john17 Postat Noiembrie 28, 2019 Share Postat Noiembrie 28, 2019 Mulțam fain, am deja alt program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 29, 2019 Share Postat Noiembrie 29, 2019 povesti, eu cred ca tu inca nu esti pregatit Apoi cine nu a venit, poate sa regrete.... Skama a luat tauru' de coarne si a organizat o intrunire minunata! Diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Acum, dupa ce am "epuizat" Hayabusa Winter Meeting 2019, care , pentru cei ce nu au reusit sa ajunga, a fost din nou o intalnire pe cinste, ( prietenii stiu de ce ! ) as indrazni sa intreb de Hayabusa Spring Meeting 2020, dar nu mai inainte de a va intreba care mai sunteti interesati de PanEuropean Hayabusa 2020 din iunie 2020 ce se organizeza in Grecia ? Detalii aici : https://hayabusaclub.gr/en/pan-european-2020/information/ http://hayabusaclub.gr/en/ Deja am facut un grup de 11 motociclete ce vor participa la eveniment, ba chiar am facut si o parte din rezervarii. Pentru cei interesat de mai multe detalii, nu ezitati sa le cereti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Este un pic cam devreme pentru mine, plus ca ma pregatesc de o plimbare ampla in acea perioada. Vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Acum 3 ore, mariuscojo a spus: .................. as indrazni sa intreb de Hayabusa Spring Meeting 2020, .......... care deja e in mod traditional Martisor Party si tot asa, pastrand traditiile ar trebui sa fie in perioada 28.02 - 02.03.2020 am ceva idei de locatii prin Alba, Miercurea Sibiului, Bazna...., dar astept propuneri si de la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Acum 4 ore, mariuscojo a spus: Acum, dupa ce am "epuizat" Hayabusa Winter Meeting 2019, care , pentru cei ce nu au reusit sa ajunga, a fost din nou o intalnire pe cinste, ( prietenii stiu de ce ! ) as indrazni sa intreb de Hayabusa Spring Meeting 2020, dar nu mai inainte de a va intreba care mai sunteti interesati de PanEuropean Hayabusa 2020 din iunie 2020 ce se organizeza in Grecia ? Detalii aici : https://hayabusaclub.gr/en/pan-european-2020/information/ http://hayabusaclub.gr/en/ Deja am facut un grup de 11 motociclete ce vor participa la eveniment, ba chiar am facut si o parte din rezervarii. Pentru cei interesat de mai multe detalii, nu ezitati sa le cereti. si eu sunt intersat de Grecia.Ramane sa ne auzim . In martie..i'm in daca Ari are loc daca nu..sorry Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Foxule, ne strofocam sa fie vizsla-friendly place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 10, 2019 Share Postat Decembrie 10, 2019 Acum 1 oră, apriliacluj a spus: Foxule, ne strofocam sa fie vizsla-friendly place pai in cazul tau suna-l si vorbiti (limba)direct:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 12, 2019 Share Postat Decembrie 12, 2019 cred ca nu mai stie limba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin_8 Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Va salut pe toti, posesori, fosti posesori, simpatizanti, motociclisti. Va scriu ca fost posesor de hayabusa gen 1, model 2005 cu prima inmatriculare in 2006: Si totodata ca posesor hayabusa gen 2, model 2013 cu prima inmatriculare in 2014: Sper sa va cunosc pe cat mai multi si sa reusesc sa ajung si la intalinirile pe care le organizati. Cel mai mult timp imi ocupa cel din poza de mai jos, dar incerc sa adun totusi cat mai multi km si timp in sa: Am citit cam tot ce se misca pe acest forum, recunosc, mi-a luat ceva timp, sper ca la anu sa ajung si pe la TNG sa isi puna amprenta pe utilaj asa ca sa fie cum trebuie. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Acum 1 oră, Calin_8 a spus: Sper sa va cunosc pe cat mai multi si sa reusesc sa ajung si la intalinirile pe care le organizati. te asteptam cu drag! in principiu, Martisor Party va fi in primul weekend din martie detalii despre locatie, participanti, etc vei gasi aici keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Bine ai venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin_8 Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Daca ma poate ajuta cineva, as avea nevoie pentru gen 2 de: - maner spate pasager (nevasta cand nu mergem sportiv s-a cam obisnuit sa se tina de el) - cuiele de care se poate agata o plasa in cazul in care duc ceva in spate(ex.: a doua casca). Sper ca m-am exprimat ok, dar nu stiam cum sa le zic altfel, pun mai jos o poza unde am incercuit ce ma intereseaza: Pentru maner nu conteaza culoarea. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 13, 2019 Share Postat Decembrie 13, 2019 Noi,le poti comanda oricand. SH https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=4621115H01YVB+hayabusa&_sacat=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin_8 Postat Decembrie 14, 2019 Share Postat Decembrie 14, 2019 Acum 12 ore, TNG a spus: Noi,le poti comanda oricand. Codurile pentru comanda piese originale le-am gasit si eu, m-am uitat si pe e-bay, am facut o incercare in ideea ca are cineva prin zona asa ceva. Pana la urma e vorba de un ajutor reciproc... Am doua variante, ori pun maner de oriunde ar fi el, ori merg sportiv si nevasta se tine de rezervor, alfel nu am liniste... Dar si daca merg mereu sportiv o sa aud mereu intrebarea: „Unde ne grabim asa?! Ma duci de parca ma furi...” Multumesc oricum TNG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin_8 Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 La multi ani, an nou fericit, buse sanatoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 La Multi Ani! ...prima intalnire pe anul asta a posesorilor si simpatizantilor in weekendul 28.02-01.03.2020 detalii despre locatie vor fi comunicate in luna februarie! ca si posibilitati ar fi Alba Iulia, Ocna Sibiuliu, Bazna orice propunere contructiva e binevenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 3, 2020 Share Postat Februarie 3, 2020 update, dragi colegi si simpatizanti, si anul asta ne adunam pentru deja traditionalul Martisor Party, data: 28.02 - 01.03.2020 locatia: undeva cu ciubar participanti, in ordinea numerelor de pe tricou (sau al inscrierilor) 1. Doru Tanasoiu, 1 camera 2. Costi + Claudia, 1 camera 3. Emylyo + Veve, 1 camera 4. Cip + Carmen, 1 camera 5. FoxBat + Dana + vijla, 1 camera 6. Pitesti Marius, 1 camera 7. Cojo Marius, 1 camera 8. apriliacluj, 1 camera 9. 10. -- lista e deschisa inca cateva zile, pentru orice posesor sau simpatizant, deci sa nu va fie rusine, ia bagati confirmarile, aici sau pe grup! --ca si variante de locatie, ar fi: Praid, Izvorul Muresului, Vlahita, Zetea, Izvoare, etc...., deci cat de cat central si accesibil tuturor -- saptamana asta urmeaza sa se definitiveze locatia exacta, in functie de inscrieri, disponibilitate (daca nu se ocupa intre timp...), si se va anunta aici pe cat mai curand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 3, 2020 Autor Share Postat Februarie 3, 2020 (editat) Praid .La cum e vremea cred ca o sa fie temperaturi de mers cu moto Editat Februarie 3, 2020 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 3, 2020 Share Postat Februarie 3, 2020 Mda, nici la asta nu vom putea ajunge, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 4, 2020 Share Postat Februarie 4, 2020 pacat.... ramane atunci la urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 4, 2020 Share Postat Februarie 4, 2020 Acum 18 ore, Kosh a spus: Mda, nici la asta nu vom putea ajunge, din pacate. probleme sau nici tu nu iubesti ungurii ? auzi la ei - vijla.. S-a intors Ari cu fundul la monitor cand i-am aratat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 4, 2020 Share Postat Februarie 4, 2020 N-am nici un stres cu ungurii, dar am mult de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 4, 2020 Share Postat Februarie 4, 2020 (editat) Acum 4 ore, foxbat a spus: auzi la ei - vijla.. vizsla, fixxed Acum 4 ore, foxbat a spus: ............. sau nici tu nu iubesti ungurii ? si mai cine nu iubeste ungurii? ha? ____________________ Update locatie: Pensiunea Olimpia, Tibod, langa Odorheiu Secuiesc sambata vizita pe Platoul Gordon la Monumentul Isus! Editat Februarie 4, 2020 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 5, 2020 Share Postat Februarie 5, 2020 Eu iubesc partea feminina a ungurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate