde sa pun rezervorul de lichid... ca am impresia ca ori o sa fie in fata ceasurilor..ori o sa loveasca in carena.. acum am unul mare de plastic..dar am comandat unul mai mic care sper sa incapa.. merci, Mesaj completat Si eu am avut aceeasi problema Ocvtav. Rezervor rizoma ( de la mac ), vine cu lamela aia de prindere pe care o poti indoi in functie de pozitie + surubul si o bucsa de cauciuc. Am pus de la mine doar furtunul si colierele. Nu stiu cat de estetic e fata de varianta stock, dar da rezultate. Atentie mare la DOT 4 ca e pacatos rau, ce atinge.....SALUT !! L-am fixat de surubul semighidonului ca altfel nu aveam unde. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 ieri cand incercam eu sa`mi reglez faza scurta si faa lunga am dat peste o mufa fara partener in partea dreapta a carenei fatza cum stai pe motor ...este impreuna cu firul de la senalizarea dreapta si oricat as fi cautat eu perechea nu am gasito ...bordul functioneaza cu toate instrumentele , semnelele...frana , luminile tot ... cine site de unde e mufa respectiva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 (editat) merci cristi....m-am cam prins ce trebuie facut.... pana la urma nu trebuie sa fie frumoasa...trebuie sa opreasca locomotiva.. ........ si tu ai kilometraj tot in "noduri"... Editat Februarie 24, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 merci cristi....m-am cam prins ce trebuie facut....pana la urma nu trebuie sa fie frumoasa...trebuie sa opreasca locomotiva.. ........ si tu ai kilometraj tot in "noduri"... L-am avut in mile marine dar l-am scghimbat .... A fost greu tare la inceput cand mergeam cu 60 si ma miram ca merg toti prea incet , si ziceam -ITI DAI SEAMA CUM E LA 160 ! -.... si imi dadeam seama acasa ca de fapt erau mile ! Intr-un timp ,ma gandeam sa-mi fac 2 puncte albe pe kilometraj, unu la 60 si unu la 100, ca sa nu mai fac calcule in mers tot timpu. Dar acuma s-a prins tetea si nu mai trebe nimica ! ..decat vreme buna .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate