mig Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Dumnezeu sa-l aibe in paza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Groaznic.Condoleante familiei si prietenilor. Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placid Demon Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 R.I.P. Din pacate se mai intampla si asemenea evenimente "atipice" pentru peisajul accidentelor moto autohtone. Motocicleta e un risc asumat de fiecare, intr-un anume fel. Hazardul si ghinionul isi au partea de contributie, iar aici ceea ce depinde de noi devine irelevant. Dumnezeu sa-l aiba in paza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 vizitati http://mihaivladro.uv.ro ... viitorul www.21august.ro si dupa ce survolati site-ul (in constructie) lasa-ti un mesaj pentru BEBE, poate chiar va adaugati in lista lui de prieteni... e ca si cum ati aduce o floare in locul unde el acum doarme pe vecie... optional evident!!! @mihaivladro - te rog eu mult....pune posturi ca acesta in topicul cu baiatul respectiv...Aici se discuta despre altcineva.Macar putin respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovewan Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei. Cand ma gandesc ca puteam fi eu in locul lui, sau oricare dintre noi... Asta e, motociclismul e ca ruleta, nu stii niciodata cand iti vine bila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SI SA TE IERTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaivladro Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 @mihaivladro - te rog eu mult....pune posturi ca acesta in topicul cu baiatul respectiv...Aici se discuta despre altcineva.Macar putin respect da, ok. am si scris optional. tot din respect am lasat si reply legat de cazul celui despre care se vorbeste in acest topic. nu vroiam sa fac reclama, dar poate nu stiu eu sa ma exprim. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 da, ok. am si scris optional. tot din respect am lasat si reply legat de cazul celui despre care se vorbeste in acest topic. nu vroiam sa fac reclama, dar poate nu stiu eu sa ma exprim. mersi E de inteles cand pierzi pe cineva atat de apropiat!Mi-a placut pagina ta,mai ales m-a fascinat comentariul prietenei lui!Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Odihneasca-se in pace, condoleante faimiliei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate