pitesti2010 Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Nici macar la o plimbare cu atv-ul nu vrea sa participe. Noroc ca il mai iau pe la tara si imi iau copila la plimbare, ca altfel nici pe acolo nu venea. Ma lasa sa imi fac de cap. Singura conditie e sa vin intreg acasa. Dar, as vrea sa vina si ea. Daca ii spun copilei sa mergem la munte, sigur vine si sotia. Asa ca, am eu ac de cojocul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 am eu ac de cojocul ei. no ase! numa' atunci sa ai grija atunci de Cojocaru, vezi ce face el ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 5, 2016 Autor Share Postat Mai 5, 2016 Azi am mancat sarmale de curcan si m-am gandit brusc la Marius si sotia,dar am rabdare pana la iarna.Emil si Emylyo colegul vezi ca sunt aceiasi firma,brand,persoana.A mai gasit tata o sticla de tarie din 2001 si am pus-o la pastrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Rectificat conform ultimei indicatii: Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Participanti in curs de confirmare: laurwh Doru Tanasoiu Danutu_m Saracie Laurentiu si Raisa Alin pantera Bucurmarius Broasca Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Ma bag si eu in 10-12 Iunie , dar spunetimi unde mergem ca nu am fost atent. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Pitesti: eu as zice ca Laurwh, Laurbalaur, Laurentiu si Raisa e acelasi ''brand'', fa te rog corecturile Broasca: uite aici: http://countrycourt.ro/cazare-curteni-country-court-contact.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Update: Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Broasca Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu si Raisa) Doru Tanasoiu Danutu_m Saracie Alin pantera Bucurmarius Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 6, 2016 Autor Share Postat Mai 6, 2016 Sibiu-Sighisoara-Rasnov-Petrosani-Targu Mures » Post actualizat in 06 May 2016 16:06 Dupa Rasnov am omis Sovata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Intrebare pentru TNG (si nu numai): intre Dual Motors si Motodinamics pe cine ai recomanda? Ai avut vreo experienta cu ei? M-ai scris intr-un topic acum doua saptamani, dar oscilez intre cei doi si nu stiu spre care sa ma indrept. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Asa da claxon:https://www.youtube.com/watch?v=Ixi1PPTeVucl-am testat pe masina, azi l-am luat... PS: atentie la sunet cand ascultati!! Editat Mai 6, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Merge la fix pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 (editat) Intrebare pentru TNG (si nu numai): intre Dual Motors si Motodinamics pe cine ai recomanda? Ai avut vreo experienta cu ei? M-ai scris intr-un topic acum doua saptamani, dar oscilez intre cei doi si nu stiu spre care sa ma indrept. Multumesc. Eu colaborez ca distribuitor de piese Yamaha cu Dual Motors,din punctul meu de vedere sunt foarte ok oamenii.Drept dovada,moto meu l-am cumparat de la ei.In plus Ciprian (patronul)este un om foarte dedicat motociclismului si acestui fenomen. Editat Mai 6, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Pentru mine este foarte dificil de ajuns, (bebe de 1 luna fix in perioada intalnirii). Daca printr-o minune primesc invoire, gasesc cumva o solutie de cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Eu colaborez ca distribuitor de piese Yamaha cu Dual Motors,din punctul meu de vedere sunt foarte ok oamenii.Drept dovada,moto meu l-am cumparat de la ei.In plus Ciprian (patronul)este un om foarte dedicat motociclismului si acestui fenomen. In acest caz, Dual Motors este castigatorul. Am primit numarul de telefon al mecanicului, am vorbit cu el (nu i-am retinut numele), nu ramane decat sa ma duc la ei. Poate chiar sambata viitoare. Sper sa fie buna vremea. Iti multumesc pentru recomandare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Salutare! Confirm si eu prezenta in perioada 10-12 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 (editat) Actualizare (cu adaugare de participanti): Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu si Raisa) Danutu_m Saracie Alin pantera Bucurmarius Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm Editat Mai 7, 2016 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 10. Pestritu ( Silviu si Mara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Completare nume participanti: Weekend 10-12 iunie: Punky Gino si Ana (GINO_xxx) Cristi si Alexandra (Killy) Mihai si Dorothea Octav si Alina Tudor si Oana (tud0r) Macs (singur sau insotit?) Andrei #Smoke (ramane sa confirme daca are cum sa ajunga) Lorant (apriliacluj) Pestritu (Silviu + Mara) Kosh + iubita Edy (+ ceva prieteni) emylyo (posibil insotit) Geo si Lili (TNG) MariusCojo (posibil insotit) cyp_hayabusa (Cyp + Carmen) pitesti2010 (Marius + posibil insotit) Broasca doru.tanasoiu (Doru Tanasoiu) Participanti in curs de confirmare: laurwh (Laurentiu si Raisa) Danutu_m Saracie Alin pantera Bucurmarius Locatia este aceasta: http://country-court...rect/photos.htm La Edy, se mai stie ceva de "+prieteni"? Sa facem si acolo actualizari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Pitesti: ai o bere de la mine colegule, pt munca asta administrativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Daca este fara alcool, este perfect. Alfel ma ia valul si o cer si pe a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 apoi numai cu alcool.... si o dau si pe a doua, si fara numar, .....nu ne cramponam la maruntisuri esenta e, ca a doua zi sa reusim sa ne punem castile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Soimul meu a fost vanator in weekend )) a prins in zbor un porumbel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 E bine ca doar porumbelul a avut de suferit. A fost emotionant momentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Soimul meu a fost vanator in weekend, a prins in zbor un porumbel --nu cumva era un Blackbird ? -- apropo, tu vii la intrunire la Tg Mures???? E bine ca doar porumbelul a avut de suferit. A fost emotionant momentul? amu-s cativa ani, pe mine m-a lovit in piept o pasare (cred ca tot un porumbel era) pe la vreo 140.... parca mi-a fwutut cineva una cu barosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 L-am vazut cu coada ochiului cand a intrat in fata motorului si apoi s-a spart, aveam in jur de 180kmh. Nu cred ca pot sa ajung la intrunire ,din pacate. Poate ca a fost un blackbird, doar hayabusele asta mananca, nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate