doru.tanasoiu Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Eu vin sigur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 no, hai ca ne adunam incet incet diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Yo nu vin. Am treaba multa. Nici acum n-am reusit sa-mi pun abtipildele pe moto. N-am mai mers cu ea de peste 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 27, 2016 Autor Share Postat Iulie 27, 2016 La Sovata?Frumos,dar cazare ioc.Este full peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 Emylyo: GRESIT!!!! locuri sunt cakalau! vezi postul #67 /index.php?/topic/737836-man-romania-editia-a-iv-a-18-21-august/page-4 succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 Mersi.Intrasem direct pe site si spunea ca e rezervat tot pt acel weekend.Astept un semn de la munca sa vad cum sunt atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 cu placere! ...va adunati voi din zona Scamosu, Doru, Tu+Veve io sper sa ne adunam cat mai multi pana la urma! diiii tralalalala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 Eo am rezervat camera deja pentru sâmbăta si duminica.....Akma sa ajung cu bine pe 12 August preconizez sa plec din anglia , sa speram ca busa se ca comporta exemplar iar in jur de 16voi fi in romania , suficient timp pt Sovata, doar ca la Sovata o sa trădez busa ca acasa ma așteaptă intruderica nerăbdător , pt cunoscătorii o sa aduc Honey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 29, 2016 Autor Share Postat Iulie 29, 2016 Umbli la sentiment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Iulie 30, 2016 Share Postat Iulie 30, 2016 50,99% ...in crestere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 gradele de la palinca colegu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 Se pare ca sunt de munca in weekendul ala,dar daca vine Cioby ma dau peste cap si vin.Daca vine Octav vin cu moto poate imi mai scade procentul de masina.Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Deci colegii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 (editat) Ceva doritori pentru:Grecia Antica - 1 septembrie? Editat August 2, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Salut are cineva stator pentru busa gen 1 de vanzare ? Zilele astea ma lamuresc ce problema am la ea tot imi strica releul de incarcare sunt la nr 4 stricat in cativa ani 2 x originale 1 oversize aftermarket si acum unu de gsxr k1 600 care a tinut 500km . Ati avut problemele astea si voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Deci Grăbiți-vă !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Sunt liber vineri si sambata .Cam nasol prøt atata drum » Post actualizat in 04 Aug 2016 19:37 Auzi Skama...cate sticla ai de honey?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 apoi cam atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 Lorant...Jack Daniels are un sortiment cu Honey.Mai nou si Metaxa.Mai sunt cateva neimportante si netestate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 apoi io nu le am cu astea stii tu, bere, vin de coacaze, visinata imi ajung astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 De câte e nevoie sa te aduc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 Una tie,una mie...si Lorant bea bere.Posibil sa vina si Doru Tanasoiu.Si el tot soft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 eu nu mai calc in sovata ...! ...unii stiu de ce! cat despre procentajul lui emil la mers cu cu mobra....asteptam fapte nu vorbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 7, 2016 Autor Share Postat August 7, 2016 Pai doar daca vii tu ma risc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 7, 2016 Autor Share Postat August 7, 2016 (editat) Astept sa incep munca sa vad cum o lovesc... Editat August 7, 2016 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate