Petru Moldovan Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Da, este maine dimineata la 8:00, deci mai sunt cateva ore. Voi fi acolo, vin direct de la serviciu, asa ca nu e nicio problema. Cred ca ar fi util sa precizeze cineva exact ce inseamna "acolo", ce tribunal, adresa, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Cred ca ar fi util sa precizeze cineva exact ce inseamna "acolo", ce tribunal, adresa, etc... Judecatoria Sectorului 6 Str. Stirbei Voda nr. 115, sector 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Din pacate, nu voi putea ajunge! Cel putin nu de data asta! Altfel, as fi venit si eu. Up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Din pacate s-a amanat procesul pana pe data de 28 aprilie.Prezenta motociclistilor a fost din pacate foarte mica. Sper ca data viitoare sa fim mai multi! Am sa va tin la curent cu tot ceea ce aflu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 De ce l-au amanat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Deoarece acuzatul nu a facut prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 28 Aprilie, Judecatoria Sectorului 6 Str. Stirbei Voda nr. 115, sector 1 Am sa fac pe dracu in patru, sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 daca se afla ca vor mai veni de la vre-o televiziune, ar trebui exploatata chestia asta la maxim, pt. a trage un semnal de alarma. din pacate, au fost f putini oameni. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Deoarece acuzatul nu a facut prezenta. Tehnica de "marketing", ca sa traga de timp. Lege de ca.cat. Ar trebui sa fi fost judecat in absenta, ar trebui sa fie considerat automat faptul ca-si recunoaste fapta pentru ca nu s-a prezentat. Omu' e acuzat ca a omorat doi copii, NU EXISTA motiv suficient de puternic pentru a lipsi de la judecata. Ar trebui amendat cat sa-l usture ga... quru' inca dinainte de a i se largi la "mititica" gura de la borcan cat sa nu mai tina gemu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Din pacate va avea dreptul la inca o amanare, insa am inteles ca va fii ultima. Ramane de vazut. Sper ca data viitoare sa faci tu prezenta JJ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Din pacate va avea dreptul la inca o amanare, insa am inteles ca va fii ultima. Ramane de vazut. Sper ca data viitoare sa faci tu prezenta JJ! Am trecut pe-acolo azi, dar nu am putut sa raman. Pentru 28 voi incerca sa ma invoiesc de la munca, pentru a tine randurile. Multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 daca se afla ca vor mai veni de la vre-o televiziune, ar trebui exploatata chestia asta la maxim, pt. a trage un semnal de alarma. din pacate, au fost f putini oameni. bafta martorocular@realitatea.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 protv-ul a dat deja... in direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 din cate am inteles, la stirile de la ora 20, se va difuza si reportajul celor de la N24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 28 aprilie, ora 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sightless Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Trist ce s-a intamplat faptul ca nesimtitul ala nu s-a prezentat dovedeste ce fel de persoana e, nu are suflet, nu are simtul raspunderii, astfel de oameni ar trebui impuscati fara nici un comentariu, punct! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 28 aprilie, ora 8:30 sper sa fie mai multi care fac prezenta de data aceasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 sper sa fie mai multi care fac prezenta de data aceasta Imi anunt intarzierea macar cu jumatate de ora la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Astazi ar fi trebuit sa-l sun pe Traian sa-i urez La multi ani!... 20 de ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Maine, 28 Aprilie, ora 8.30 Judecatoria Sectorului 6(Str. Stirbei Voda nr. 115, sector 1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Nu este greu pentru nimeni sa isi rupa o ora din program, cu cat mai multi cu atat mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Maine vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Vlade, da-mi si mie nene un telefon de dimi sa ma trezesc si io....ca am sa ajung si eu eu ma trezesc greu de dimineatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Vlade, da-mi si mie nene un telefon de dimi sa ma trezesc si io....ca am sa ajung si eueu ma trezesc greu de dimineatza O sa te sun eu Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate