pestritu Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Multam fain Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 (editat) cineva are frane .....! multumim TNG ! Cu mare placere! Felicitari pentru munca de editare Kosh! Editat Iulie 7, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Danke danke... daca aveam mai mult timp era mai bine.... Las' ca website-ul o sa fie belea belea, conditia fiind sa adaugam continut. In alta ordine de iedei, "deci si prin urmare", n-aveti idee cum se aude claxonul Wolo Truck Boy pe moto... acum am luat motoreta acasa... E cu buton: dreapta claxon normal, stanga: vine TIR-ul N-aveti idee ca nu l-am filmat inca, dar urmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 ..............conditia fiind sa adaugam continut........... deci trebuie sa tinem mai des intruniri de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 (editat) Din intamplare am ajuns si eu printre proprietarii de Hayabusa. Sper sa ma inteleg cu ea! Editat Iulie 8, 2016 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 deci trebuie sa tinem mai des intruniri de astea Si fiecare sa-si faca cont si sa adauge poze si eventuale poze de le plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Din intamplare am ajuns si eu printre proprietarii de Hayabusa. Sper sa ma inteleg cu ea! felicitari! sa ai noroc de ea colegule sa parcurgeti multi km fara evenimente neplacute! Si fiecare sa-si faca cont ai primit datele mele pt cont pe care ti le-am trimis? asa-i? sa ne spui cat e taxa anuala sau macar cea de semestru, ca am intrat in semestrul II deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Hayabusa ratbike?Ce intamplare fericita!De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 (editat) Haios! A fost modificata in Germania de baietii astia http://www.mdesign-studio.de/index.php?lang=1&toplevel=4&srid=10 , Are evacuare completa Akrapovic facuta special pentru baietii astia, Kit ABM ghidon de strada and shit. Este versiunea 2002 Midnight Black . Are vreo 14k de km pe bord si motorul se aude excelent, fara sa bata oala de ambreiaj si altele...si totusi de unde.ratbike?! » Post actualizat in 09 Jul 2016 07:24. Editat Iulie 8, 2016 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 sa ne spui cat e taxa anuala sau macar cea de semestru, ca am intrat in semestrul II deja "Taxa" este anuala, adica va expira anul viitor in aceeasi zi in care se activeaza acum. 50 lei / an per adresa - nelimitat, dar cu bun simt (adica o sa va cer sa mai stergeti din mesaje daca se aduna mai multe pe la voi). Saptamana viitoare setez si gazduirea. La website mai este ceva de lucru... ceva mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Din intamplare am ajuns si eu printre proprietarii de Hayabusa. Sper sa ma inteleg cu ea! Ai grija sa nu sara pantera mea pe ea, ca asta este cam sexy cu codita ridicata ) p.s. Astept o poza cu ambele cazane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Am grija sa nu se imperecheze ca iasa o corcitura....dupa inmatriculare ii arat garajul, momentan trebuie sa ii fac cartea de identitate, schimbul de ulei, filtre bujii si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 ... si altele. ...Printre care si un test la Ivan&Co. ca sa vedem daca si asta trece de 250 in treapta a IV-a...daca nu, o dam la fer vechi! S-o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea fara evenimente neplacute! Poate facem si-o liniuta, dar asta peste o saptamina-doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 "Taxa" este anuala, adica va expira anul viitor in aceeasi zi in care se activeaza acum. 50 lei / an per adresa - nelimitat, dar cu bun simt (adica o sa va cer sa mai stergeti din mesaje daca se aduna mai multe pe la voi). OK colegu trimitemi un IBAN unde sa-ti fac plata ...Printre care si un test la Ivan&Co. ca sa vedem daca si asta trece de 250 in treapta a IV-a... in a patra trebuie sa ajunga la 305 !!!! (daca nu-i limitata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 ... in a patra trebuie sa ajunga la 305 !!!! (daca nu-i limitata) E o chestie pe care o stim doar noi, vecinii...nu tinea neaparat de performantele motorului! Cu cit mai mult, cu-atit mai bine, ca mie nu-mi displace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 .......... Cu cit mai mult, cu-atit mai bine.................. da da diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 11, 2016 Autor Share Postat Iulie 11, 2016 A -4-a merge la 280 max din cate stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Asta noua a lui s@rpe o sa ajunga la 305, in urma testului. Nu trebuie decat sa o aduca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 12, 2016 Autor Share Postat Iulie 12, 2016 Am dat fiarele jos Peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Asta noua a lui s@rpe o sa ajunga la 305, in urma testului. Nu trebuie decat sa o aduca... ...Numa' ca nu cred ca scapa asta pe labuta mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Am dat fiarele jos Peu incepe sa arate a sportiva pana amu parca era corabia lu' Capitanu! ...Numa' ca nu cred ca scapa asta pe labuta mea! da-i Ivane in ''z''gura, nu-l ierta! baga mare colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Urmeaza inmatricularea ratbike-ului. Nea Ivane' vei avea parte de un test drive, dar fara top speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 ..................dar fara top speed apoi aia cum o verifici ca nu-i da capat? te urci in spate la Ivan? ai ....balls of steel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 ...Nea Ivane' vei avea parte de un test drive, dar fara top speed Fii linistit, io-s batrin, bolnav...si nu pot sa ating performanta de a-i da capat unei astfel de bestii, nici macar in treapta a IV-a...asa ca poti sa stai relaxat in timpul drive-testului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Nu am reusit eu sa-i dau capat in 7-8 ani,desi a -5-a o dadeam frecvent la 280... .Cu ghidon touring insa nu prea pot sa testez calutii...cum sar de 130 zici ca decolez...si cred ca e mai sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate