Killy Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Cred că tot mai frumos ar fi sa ne adunam intr-o zona de munte, cu ceva curbe de parcurs cu ocazia întrunirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Așteptăm cu interes detalii suplimentare pentru întrunirea anuală. Distracție plăcută pentru Mărțișor party! amu de Martisor punem tara la cale referitor la Marea Intrunire Anuala multumim de urari, pacat ca nu ajungeti! .....ramane de data viitoare! Cred că tot mai frumos ar fi sa ne adunam intr-o zona de munte, cu ceva curbe de parcurs cu ocazia întrunirii da da diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Da-mi cont sa-ti virez si eu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 15, 2017 Autor Share Postat Februarie 15, 2017 S-a marcat .Alin e in carti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 (editat) UPDATE: Martisor Party 03-05. 03. 2017 Floare de Gheata / Rasnov 1. Emylyo -1camera --rezervat2. DoruTanasoiu -1camera3. Pitesti -1camera --rezervat4. apriliacluj -1camera --rezervat5. mariuscojo -1camera6. Puiu -1camera --rezervat7. Peu -1 camera --rezervat 8. Gino -1 camera 9. Cip -1 camera 10. Doru, Cojo, Gino, Cip! aloooo! aloooooo! Editat Februarie 15, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 15, 2017 Autor Share Postat Februarie 15, 2017 Multumim pt promptitudine domnisoara secretara!Sper ca vii singura asa cum am stabilit !Sper ca de data asta sa facem un gulas veritabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Gulaschul e ca si rezolvat! sigur nu vin singur, cel putin cu doua o sa vin! ...doua lazi de Tuborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 15, 2017 Autor Share Postat Februarie 15, 2017 Doru T-prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 UPDATE: Martisor Party 03-05. 03. 2017 Floare de Gheata / Rasnov 1. Emylyo -1camera --rezervat2. DoruTanasoiu -1camera --rezervat3. Pitesti -1camera --rezervat4. apriliacluj -1camera --rezervat5. mariuscojo -1camera6. Puiu -1camera --rezervat7. Peu -1 camera --rezervat 8. Gino -1 camera 9. Cip -1 camera 10. Cojo, Gino, Cip! aloooo! aloooooo! » Post actualizat in 17 Feb 2017 06:51_ AMR = 2 saptamani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 17, 2017 Autor Share Postat Februarie 17, 2017 Amr 2 saptamani-ai uitat sa specifici dimineata Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 un pic nu esti atent! ...dimineata la 06,51 am postat exact AMRul, ca si cotele apelor Dunarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 E cu "Post actualizat" si nu se vede din prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 asa-i Pitesti! da' daca era un pic atent Emylyo..... dar asta e, n-a fost sa fie! are omu' problemele / treburile lui, amu hai sa fim indulgenti cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 17, 2017 Autor Share Postat Februarie 17, 2017 Ma gandeam ca a patit cevaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Buna ziua tovarasi..., am achizitionat de curând un kit pt. numarul de inmatriculare de la Yosimura, (cu tobele aferente bineinteles) si as vrea sa stiu daca pot sa fac nr. de inmatriculare , care este mult mai mic decat cel omologat. Din ce am citit nu cred ca se fac omologate. Ce sfaturi imi dati si unde as putea eventual sa imi fac nr. nou. Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 http://www.numerepersonalizate.ro/ Incearca la ei...nu-s legale, clar...dar seamana foarte mult cu originalul si pot fi facute pe dimensiunile dorite. Un militian omenos trece asta cu vederea daca nu faci si alte nazbatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 ................nu-s legale, clar.... si restul e poveste...... Bro: amu depinde de tine ce/cate vrei sa-ti asum la un control RAR, Politie, ITP, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Cunosc persoane in zona mea care circula cu astfel de numere de ani buni, fara probleme...dar or fi pesedisti...nu stiu! Omul a cerut o informatie, amu' ca nu-i legala...stie si el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Eu am doar un colant lipit in loc de numar si nu s-au legat deloc de el nici la control rar in trafic, nici cand am trecut vama si la itp cred ca nici nu au observat ca nu e nr omolagat, doar de tobe s-au legat toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 apoi tu esti mai norocos de felul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Norocos rau... Auzi? De care tobe s-au legat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Oare stiu eu gresit ca poate fi interpretat ca numar fals => infractiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) Nu. Cam foarte norocos bag seamă... Editat Februarie 22, 2017 de Adrian Frigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 22, 2017 Autor Share Postat Februarie 22, 2017 Numar neconform ...si cum ai trecut itp-ul cu teava aia Max?Cu spaga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Dragilor si asta cu dedicatie pentru "Broasca" : recomand sa faceti km si sa va bucurati de senzatia oferita de cele 2 roti in detrimentul numarului mic/micut/ne conform ! Pentru poze si show recomand utilizarea unei platforme moto unde numarul poate fi eliminat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate