Kosh Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Eu voi ajunge mai devreme si pleca mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Pai pune si tu mai multe detalii cu organizarea iesirii, ca altfel se gandeste fiecare cum ii vine si o sa fie cam dificila o sincronizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 La mine e mai dificil cu organizarea pentru ca timpul meu este mai atipic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Io v-am zis - Albania all the way. Thassos e ca Mamaia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Cind va adunati pe marginea unui lac, poate va transformati busele: https://www.facebook.com/grownmenstuff/videos/2084436975139519/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 am vazut pe YT clipul, e o bestie si bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Cam slaba miscarea pe topicul acesta. Se anunta o Hayabusa turbo in 2019 https://motoridersuniverse.com/news/1253782-turbocharged-suzuki-hayabusa-expected-in-2019.html sunt curios daca o sa ramana la nivelul de prototip sau o sa o vedem pe strada. In alta ordine de idei am avut ceva timp inainte Craciun si am dezbracat Busa, i-am schimbat toate lichidele, am rescris ECU si am montat un analizor de gaze. Astept vremea buna sa ii schimb kit-ul de lant, bujiile si filtrul de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Salut,Unde ai rescris ECU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Eu am avut ceva timp liber si am facut cablul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Am inteles,ai folosit ECU Editor. Este putin cam depasit programul dar cu buget redus este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 (editat) Tu ce folosesti, Woolich? Am vrut sa il cumpar initial dar pana la urma nu se justifica pretul, ei tot de la ECU Editor au plecat, de asta au si lasat la 'liber' sa rescrii cate ECU de Hayabusa doresti.. Editat Martie 27, 2018 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Da,softul de la WRT folosesc. Stiu toata istoria lui ECU editor si WRT pentru ca am fost acolo inca de la inceput. Din pacate stiu si ce inseamna costuri, pentru ca am o gramada de componente de la ei cumparate..pentru toati producatori japonezi, cost care nu cred ca in viitorul apropiat o sa le amortizez.. In ceea ce priveste posibilitatile si capacitatea softului WRT..este distanta de la cer la pamant fata de EE...este adevarat si pretul pe masura. De cand Justin a preluat EE si la transformat in WRT sau descoperit multe chestii care a transformat softul unul dintre cele mai performant in tuning fata de ce este pe piata acum... De anul asta este partener WSBK,deci asta spune ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Buna ziua tovarasi...din motive financiare grave , trebuie sa renunt la unele lucruri. Am pe busa tobe Yosimura cumparate anul trecut din SUA. Am mers cu ele 1000km. Sunt noi noute, fara zgarieturi. Le dau jos si pun originalele. Cine e interesat sa ma anunte. Va multumesc,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Da,softul de la WRT folosesc. Stiu toata istoria lui ECU editor si WRT pentru ca am fost acolo inca de la inceput. Din pacate stiu si ce inseamna costuri, pentru ca am o gramada de componente de la ei cumparate..pentru toati producatori japonezi, cost care nu cred ca in viitorul apropiat o sa le amortizez.. In ceea ce priveste posibilitatile si capacitatea softului WRT..este distanta de la cer la pamant fata de EE...este adevarat si pretul pe masura. De cand Justin a preluat EE si la transformat in WRT sau descoperit multe chestii care a transformat softul unul dintre cele mai performant in tuning fata de ce este pe piata acum... De anul asta este partener WSBK,deci asta spune ceva.. Sunt curios daca , in afara de interfata 'friendly user' si rapiditate mai face altceva in plus. Adica ce posibilitati de tuning efective are ca sa merite pretul? Tu de obicei incarci hartile lor sau faci harta in functie de fiecare motocicleta in parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Harta personalizata pentru fiecare moto in parte,cu ce modificari are evacuare admisie,etc etc si stil de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Buna ziua tovarasi...din motive financiare grave , trebuie sa renunt la unele lucruri. Am pe busa tobe Yosimura cumparate anul trecut din SUA. Am mers cu ele 1000km. Sunt noi noute, fara zgarieturi. Le dau jos si pun originalele. Cine e interesat sa ma anunte. Va multumesc,,, Pune si tu ceva poze cu tobele si .....un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Pune si tu ceva poze cu tobele si .....un pret Sunt doua bucati , Street R-77 SO SS-CF-CF Dual . Au costat 1100e fara transport. La 600 le dau jos. Au venit din state de la Yoshimura. Au si galerie pana sub motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Salutari!Cu parere de rau tre' sa ma despart de un parbriz Fabbri, nou. L-am luat prin decembrie si nu se potriveste fiind ptr 2007+ Am tinut moto la distanta mare si nu m-am putut duce sa-l testez, oricum nu-l puteam da retur, cred. Anyway, parbrizul este de-un finisaj mat exceptional si ma oftic ca tre' sa-l dau. Pret: 200 RON, desi am dat mai mult, asta e... Dac-as putea sa-l adaptez cumva si sa-l pot monta, nu l-as da. PM sau 07581649 cinci trei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 L-am luat prin decembrie si nu se potriveste fiind ptr 2007+ 2007+ sau 2008+ ?? pt Gen1 sau Gen2?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 (editat) Crede-ma, habar n-am. Cert este ca la a mea nu se potriveste. A mea fiind sept. 1999. Cred ca-i 2008+ Editat Aprilie 12, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 12, 2018 Autor Share Postat Aprilie 12, 2018 Generatia 2 a aparut la finalul lui 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Am scaune pt. busa Corbin piele neagra. Ca si noi. Cine e interesat sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Salutare ! Cum /ce facem anul acesta cu " Hayabusa meeting " ? Incercam sa ne organizam cumva ? Daca "DA", atunci cam trebuie sa vedem cine vrea si cine poate participa, ca mai apoi sa facem ceva propuneri ptr zona in care vrem sa ne revedem anul acesta. Zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 ba da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate