DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Era sa uit de BAIAZID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudolph Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Ursuletzule, sunt de acord ca au fost haiosi si nu mi-ar fi placut sa fie deloc scortosi prezentatorii. Eu spuneam doar ca fac si ei greseli, unele urate de tot, cum ar fi asta cu tigara, pentru ca oriunde s-ar face prezentarea, nu uita ca sunt persoane publice si chiar daca fac striptease sau se bat cu frisca trebuie sa respecte niste reguli nescrise in tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 clubu e misto, pacat ca e digeiu de qaqat. @wizzie: lasa-ne tata ca ne plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Bai, tu ce ai? I-ai mai dat o data replica in acelash topic. ... Mai ai reminishtentze din cand in cand? Reply-ul lui bhairava era in momentul in care tu erai total offtopic. Asha ca stai calm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 A fost o petrecere reusita ...m-am intalnit cu multi care nu prea frecventeaza "arc-ul" sau Etrusco Mi-au "placut" super-bikerii care merg moca pe-afara Si cred ca trebuia premiat NKZ ca cel mai bun prezentator ...le-a fost mult superior celor doi . La mai multe petreceri Nitescule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Ursuletzule, sunt de acord ca au fost haiosi si nu mi-ar fi placut sa fie deloc scortosi prezentatorii. Eu spuneam doar ca fac si ei greseli, unele urate de tot, cum ar fi asta cu tigara, pentru ca oriunde s-ar face prezentarea, nu uita ca sunt persoane publice si chiar daca fac striptease sau se bat cu frisca trebuie sa respecte niste reguli nescrise in tv. Multumim ca ne-ati onorat cu prezenta.Va aduc la cunostinta ca am filmat pt videoteca proprie.Apropo cu sticla de bere ai voie la tv?Nici sticla de cola nu apare ca este considerata reclama.Pana la urma a fost un party si fiecare s-a simtit bine in felul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 (editat) Aici a fost blat 100% fals !!! Cine mi-a luat geaca ????? la 12 fara 10 am plecat !!!! Editat Decembrie 21, 2004 de Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 fals !!! Cine mi-a luat geaca ????? la 12 fara 10 am plecat !!!! În loc să ţi-o aducă ţi-a luat-o...Moş Crăciun!(Ionuţ Manea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 pai parca ala da cadouri nu le ia !?!?!? Bafta omului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 (editat) iete-l şi pe Marian ...că i-am făcut poză în solarize...mânca-l-ar tata de băiat frumos Editat Decembrie 21, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Demo, Inxs and many others...poze în sepia ... de pe vremea bunicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Inxs şi Axa...fără Scama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 aici era emisiunea în care era "audiat" Renegatu Fruntea îi aparţine lui Don Leoncio...soto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Rabinul...ptiu Doamne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 (editat) Boris din Bulgaria Editat Decembrie 21, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 mi-a făcut o deosebită plăcere să-l cunosc personal pe Dan Chelsoi Silverpistons Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 se înscriu băieţii la concursul de băut bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 se toarnă berea în pahare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Ciprian(red planet) şi Pedro şi alţii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 the same Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Sorin nu este acelaşi cu cel de la pro-bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 şi s-au apucat băieţii de băut bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate