Gixu. Postat August 10, 2019 Share Postat August 10, 2019 Am facut si drumul inapoi. Vreo 200 km am mers in spatele unui prieten care avea bube la motor si nu puteasa sara de 110-120. N-a fost fun,am alimentat Insa si am crezut ca nu merge bine odometrul...9 litri pentru 205 km :)) Tempo de 140-250 in functie de conditii iar consumul tot n-a sarit de 7. N-am luat animalul pentru economie, e insa misto sa stii ca poti sa mergi si prin locuri unde benzinariile nu-s ca ciupercile dupa ploaie :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 11, 2019 Share Postat August 11, 2019 Eu am terminat cu inmatricularea, care si-o mai lua vreodata mobra din Anglea... A mea consuma ceva, mai mult decat ZX10-le la acelasi ritm de mers pe curbe Cheia-Siriu cred ca a luat 8-8,5, cu zx eram cam la 7,5. Mi.am luat evacuare completa 4-2-1 TwoBrothers Racing care a fost pe Busa lui TNG Abia astept sa vad cum suna si daca se simte un pic mai usoara balena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 11, 2019 Share Postat August 11, 2019 uite frate ...enoriasi noi! mergeti in grecia?? sa testam consumul.....nu de alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 11, 2019 Share Postat August 11, 2019 Mergem... eu plec pe 25 august si ma intorc pe 12 oct. Unde mergi? Noi incepem turul Greciei din Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 Samotraki 20-24.08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 E o problema in Samotraki. Tocmai ce-au ramas blocati peste 500 de turisti (printre care si 200 de romani) pe insula ptr ca li s-au defectat ambele ferryboat-uri, singurele care circula. 5 zile au ramas blocati pe insula, abia de ieri s-a rezolvat... https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/romanii-s-au-imbulzit-sa-urce-pe-feribotul-care-ii-duce-din-samothraki-pe-continent-sar-garduri-tipa-urla-1173616 PS: noi plecam pe 26 sau 27. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 16, 2019 Share Postat August 16, 2019 S-a rezolvat! A ajuns Andrei ieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 A murit pagina asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 toti s-au mutat pe fakbuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Dupa schimbarea tobelor, am pus evacuarea full. A pierdut din cuplul la turatii mici dar tragea bine sus in ture. Am pierdut niste kg bune cu aceasta schimbare, chiar se simte mai usoara. Dar imi dadea niste detonatii pe decelerare pe toba de zici ca era revelionul la spatele meu. Am mers la Geo TNG si am facut resoftare,acum motoreta trage sanatos pe toata plaja de turatii, a crescut mult cuplul intre 4.500-7000ture si un top speed superb! In sfarsit, dupa multa bibileala de cand a venit motoreta asta acum e cam ceeq ce speram sa fie o Hayabusa! Multumesc, Geo! P.s- am pus si filtru sport BMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 29, 2019 Share Postat Septembrie 29, 2019 Cu placere Nico! Sa te bucuri sanatos de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) neata buna dragi colegi, dupa mai multe discutii, colegul Skama a luat tauru' de coarne si s-a oferit sa organizeze el intrunirea traditionala de iarna a posesorilor de Hayabuse, ...si a simpatizantilor deci: data, locatia, lista provizorie, .....e deschisa pt inscrieri in continuare, Winter Meeting 2019 29 nov - 01dec Pensiunea Adolescenta, Valea Uzului 1. Doru Tanasoiu 2. Cyp 3. Silviu SKR 4. apriliacluj 5. Costi GL 6. Skama 7. Marius Cojocaru 8. Marius ''Pitesti'' a lu' Zamfir 9. Emylyo 10. Gino XXX 11. ............. si sa nu uitam, AMR = 2 luni, fixx Editat Septembrie 30, 2019 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Ma gandeam cum sa sarbatoresc cum se cuvine faptul ca motocicleta implineste in septembrie anul acesta fix "20 de ani de viata", asa ca, dupa ce anul trecut "am cucerit" Turcia, anul acesta a venit randul Greciei. Traseul a fost Giurgiu - Pella - Ioannina - Zakynthos - Ancient Olympia - Kalatama - Sparta - Mycene - Pireus - Creta - Santorini - Atena - Sounio - Delphi - Termopile - Platamon - Meteora - Kavala - Giurgiu. 4300 de km 4 ferryboat-uri 10 locatii arheologice 10 hoteluri 4 muzee Topicul pe forum: Grecia: 30 de zile plus una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Pai te trecem pe lista @Kosh???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 E prea devreme sa ma pot pronunta... Anunt eu cand stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 update...... data, locatia, lista provizorie, .....e deschisa pt inscrieri in continuare, Winter Meeting 2019 29 nov - 01dec Pensiunea Adolescenta, Valea Uzului 1. Doru Tanasoiu 2. Cyp 3. Silviu SKR 4. apriliacluj 5. Costi GL 6. Skama 7. Marius Cojocaru 8. Marius ''Pitesti'' a lu' Zamfir 9. Emylyo 10. Gino XXX 11. Smoke Andrei 12. ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 Winter Meeting 2019 29 nov - 01dec Pensiunea Adolescenta, Valea Uzului 1. Doru Tanasoiu 2. Cyp 3. Silviu SKR 4. apriliacluj 5. Costi GL 6. Skama 7. Marius Cojocaru 8. Marius ''Pitesti'' a lu' Zamfir 9. Emylyo 10. Gino XXX 11. Smoke Andrei 12. TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 Ne adunam incet incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 23 grade in Octombrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 nici sa nu fie mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 20, 2019 Share Postat Octombrie 20, 2019 Hai cu vara :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2019 Share Postat Octombrie 20, 2019 Eu am bagat-o la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 20, 2019 Admin Share Postat Octombrie 20, 2019 Sunt 23 grade afara, cum să bagi motorul la iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2019 Share Postat Octombrie 20, 2019 Am mult de lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 22, 2019 Autor Share Postat Octombrie 22, 2019 Azi au fost chiar 27 de grade la noi si am profitat din plin.Ieri am bagat 500 si am dus dorul ghidonului touring.Am reintrat in familie cu modelul nou cu ABS si Brembo(2016) cu 7000km.Abs-ul face toti banii.Ghidonul stoc mi-a adus aminte sa ma uit in buletin .Si asta nu mai este de vanzare Octav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate