13 Todesengel Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 pe torrente!!! m intrebat dupa ce nu a mers sa-l scot de acolo...credeam ca stiti vreun hub de unde iese mai repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 filmul se vede online sau cu download Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 unde ,cum,ca si eu il caut de vreun an si ceva? Gata,m-am prins,dar a mai trebuit sa instalez ceva. Multam ICE3ERG,mare boier!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 m-am uitat pe site-ul ala...ii naspa k sunt numai filme cu choppere....as vrea niste filme si cu motoare de viteza,enduro,cross...ceva gen Torque:D imi spune si mie cineva pls cum sa imi pun poza la profil?(sunt nou) daca nu-ti plac chopperele,ce cauti aici? pt viteza,enduro,etc...exista alte subforum-uri. mai intai completeaza-ti locatia. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Hai sa scriem ce filme avem fiecare,poate o dam de vreun schimb,ceva.Eu am : Fixing the Shadow(Charlie Sheen),The Wild One(Marlon Brando),Hells Angels Forever,World's Fastest Indian(Antony Hopkins),HD and Marlboro Man(Mickey Rourke),Electra Glide in Blue. As vrea orice alt film cu Hells Angels...si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Hai sa scriem ce filme avem fiecare,poate o dam de vreun schimb,ceva.Eu am : Fixing the Shadow(Charlie Sheen),The Wild One(Marlon Brando),Hells Angels Forever,World's Fastest Indian(Antony Hopkins),HD and Marlboro Man(Mickey Rourke),Electra Glide in Blue. As vrea orice alt film cu Hells Angels...si nu numai... daca veneai la intrunire la Resita,aveai ocazia sa-i vezi pe unii dintre protagonistii din HAForever....hehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 daca veneai la intrunire la Resita,aveai ocazia sa-i vezi pe unii dintre protagonistii din HAForever....hehehe Pai astept un film cu ei Chiar asa,nu sint poze cu intilnirea sau am fost eu neindeminatic in cautare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 uite unde /index.php?showtopic=117967 .. ai acolo o poza in care se vad destul de ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Nu stiu cat mai e pana la primavara,dar stiu ca vreau filme cu moto. Momentan ma inpiedic de "beyond the law" subtitrare.Are cineva o adresa ptr subtitrare? Folosesc ptr descarcare utorent. Maine am sa fac o mica tura prin Sibiu. Asfalt uscat Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Nu gasesti decat subtitrare in finlandeza si inca o limba d-asta greu de citit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Multumesc. Am sa fac o sinteza cu titlurile filmelor di cele 11 pagini. Am Biker Boyz ,prea putine choppere,cu actiune noaptea, artisti negrii.Nu sunt rasist. Asfalt uscat. --- Mesaj completat în 24 Nov 2007 09:09 -------------Sunt titluri care se repeta.Am copiat in ordinea postari. the wild one" si "easy rider". Harley Davidson &Marlboro Man The Wild angels Steal Wheels Roadside Prophets Born Losers Born Ride Wild Ride of Outlaw Bikers 1. HELLS ANGELS 69 ( NTSC ) 2. KINGS OF CUSTOM ( PAL ) 3. ROUGH BOYS ( PAL ) 4. MASK ( PAL ) 5. THE HARD RIDE ( NTSC ) 6. HELLS BELLES ( NTSC ) 7. HARLEY D AND THE MARLBORO MAN ( PAL ) 8. RUNNING COOL ( NTSC ) 9. HELLS ANGELS ON WHEELS ( PAL ) & DVD 10. EASY RIDER ( PAL ) 11. I BOUGHT A VAMPIRE MOTORCYCLE ( PAL ) 12. STONE COLD ( NTSC ) 13. BRONX WARRIORS ( PAL ) 14. BLACK BIKERS FROM HELL ( NTSC ) 15. MAD MAX ( PAL ) 16. CHOPPER CHIX IN ZOMBIE TOWN ( PAL ) 17. THE WILD ONE ( PAL ) 18. QUADROPHENIA ( PAL )& DVD Reg 2 19. THE WILD ANGELS ( NTSC ) 20. REBEL ROUSERS ( NTSC ) 21. ANGEL UNCHAINED ( NTSC ) 22. THE LOSERS ( NTSC ) 23. MASTERS OF MENACE ( NTSC ) 24. TERMINATOR ( PAL ) & DVD Reg 2 25. RACE WITH THE DEVIL ( NTSC ) 26. STEAL WHEELS ( NTSC ) 27. LEATHER & IRON ( Digital ) 28. ASPHALT COWBOYS Noutati 1. SHE DEVILS ON WHEELS 2. PSYCHOMANIA ( NTSC ) 2/A. PSYCHOMANIA ( DVD Region 1 ) 3. AND THEN YOU DIE ( NTSC ) 4. DARK RIDER ( NTSC ) 5. CHROME AND HOT LEATHER ( NTSC ) 6. THE LOVELESS 7. ANGELS DIE HARD ( NTSC ) 8. OUTLAW BIKERS 9. BEYOND THE LAW ( NTSC )HAVE 10. BLACK RAIN ( NTSC ) 11. CC AND COMPANY ( NTSC )HAVE 12. ELECTRA GLIDE IN BLUE ( NTSC )HAVE 13. HARLEY ( NTSC ) 14. HELLRIDERS ( NTSC ) 15. MOTOR PSYCHO ( NTSC ) 16. RUN ANGEL RUN ( NTSC ) 17. STREET HAWK ( NTSC ) 18. WEREWLOVES ON WHEELS ( NTSC ) 19. WILD RIDERS ( NTSC ) 20. THE GLORY STOMPERS ( NTSC ) 21. ME AND WILL ( NTSC ) 22. HELLS ANGELS FOREVER ( NTSC ) 23. THE CYCLE SAVAGES ( NTSC ) 24. ROADSIDE PROPHETS ( NTSC ) HAVE 25. THE MINI SKIRT MOB 26. THE ANGRY BREED ( NTSC ) 27. SAVAGES FROM HELL ( NTSC ) 28. AMERICAN RIDER ( NTSC ) 29. UNDER HOT LEATHER ( NTSC ) 30. BLACK AND CHROME 31. BORN TO RIDE ( NTSC ) 32. THE STRANGER 33. CRAZY BABY ( NTSC ) 34. THEN CAME BRONSON 35. SATANS SADISTS ( NTSC ) 36. RENEGADE ( NTSC ) 37. CYCLE CINEMA 38. RENEGADE MURDERERS ROW 39. VIVA KNIEVEL ( NTSC ) 40. MOTORCYCLE SQUAD ( NTSC ) 41. KNIGHTRIDERS ( NTSC ) 42. BORN LOSERS ( NTSC ) 43. THE LONG RIDE 44. MOTORCYCLE GANG 45. THE SAVAGE SEVEN ( NTSC ) 46. THE WILD REBELS ( NTSC ) 47. SMOKE AND FLESH ( NTSC ) 48. TEENAGE GANG DEBS ( NTSC ) 49. THE HELLCATS ( NTSC ) 50. THE SIDEHACKERS ( NTSC ) 51. NAKED ANGELS 52. SINNERS BLOOD 53. SISTERS IN LEATHER ( NTSC ) 54. SWASTIKA SAVAGES 55. BURY ME AN ANGEL ( NTSC ) 56. THE PEACE KILLERS ( NTSC ) 57. ANGELS WILD WOMEN ( NTSC ) 58. HOCHELAGA 59. THE JESUS TRIP ( NTSC ) 60. SAVAGE DAWN ( NTSC ) 61. BLACK ANGELS ( NTSC ) 62. BORN TO RIDE ( NTSC ) 63. THE STRANGER ( NTSC ) 64. GIRL ON A MOTORCYCLE ( NTSC ) 65. GIRL ON MOTORCYCLE ( DVD Reg 1 ) 66. GIRLS ON THE ROAD ( NTSC ) 67. THE LEATHER BOYS ( NTSC )HAVE 68. CHROME SOLDIERS ( NTSC ) 69. WILD RIDE OF OUTLAW BIKERS ( NTSC ) 70. OUTLAW RIDERS ( NTSC ) 71. ON ANY SUNDAY ( NTSC ) 72. EVERY WHICH WAY BUT LOOSE ( PAL ) 73. ANY WHICH WAY YOU CAN ( PAL ) 74. REBEL RUN ( NTSC ) 75. BIKER DREAMS ( NTSC ) 76. THE LORDS OF THE FLATBUSH ( NTSC ) 77. THE MOUSE & THE MOTORCYCLE ( NTSC ) 78. EXTREME MACHINES ( NTSC ) 79. THERE GOES A MOTORCYCLE ( NTSC ) 80. INDIAN MOTORCYCLE MEMORIES ( NTSC ) 81. NORTH CEMETRY MASSACRE 82. SHE LIVES TO RIDE ( NTSC ) 83. THE FINAL ALLIANCE ( NTSC ) 84. CYCLE SAVAGES ( NTSC ) 85. DANGER ZONE 3 STEEL HORSE WAR ( NTSC ) 86. DEATH RIDERS ( NTSC ) Torque Biker Boyz The Wild One Fastbikes - Mach 2 Fastbikes - Mach3 -ZZR1100 - ZX12R - Hayabusa Ghostrider extra material GhostRider2 Judgement Day2 Las Vegas Extremes 3 - Urban Assault moto-2 Road Rage II ZX-RR Urban Streetbike Warriors si Las Vegas Extremes Long Way Round The Wild One RUNNING COOL Vanilla Ice Cool as Ice Roue 2 Ouf – Paris Fast Charlie....Moonbeam Rider world's fastest Indian the world`s fastest Indian Cool as Ice Wild Hogs BEYOND THE LAW Dreamgirls - Babes&Bikes si Playboy - Babes&Bikes Custom Bike - Biker Lifestyle - Ride In The Wind - Dsf Tv-Rip Stone Cold Running Cool adrenalin crew si miami zoo crew THE WILD ONE The History of the Chopper El Forastero MC Fixing the Shadow Hells Angels Forever,World's Fastest Indian Electra Glide in Blue Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Cred ar fi mai bine sa scrie fiecare ce filme are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 are cineva subtitrarea de la THE WILD ONE si HELLS ANGELS ON WHEELS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Cine imi da si mie ceva filme din lista respectiva? Ca eu numa Wild Hogs, Torque, Biker Boyz, The Wild One,Fixing the Shadow si GhostRider am reusit sa fac rost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Cine imi da si mie ceva filme din lista respectiva? Ca eu numa Wild Hogs, Torque, Biker Boyz, The Wild One,Fixing the Shadow si GhostRider am reusit sa fac rost! ai cumva traducere la the wild one? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 THE_WILD_ONEeng.txt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 ai cumva traducere la the wild one? Din pacate nu am la nici unu!Noroc ca le am cu engleza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 subtitrare in engleza am gasit,vroiam in romana:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 In sfarsit un film englezesc cu bikeri, o sa apara in curand. http://www.freedompicturecompany.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 In sfarsit un film englezesc cu bikeri, o sa apara in curand. http://www.freedompicturecompany.com/ FunnY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Are cineva o subtitrare la BEYOND THE LAW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 are cineva linkuri rapidshare pentru: Terra Circa Mondo Enduro DVD The Born Losers Roadside Prophets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 EXIT SPEED http://www.comunitatea.pufy.ro/action/view...D_Trailer_2008/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 va rog eu ,nu mai puneti filme cu tot felul de motociclisti....aici e vorba de filme cu bikeri/choppere/bikers gangs si nu de "biker boyz". please.10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 EXIT SPEEDhttp://www.comunitatea.pufy.ro/action/view...D_Trailer_2008/ pare naspa filmul, doi batranei, eroul clasei si secretara omoara o banda de motociclisti satanisti violatori de babe. Zic si eu, ca n-am vazut filmul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate