apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) S@rpe: vezi ca te imbarliga Ivan cel Batran si Bolnav nu-i da crezare Emylyo: da' amu sambata ii dai capat? dii diiiiiii! Editat Iulie 13, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 "S@RPE" sper ca nu te-ai suparat de ratbike.Conceptul seamana cu ce ai tu...mai ales codita.Arata inedit si important este sa iti placa tie.Eu nu am vazut inca busa urata...poate a lui Octav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) amu musai sa-ti ceri iertare si de la Octav Editat Iulie 13, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Nu-i problema...legenda e la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ba nu,este la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 ...legenda e la mine! sper ca o sa ne inviti la petrecerea de majorat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Legenda din cate stiu e cu portocaliu...si nu are bordul in mile .Pe fata avem talon de 70 parca,nu?A folosit cineva Pirelli Angel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 DragStar ar trebui sa fie cel mai fericit cu modelul lui! doara ala seamana cel mai mult cu originalul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Legenda din cate stiu e cu portocaliu...si nu are bordul in mile .Pe fata avem talon de 70 parca,nu?A folosit cineva Pirelli Angel? Legendele sunt Silver/Copper Brown, Black/Gray, Red/Black. Si daca stiai ca s-a nascut la Hamamatsu....stiai si ca bordul a fost in mile! .... si da....acum e la Geo!! majoratul e la anul....si e invitata toata lumea! Editat Iulie 13, 2016 de 0ctav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 majoratul e la anul....si e invitata toata lumea! OK colegu, multumim de invitatie, o sa venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ba nu,este la mine! ti-ai luat un '99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Nuuuuu a lui Octav este la mine. Editat Iulie 13, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 La Geo e ca la spa...face niste cure de intinerire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Stiam ca a fost in mile .Prima foto cu busa o am din 99 la Sibiu cu moto lui Andy Fazekas,presedintele Crazy Bike.Si era rosu cu gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Chiar si cu ghidoanele de pensionari acel Ratbike ajunge la capat fara probleme Editat Iulie 13, 2016 de pestritu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 O ajunge el,dar treaba este cine are atata inconstienta sa-l duca?Nu uita ca gumele nu sunt garantate peste 300-310. » Post actualizat in 13 Jul 2016 20:18 Si nu este ratbike,aduce un pic codita,dar nu este.Este o codita de sportiva gen busa lui ValAvr din Ct ...el are de gsxr 600-1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 o intrebare colegii! anul asta la MAN vine cineva? ar fi frumos daca am reusi sa ne intalnim din nou 18-21 august la Sovata, uite locatia: http://www.campingsovata.ro/ iar aici pe forum se discuta despre eveniment la: /index.php?/topic/737836-man-romania-editia-a-iv-a-18-21-august/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 o intrebare colegii! anul asta la MAN vine cineva? ar fi frumos daca am reusi sa ne intalnim din nou 18-21 august la Sovata, uite locatia: http://www.campingsovata.ro/ iar aici pe forum se discuta despre eveniment la: /index.php?/topic/737836-man-romania-editia-a-iv-a-18-21-august/ Eu eu eu...Eu ajung da ajung cu vacutza nu cu Șoimul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 nu conteaza care cu ce vine! esenta e sa fim cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Eu nu pot veni la MAN. Am nunta pe 20 august. Sunt invitat, adica. Si trebuie sa ma prezint. In plus, stiti ca multimile ma sperie. Cred ca de la Revolutie mi se trage... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 27, 2016 Autor Share Postat Iulie 27, 2016 Cam liniste pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 liniste liniste, concedii revin cu intrebarea, la MAN cine mai vine? Scamosu: DA Pitesti: Nu restul colegilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Salutare! MAN - nop Noi suntem in concediu in perioada evenimentului. Dixtractie placuta la intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate