tata_lor_666 Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 A FOST FRUMOS! LOCATIA SUPER,FORMATIA MP3 LA INALTIME(SE LASA CU DEDICATII),PASTRAMA,BULZ,MICI, ,FOC DE TABARA,CONCURSURI SI MINUNATA TUICA .NU UITATI NICI PRIMIREA CALDUROASA CU SLANA SI TARIE CHIAR SI TARZIU IN NOAPTE. TOATE CELE BUNE SI INCA O DATA "LA MAI MARE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 pozeeeeeeeeee --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 12:17 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Si sa nu uitam sa ii multumim "motociclistului" de sambata noaptea care a inceput sa dea rateuri si sa tureze motorul cand peste 75% din cei prezenti acolo dormeau dusi, asta ptr ca, citez, "poate si are cu ce". Si era si foarte suparat ca a indraznit Chelsoi sa ii atraga atentia sa se opreasca. Eu si prietena mea si multi altii ii "multumim calduros". Sper ca ii ajunge carnea din congelator macar pana la anu... Chelsoi, pune si tu, te rog, aici numarul de inmatriculare al respectivului "domn".... LE: In rest.... ASTEPTAM EDITIA A 3-A! nu fi rau,ce nu face omul la bautura,e tovarasul meu,baiat bun,este rea motoreta ca il tine!toti mai facem porcarii la un moment dat!beutura bat-o vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Ia mai terminati meei cu laudele la adresa lui Stephon... ii ajunge...laudati si fetele in sortulete albe care ne asteptau la intrare cu slaninuta si tuiculita de ma faceau sa tot intru si sa ies,asa de bune erau (intelegeti ce vreti...)eu la tuica si slaninuta ma refeream.... Si sa nu-i uitam pe bucatari domna Sanda(sarmalutele) si Bogdan cu ciorbaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) L-am gasit mai sus printre poze. Editat Septembrie 7, 2007 de caty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Ia mai terminati meei cu laudele la adresa lui Stephon... ii ajunge...laudati si fetele in sortulete albe care ne asteptau la intrare cu slaninuta si tuiculita de ma faceau sa tot intru si sa ies,asa de bune erau (intelegeti ce vreti...)eu la tuica si slaninuta ma refeream.... Si sa nu-i uitam pe bucatari domna Sanda(sarmalutele) si Bogdan cu ciorbaaaa a fost cel mai greu moment de la intalnire(intampinarea cu tuica) - trebuia sa beau tuica refuzata de altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 eu n-am mai avut parte de tiuca, Pana am ajuns noi sambata dimineatza cred ca s-a gatat in rest numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 a fost cel mai greu moment de la intalnire(intampinarea cu tuica) - trebuia sa beau tuica refuzata de altii Saracutul de tine,ce greu ti-a fost,cum te-ai sacrificat tu pentru altii.... Dar dupa ce ai terminat de baut paharel ele alea "refuzate"cine era cel mai zmeu dintre zmei....cine era TERMINATOR-ul....????????? nu prea este diferenta...nu????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Saracutul de tine,ce greu ti-a fost,cum te-ai sacrificat tu pentru altii.... Dar dupa ce ai terminat de baut paharel ele alea "refuzate"cine era cel mai zmeu dintre zmei....cine era TERMINATOR-ul....????????? nu prea este diferenta...nu????????? LOL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 nu fi rau,ce nu face omul la bautura,e tovarasul meu,baiat bun,este rea motoreta ca il tine!toti mai facem porcarii la un moment dat!beutura bat-o vina! Toti am baut, insa asta nu e o scuza. NU bautura este de vina, ci persoana care se ascunde in spatele sticlei. Tu daca ii erai prieten adevarat si stiai ca nu se controleaza dupa ce bea, trebuia sa nu il lasi sa bea atat de mult. Sunt convins ca e baiat bun, si ca datoreaza niste scuze cam la vreo 50 de oameni asa, ce zici, daca iti e tovaras, iti asumi tu raspunderea pentru ce a facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Toti am baut, insa asta nu e o scuza. NU bautura este de vina, ci persoana care se ascunde in spatele sticlei. Tu daca ii erai prieten adevarat si stiai ca nu se controleaza dupa ce bea, trebuia sa nu il lasi sa bea atat de mult. Sunt convins ca e baiat bun, si ca datoreaza niste scuze cam la vreo 50 de oameni asa, ce zici, daca iti e tovaras, iti asumi tu raspunderea pentru ce a facut? Bah, dar numa de asta va luati? Pe ala cu KTM-ul fara toba care pocnea ca toti dracii la 2 noaptea nu l-ati auzit sau aveti auz selectiv. Sunt convins ca orice a facut nu putea fi mai rau ca ala fara toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Bah, dar numa de asta va luati? Pe ala cu KTM-ul fara toba care pocnea ca toti dracii la 2 noaptea nu l-ati auzit sau aveti auz selectiv. Sunt convins ca orice a facut nu putea fi mai rau ca ala fara toba. Cipri era, dar...dupa ora 1:30...a lasat mobra oprita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Saracutul de tine,ce greu ti-a fost,cum te-ai sacrificat tu pentru altii.... Dar dupa ce ai terminat de baut paharel ele alea "refuzate"cine era cel mai zmeu dintre zmei....cine era TERMINATOR-ul....????????? nu prea este diferenta...nu????????? puahhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Toti am baut, insa asta nu e o scuza. NU bautura este de vina, ci persoana care se ascunde in spatele sticlei. Tu daca ii erai prieten adevarat si stiai ca nu se controleaza dupa ce bea, trebuia sa nu il lasi sa bea atat de mult. Sunt convins ca e baiat bun, si ca datoreaza niste scuze cam la vreo 50 de oameni asa, ce zici, daca iti e tovaras, iti asumi tu raspunderea pentru ce a facut? nu e frustrant sa stii toate raspunsurile..dar nimeni nu se deranjeaza sa te intrebe?! ''NU bautura este de vina, ci persoana care se ascunde in spatele sticlei.'' ce le stii tu pe toate!! pentru acel baiat (chardonnay) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geeoboss Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 sal super intalnire,super organizatori,ascultati-ma sa vedeti ce intrunire va deveni peste vreo doi ani cred ca va fi printre cele mai tari intruniri ,avand in vedere potentialul turistic si organizatorii,mai ales ca nu prea au avut sponsori,hai sa pun si eu niste poze --- Mesaj completat în 20 Sep 2007 17:55 -------------si pozele --- Mesaj completat în 20 Sep 2007 18:03 -------------si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate