pitesti2010 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Baieti, greseala imi apartine. Nu stiu din ce motiv, am scris aprilie in loc de iunie. O sa rectific acum. Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Max (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) Geo si Lili (TNG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 te iertam Pitesti amu ase ni la repezeala, ar mai fi cativa colegi de care inca nu stim nimic.... Capitanu, MariusCojo, Sacma_GL, Doru Tanasoiu, Stefan Bacau, Laurbalaur, Raisa, Bucurmarius, Broasca.... si inca alti cativa simpatizanti, fosti proprietari.... Peu, Danut, FoxBat, scuze daca am omis pe cineva, dar inca e (ca si luni) marti dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 La MariusCojo ma duc eu azi si vorbesc cu el. Va anunt eu, sau el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 aminteste-i atunci si de sarmalele promise! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Nu ma uitati cu poze si filmari de-ale voastre si soimii vostri.Sa nu pun imagini de pe net pe website.Trimiteti la sorin.cucos[@]smartwebimpact.ro, dar scoate-ti semnele " [ " si " ] " din adresa.MultumescVreau sa termin website-ul pana la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Revin cu update la lista: Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Max (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) @apriliacluj, nu a uitat de sarmale. Sunt puse la copt. Dar ar merge si ceva smantana de la sateni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Da da Pitesti astept cu nerabdare! poate vii si tu sa ne cunoastem la o sarma si la o palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Mi-ar placea sa vin, dar eu nu am Hayabusa. Ar insemna sa stric putin cadrul cu motoreta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Mi-ar placea sa vin, dar eu nu am Hayabusa. Ar insemna sa stric putin cadrul cu motoreta mea. Stai linistit ca sunt destui care nu mai au aceasta moto..dar nu asta conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyp_hayabusa Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Salutare tuturor, venim si noi,Cyp +Carmen ,abia aștept sa ne revedem !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 salutare tuturor! eu nu pot sa promit nimic..timpul imi permite sa ma decid cu o zi/2 inaintea evenimentului. daca lucrurile sunt favorabile, vin. legat de cazare..ma descurc eu atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 (editat) Mi-ar placea sa vin, dar eu nu am Hayabusa. Ar insemna sa stric putin cadrul cu motoreta mea. nu strici nimic, nu te speria ! ..sau vii pasager in spate la MariusCojo sau Octav haideti, haideti colegii! Pitesti: cum tu ai fraiele la lista, hai te rog fa o actualizare! Editat Mai 4, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 4, 2016 Autor Share Postat Mai 4, 2016 O sa am un program extrem de incarcat(ca sa imi iau concediul de drept in aprilie luna asta muncesc peste 300ore).Fac eforturi sa imi iau moto,dar si sa ajung la intalnire.Puteti sa ma bagati in lista,dar ca sa fie cu noroc il rog pe Geo sa imi cedeze nr.13 ca mi-a tot purtat noroc nr asta su poate reusim sa ajungem(Lory nu prea are sanse sa vina).Am vorbit si cu Doru Tanasoiu si a zis ca este interesat.Daca vin cu masina am locuri disponibile si pot sa mai iau bagaje sau companioni.Anuntati din vreme doar telefonic.Traseul probabil este Bucuresti-Ploiesti-Bv-Sighisoara-TgMures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 hai Pitesti cu lista actualizata diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 O sa am un program extrem de incarcat(ca sa imi iau concediul de drept in aprilie luna asta muncesc peste 300ore).Fac eforturi sa imi iau moto,dar si sa ajung la intalnire.Puteti sa ma bagati in lista,dar ca sa fie cu noroc il rog pe Geo sa imi cedeze nr.13 ca mi-a tot purtat noroc nr asta su poate reusim sa ajungem(Lory nu prea are sanse sa vina).Am vorbit si cu Doru Tanasoiu si a zis ca este interesat.Daca vin cu masina am locuri disponibile si pot sa mai iau bagaje sau companioni.Anuntati din vreme doar telefonic.Traseul probabil este Bucuresti-Ploiesti-Bv-Sighisoara-TgMures. Fara problema Emilio..din partea mea ori ce numar vrei, este al tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Va multumesc pentru sprijin si pentru invitatia de a ma alatura voua. O sa dau curs acestei invitatii cu mare placere. Refac tabelul cu participantii. Pentru ca exista doritori ai locului cu nr. 13, fac actualizarile in acest sens; Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Max (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Participanti in curs de confirmare: laurwh Doru Tanasoiu O sa ma mai uit in urma si reactualizez. Au mai fost cativa colegi care erau in curs de confirmare. O sa ii adaug si pe ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 mersi de actualizari colegu! si asteptam sa te cunoastem! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Mi-ar placea sa vin, dar eu nu am Hayabusa. Ar insemna sa stric putin cadrul cu motoreta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 4, 2016 Autor Share Postat Mai 4, 2016 Mersi Geo .Poate o fii cu noroc si de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Da da Pitesti astept cu nerabdare! poate vii si tu sa ne cunoastem la o sarma si la o palinca Sarmale.......doar daca trece vreo masina prin Pitesti, daca nu , la Serbarea de sfarsit de ani, Lorant. Dar gasim noi o varianta ptr oala cu sarmale, nu ? Poate daca vine Emil cu masina, sau ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 @mariuscojo, daca ne luam nevestele, le punem si oala cu sarmale in masina. Dar vedem, ca a mea ma cam lasa de capul meu, si nu prea participa la zbenguieli. Dar poate se razgandeste. Deh, e femeie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 @mariuscojo, daca ne luam nevestele, le punem si oala cu sarmale in masina. Dar vedem, ca a mea ma cam lasa de capul meu, si nu prea participa la zbenguieli. Dar poate se razgandeste. Deh, e femeie... Gasim noi o solutie. Vedem si Octav ce zice sau cine mai trece prin Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Update; Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Participanti in curs de confirmare: laurwh Doru Tanasoiu Danutu_m Saracie Laurentiu si Raisa Emil Alin pantera Bucurmarius Broasca Locatia este aceasta: http://country-court-ro.book.direct/photos.htm Nu am gresit cu locatia, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Update; Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Participanti in curs de confirmare: laurwh Doru Tanasoiu Danutu_m Saracie Emil Alin pantera Bucurmarius Broasca Locatia este aceasta: http://country-court-ro.book.direct/photos.htm Nu am gresit cu locatia, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Sarmale....... la Serbarea de sfarsit de ani apoi m-am gandit si io, si e mai bine daca o facem la Winter Meeting! ...tot ase la ceaun --daca ne luam nevestele, le punem si oala cu sarmale in masina. --............. a mea ma cam lasa de capul meu, si nu prea participa la zbenguieli. --lasa Pitesti, ramane pentru intrunirea de iarna! --normal ca nu participa, doara motociclistii sunt roacheri, satanisti si violatori de babe aestialalti cu ATVurile sunt mai uoameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate