NASU Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 baieti la alternator nu este kilometrajul de acolo citeste rotatiile motorului pe arborele cotit si de acolo trimite semnal la calculatorul de motor si intradevar sunt celelalte 2 fire ramase unul albastru si unul verde nu cele 3 galbene care vin de la infasurarile alternatorului zi-mi emil ce ai nevoie si ma uit pe scheme si o sa-ti zic la ce fire sa te legi si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salutare baieti, Emil mai bine imi dai mie indicatorul de treapta sa nu te mai chinui cu el........si asa ai muncit destul! Nasule nu te am uitat, azi il sun pe baiat ca pe mess nu l am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Asa mi-a zis kelu si eu l-am crezut.Initial am desfacut si senzorul de viteza si nuam gasit corespondentul dincolo,dar m-am gandit eu peste noapte ca nu prea am avut somn ca s-ar putea sa aiba legatura directa cu...dintii de la pinion si in functie de ei da viteza.Si mie nu imi dadea pntru ca moto era stationata.Nu stiam sigur daca e vorba de turatie sau kilometraj.Am vorbit de un delimitator si este posibil sa nu imi arate treapta a 6-a cu el.Daca se dovedeste a fii asa te impropietaresc Bau.Ca sa nu mai zic ca si de ma enervez zilele astea voi face la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Intrebare intrebatoare-izolatorul ala pentru evacuare merge si pentru evacuare directa race,nu?Ma uit si studiez temeinic si posibilitatea montarii unui cooler suplimentar fie el macar si de pc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Pai nu vad de ce nu ar merge... fierbinteala e aceeasi Apropo... vezi ca mai am un TRE... daca nu esti in graba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Asa mi-a zis kelu si eu l-am crezut.Initial am desfacut si senzorul de viteza si nuam gasit corespondentul dincolo,dar m-am gandit eu peste noapte ca nu prea am avut somn ca s-ar putea sa aiba legatura directa cu...dintii de la pinion si in functie de ei da viteza.Si mie nu imi dadea pntru ca moto era stationata.Nu stiam sigur daca e vorba de turatie sau kilometraj.Am vorbit de un delimitator si este posibil sa nu imi arate treapta a 6-a cu el.Daca se dovedeste a fii asa te impropietaresc Bau.Ca sa nu mai zic ca si de ma enervez zilele astea voi face la fel. I am your man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Asa mi-a zis kelu si eu l-am crezut.Initial am desfacut si senzorul de viteza si nuam gasit corespondentul dincolo,dar m-am gandit eu peste noapte ca nu prea am avut somn ca s-ar putea sa aiba legatura directa cu...dintii de la pinion si in functie de ei da viteza.Si mie nu imi dadea pntru ca moto era stationata.Nu stiam sigur daca e vorba de turatie sau kilometraj.Am vorbit de un delimitator si este posibil sa nu imi arate treapta a 6-a cu el.Daca se dovedeste a fii asa te impropietaresc Bau.Ca sa nu mai zic ca si de ma enervez zilele astea voi face la fel. emilio... facem o mare pe 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 Fireste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Asa mi-a zis kelu si eu l-am crezut.Initial am desfacut si senzorul de viteza si nuam gasit corespondentul dincolo,dar m-am gandit eu peste noapte ca nu prea am avut somn ca s-ar putea sa aiba legatura directa cu...dintii de la pinion si in functie de ei da viteza.Si mie nu imi dadea pntru ca moto era stationata.Nu stiam sigur daca e vorba de turatie sau kilometraj.Am vorbit de un delimitator si este posibil sa nu imi arate treapta a 6-a cu el.Daca se dovedeste a fii asa te impropietaresc Bau.Ca sa nu mai zic ca si de ma enervez zilele astea voi face la fel. sal se pare ca m-ai inteles un pic gresit si imi cer scuze la unul dintre cele 2 fire care iti ies din alternator tr sa-ti legi firul de rpm iar la vitezometru ti-am spus ca nu prea vad ce sa-i faci deoarece tu ai senzorul de la indicator de treapta legat direct pe el<nu ai fir separat ca la rpm>deci ar trebuii sa-l montezi pe roata. trebuie sa incerci sa-l pui si vezi care-i treaba ca am vazut ca nimeni nu a stiut sa-ti spuna concret ca si-a montat si la initializat<oricum io l-am vazut cum arata dar ar fi bine sa mai pui niste poze cu el poate recunoaste cineva> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 salse pare ca m-ai inteles un pic gresit si imi cer scuze la unul dintre cele 2 fire care iti ies din alternator tr sa-ti legi firul de rpm iar la vitezometru ti-am spus ca nu prea vad ce sa-i faci deoarece tu ai senzorul de la indicator de treapta legat direct pe el<nu ai fir separat ca la rpm>deci ar trebuii sa-l montezi pe roata. trebuie sa incerci sa-l pui si vezi care-i treaba ca am vazut ca nimeni nu a stiut sa-ti spuna concret ca si-a montat si la initializat<oricum io l-am vazut cum arata dar ar fi bine sa mai pui niste poze cu el poate recunoaste cineva> Sal kelu cam naspa vremea azi de plimbare.......! Sal Nasule, ai primit msg meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 Iata ce scrie in instructiunea lui-Green -CONECTION FOR THE PULSE ENTRANCE OF THE REVOLUTION CENTRE(TACHOMETER).Este singurul fir care nu stiu ce sa fac cu el.Am si manualul,dar nu ai dau de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Cozo credeti ca e in masura sa ma ajute?Capitanul e pe drum!Azi vine daca nu ma inseala memoria.Acesta este indicatorul si are in afara de alimentare inca 2 fire de programare galbenul si verdele este cel de puls. Editat Aprilie 25, 2009 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 Poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 http://www.biketronix.info/Manuals/Biketro...icator_V6-0.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 din pacate te-ai grabit exista indicatoare special facute pentru hayabusa motocicleta stie in permanenta in ce treapta esti ala pe care il ai tu este universal trebuie sa pui firul chiar langa bobina ca sa poata sa primeasca ceva impulsuri prin inductie electromagnetica dispozitivul asta scoate si limitarea de viteza http://www.geartronics.co.uk/files/hayabusa.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 din pacate te-ai grabitexista indicatoare special facute pentru hayabusa motocicleta stie in permanenta in ce treapta esti ala pe care il ai tu este universal trebuie sa pui firul chiar langa bobina ca sa poata sa primeasca ceva impulsuri prin inductie electromagnetica dispozitivul asta scoate si limitarea de viteza http://www.geartronics.co.uk/files/hayabusa.pdf indicatorul lui de treapta nu este ca cel din linkul de mai sus<l-am vazut io> al lui are fir pt rpm si nu senzor ca ala de mai sus, doar la vitezomatru e problema ca nu e pe fir sa-l poata lega direct ci are senzor complect Sal kelu cam naspa vremea azi de plimbare.......! intradevar nasoala vreme de cheia da a fost super pe amkart<bine-nteles cu motoarele de la ktm> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 26, 2009 Autor Share Postat Aprilie 26, 2009 Am gasit ieri in mufa de la bord ce cautam se pare-pulsatia de 6-7 volti DC-.Maine ma apuc de montat si programat.A trebuit sa desfac toata instalatia si sa identific fiecare sonda,senzor,mufa.Sper sa fie bine.Astept cu nerabdare sa vad ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 asteptam sa vedem ce iese emile succes as mai face o tura pe amkart dar binenteles tot pe bani si cu motoarele lor altfel nu vad rostul si fun-ul pe acel pseudo circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Aprilie 26, 2009 Autor Share Postat Aprilie 26, 2009 Si-a pus careva ventilator suplimentar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Am auzit bine oare? @I-nox, ai dat-o pe Busy ?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Am auzit bine oare? @I-nox, ai dat-o pe Busy ?.. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce are in suflet... Inainte sa o dea era fericit de pompa de frana de la Zoli si tot zicea ca orice se intampla nu o da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 nasol moment si eu asta iarna era sa trec prin asa ceva stie cineva cat trebuie sa fie presiunea la cauciucuri? in carte scrie 42 psi adica 2,9 bar am 2ct-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 indicatorul lui de treapta nu este ca cel din linkul de mai sus<l-am vazut io>al lui are fir pt rpm si nu senzor ca ala de mai sus, doar la vitezomatru e problema ca nu e pe fir sa-l poata lega direct ci are senzor complect intradevar nasoala vreme de cheia da a fost super pe amkart<bine-nteles cu motoarele de la ktm> Sal all, si ce rau imi pare ca am vrut sa vin pe akolo dar m am gandit ca nu e nimeni pe akolo! pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 salutare...am ajuns acas' aseara... ce mai faceti oameni buni... ca yo's avariat... un pic. Am luat o tranta in Coor' de pe la vreo 5 metrii inaltime si m-am zdruncinat bine de tot... Mai Emile tot nu i-ai dat de cap?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 bine ai venit acasa capitane insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate