TNG Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Multu colegii, nu aveam manualul si eram la magazin moto si nu stiam cat ulei sa cumpar. Am schimbat simeringurile si aparatorile de praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 31, 2015 Autor Share Postat Octombrie 31, 2015 Smoke,Cpt si Mihai sunt ok?Stiu ca sunt pasionați de concerte rock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 (editat) Multumesc pentru grija si gandurile bune, dupa o zi foarte plina la munca nu am mai fost in stare de a iesi din casa, Capitanul este inca in voiaj pe undeva prin Africa( sursa facebook) iar de Mihai asteptam sa posteze dar siunt sigur ca este ok ! Editat Octombrie 31, 2015 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indi Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Va salut, se vinde bestia : /index.php?/topic/732740-hayabusa-turbo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 chiar vroiam sa-l intreb pe TNG ce parare are despre dracovenia asta dupa aia in anunt am vazut ca e mana lui cred ca de vreun an sanatos s-a discutat pe aici despre Turbo-Busa, by TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 31, 2015 Autor Share Postat Octombrie 31, 2015 Are cineva nevoie de un rinichi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Are cineva nevoie de un rinichi? ....eu.....Dupa doua operatii nu mi-ar strica sa am unul de rezerva Just in case... nu se stie niciodata, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Da,a trecut prin mana mea acea moto . Am reusit sa o echilibrez destul de bine,mai avea nevoie de un tuning fin pe dyno si este o mica raketa. M-a impresionat ce "suflu"are atunci cand face boost-ul. Doresc lui Mircea(proprietarul) bafta la vanzare,iar cumparatorului sa se poarte cu grija,si cu mare atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indi Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Multumesc Geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Daca e asa de buna, de ce o vinde? Mi se pare cam din scurt, abia a luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indi Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Jagi,daca chiar vrei un raspuns la intrebarea ta,de ce nu ma intrebi direct pe mine? Dupa cum am spus in anunt,nu o folosesc,si acest ''ábia a luat-o'' inseamna mai mult de 2 ani,am cumparat-o in aprilie/mai 2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 ma gandesc la Geo...cu ce zambet o fi lipit el abtibildul cu TNg pe parbriz!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Octav,sa stii ca nu a fost usor pana am lipit "urma" mea pe ea. Dar trebuie sa recunosc,ca a fost cu mare satisfactie cand i-am dat de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 salut Colegii ! hai ca mai incerc odata..... vine weekendul foarte prelungit din 27.11.2015 -- 01.12.2015 adica de vineri pana marti !!!! (5 zile) oare nu am reusi sa ne adunam de o chermeza, un microrevelion, o bauta sau o poveste? ....din pacate meetingul de toamna nu a mai avut loc...... acum motivul timpului nu prea se mai poate invoca, ar mai fi 4 saptamani pana la eveniment..... haideti sa incercam, let's give a shot! astept idei, sesizari, sugestii numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2015 Lori vad ca ti-a placut sa petreci in compania noastra... !Topoganul pe burta a fost senzație,nu?In mod normal sunt liber de munca pe 30-1,dar pt un party ma dau peste cap...Am vorbit cu proprietarul busei turbo si sper sa o vad pana atunci si daca ma convinge poate fac o agerime.Vino cu o idee Lori...locatie.Eu ma ocup de grătar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 @Emy : daaa, dupa Rasnov, Sovata si Petrosani ar fi cazul sa vina si nr4 pentru mine si cum totul a fost super, m-am gandit sa nu asteptam pana la primavara, pentru intrunirea traditionala....., mai ales ca avem acum posibilitatea acestui weekend foarte lung, si e si preajma sarbatorilor! ca si locatie ar fi bine undeva la munte, mai in centrul tarii, sa fie accesibil pentru toti.... dar nimic ne e batut in cuie, sunt dispus pentru orice! eu chiar amu' nu am nici o idee, dar sigur vom gasi undeva o pensiune cu spa poate un coleg are ceva aminitri de la un astfel de hotel / pensiune! orice sugestie e binevenita!!!! promit ca in zilele urmatoare ma voi documenta un pic si o sa postez si niste locatii.... numai bine si tinem legatura! hai ca incep sa se invarte rotitele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2015 Am vorbit cu 2 persoane si astept idei,confirmări.Am gandit-o cu spa-ul si restaurantul si analizez,dar as propune ceva rustic si in acelasi timp decent la buzunar.Vin cu o idee:Rasnov..Cazare la o pensiune decentă cu un pret decent(60-70 lei noapte) si conditii umane.Poate avem noroc si de zăpadă in Poiana.Ne organizăm cu ceva gen:ciorba de peste pescareasca,,platou rustic,un grătar,un vin fiert,o tărie in ...stie Lori Lista e deschisa.Astept idei,opinii,pareri,sugestii.Perioada este 27-28 cu posibilitate prelungire.0764689200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Rasnov e OK dpmdv! pot veni si cu duba, aduc ceaun, gratar etc ! nu e nici o problema, logistica e ceea mai usoara! cu oamenii e mai greu orice numai sa ne adunam si sa fie voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 6, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2015 Am vorbit cu Ciprian si este in schema,Alin (Peu) si se apropie de schema,Andrei (Smoke) este in negocieri .Pt cine vrea si balaceala la Bv este un Abia park si ar merge si o baie după un exces.Nu mai am nr de telefoane Octav,Cioby,Mihai,Geo,Laur,Cpt and Co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 80% intru si eu in schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Emile undeva pe lângă un aeroport ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 Mutumesc pt telefon Emilio si cu siguranta am sa fac tot posibilul sa ajungem, inca nu am reusit sa ma uit dupa o locatie anume dar am sa incerc zilele urmatoare si ar fi tare frumos daca ne-am strange macar aceias echipa care a fost in primavara, distractia si voia buna s`a vazut ca vine de la sine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) am vorbit cu Tudor si Punky, o sa scrie si ei pe aici punctul lor de vedere hai ca incep sa se miste rotitele! pe zona Transalpina nu stie cineva vreo locatie misto? Editat Noiembrie 6, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate