apriliacluj Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 no mai colegilor, ne organizam amu de un chef ori ba? ...sau o lasam pe Ziua Nationala ca si anul trecut? ...ca atunci o sa fie un weekend foarte lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) /index.php?/topic/742038-suzuki-hayabusa-de-vanzare/Voi cei care postati aici dar nu aveți hayabusa si v-ar interesa una, aruncati o privire pe topicul respectiv Sau daca auziți pe cineva care s-ar dori una.. e o posibilitate. Sper ca nu am deranjat cu postul meu, va citescposturile inca de la primele pagini doar ca nu am postat ca nu am soim : Numai bine Editat Octombrie 5, 2016 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Lessy:nu ai deranjat deloc colegule! da' codita aia modificata e hidoasa! un sfat: faceti-l inapoi! Tudor: tu vii la Negreni amu sambata sau duminica? @all: reusim sa ne adunam amu de un chef de toamna sau o lasam pe 1 Decembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 (editat) da...ce v-a facut frate mobra aia....??? asta-i cruzime la adresa animalelor! Editat Octombrie 6, 2016 de 0ctav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 @all: reusim sa ne adunam amu de un chef de toamna sau o lasam pe 1 Decembrie? Se pare ca ramane pentru 1 decembrie. Poate e mai bine asa, ca legam mai multe zile cu noptile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Pitesti: mda, ....eu sper sa ne adunam de miercuri - joi si sa tinem un ''winter meeting'' exploziv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Tot la asa ceva ma gandesc si eu. De aceea zic ca poate ar fi mai bine sa o lasam pentru decembre'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 hai sa vedem ce voteaza si restul colegilor avantaje ar fi ca e un weekend luuuung atunci! avem timp de gulash, ciorba de peste, sarmale... etc..... in fiecare zi pregatim alt tip de mancare si apoi cu beutura ne-om descurca cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 9, 2016 Autor Share Postat Octombrie 9, 2016 Am intrat la regim si zic pas de pe acum provocarilor culinare si bahice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 care regim? ala prescris de doctor? de .......Dr Petru Groza? btw, amu vrei sa faci o tura cu F16 si nu incapi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Salut baieti, aici ar fi in regula pentru 1 decembrie? Adica sa ma duc sa fac o vorba cu oamenii? http://www.conacul-ursului.ro/locatie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 (editat) apoi io (si colegii din MS, BH, etc )cum ajung (ajungem) acolo colegule? (din cate stiu, atunci e inchis TFGul deja...) dar e OK, m-oi strofoca cumva sa ajung Editat Octombrie 10, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 apoi io (si colegii din MS, BH, etc )cum ajung (ajungem) acolo colegule? Asa-i, la asta nu m-am gandit. Ar trebui sa veniti pe Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - C. de Arges - etc. Ar fi un ocol destul de maricel. Off... Mai cercetam si ii asteptam pe colegi si cu alte propuneri. Sau poate il asaltam pe Punki iarasi, ca el este cam la jumatatea tuturor drumurilor si tare frumos a fost la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 sau poate il asaltam pe Punki iarasi, ca el este cam la jumatatea tuturor drumurilor si tare frumos a fost la el. ne autoinvitam la el? ar fi misto de tot! eu sunt tare curios cum se vor da liberele, ca 30 nov si 01dec cade pe miercuri si joi... oare se va da liber si 02dec(vineri), sau se va lucra in 30nov si va fi liber 02dec ca asa, sa fie liber 30 nov si 01dec, iar pe 02 dec(vineri) sa se mearga la lucru e cam nasol... in fine, pe mine nu ma afecteaza f tare, doar fac ase ni calculele..... cred ca la inceputul lunii noiembrie, ne vor da un raspuns guvernantii nostrii cei dragi mai asteptam si propuneri de de la colegi de prin Rasnov, Rasinari, Moeciu, Bran, tot asa mai central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 ne autoinvitam la el? ar fi misto de tot! ...nu e nici o autoinvitatie,oricand ,cu totii sunteti bineveniti !!! Problema mea pentru weekend-ul acela e ca deja facusem rezervare ...in alta parte,dar asta nu inseamna ca nu va putem primi cu toate bratele deschise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 ....cu totii sunteti bineveniti !!! multumim colegu! oricum ne mai auzim...., pacat ca amu, desi ne-am inscris vreo zece pe lista, nu s-a finalizat nimic..... ramane pe weekendul lung de 1 decembrie io sunt tare curios cum se va hotari soarta zilei de 02dec (vineri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 12, 2016 Autor Share Postat Octombrie 12, 2016 Daca tot ma tine in garaj ploaia mi-am facut de lucru .Baiatul asta face lucruri deosebite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Daca tot ma tine in garaj ploaia mi-am facut de lucru .Baiatul asta face lucruri deosebite! Mertzan le-a făcut? » Post actualizat in 13 Oct 2016 06:41 multumim colegu! oricum ne mai auzim...., pacat ca amu, desi ne-am inscris vreo zece pe lista, nu s-a finalizat nimic..... ramane pe weekendul lung de 1 decembrie io sunt tare curios cum se va hotari soarta zilei de 02dec (vineri) Ceva cântece patriotice? Eo sâmbătă tre sa ajung cu văcuță la revizie, are deja 4000 de mile in 3luni jumate, sa cam stricat vremea si e cam frig deacuma da nu m-am dau bătut încă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 (editat) SKM: apoi daca e ziua nationala si mai e si , atunci sigur se lasa cu cantece patriotice! esenta e sa ne adunam cat mai multi Editat Octombrie 13, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 13, 2016 Autor Share Postat Octombrie 13, 2016 Ce folos daca nu pot sa gust .Skama...scena ideala:de ziua nationala a Romaniei sa cante Lorant "Desteapta-te romane!" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 io sunt tare curios cum se va hotari soarta zilei de 02dec (vineri) eu sunt convins ca o sa ne-o dea libera. Urmeaza campania si populismul lucreaza. Deci, osteni, incepeti pregatirea pentru chefuiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 io luni sper sa vin cu ceva propuneri pt ''winter meeting 2016''! m-am gandit la o varianta ca liberul de 30nov sa fie mutat pe 02 dec..., in fine, hotarasc guvernantii nostrii oarece! eu oricum imi dau liber de marti Emy, cantam colegu, cantam! doara stii ca ma tin plamanii! diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 15, 2016 Autor Share Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Nu.Un baiat din secuime a facut tankpadul si celelalte ...Skama. Editat Octombrie 15, 2016 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 166 Hp la roata, ar fi loc de încă vreo doi trei căluți au zis băieții, investiția ar fi de 700£ , întrebarea : se merita? Pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Nu vrei sa iti ofer eu acei 2/3 caluti in plus cu mult mai putin de cat iti cer ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate