DZU Postat Ianuarie 5, 2005 Share Postat Ianuarie 5, 2005 in primul rand la multi ani la toti am o problema cu un scuter de 125 . Pe la 5000-6000 de rotatii nu mai trage parca sar ineca. thx for helping me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 S-ar putea sa nu-ti traga pt ca nu mai are benzina carburatorul,vezi cum e reglat carburatorul si curatal dul la cineva care se pricepe daca i-ti moare numai la turele alea sa sti ca de la carburator e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 Daca crezi ca se ineaca constant si la turele alea, sugestia mea (in cazul in care carbul e curat ) e sa incerci sa cobori acul o gradatie si sa vezi daca se schimba povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) poate filtrul de aer e infundat? fa o tura fara el, de proba. acum am vazut ce motor ai. doar e in garantie, du-te la magazinul de la care l-ai cumparat, doar nu vrei sa pierzi garantia. Editat Ianuarie 6, 2005 de cyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 (editat) clar dul la magazin,nu de alta dar pierzi aiurea garantia...si dupaia knd o sa ai belele mai mari o sa bagi mana adanc in buzunar!!! Editat Ianuarie 6, 2005 de MeMaD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Ianuarie 6, 2005 Share Postat Ianuarie 6, 2005 e FirstBike... cat vrei sa mearga.. ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Ianuarie 6, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2005 mersi mult pt sfaturi . am fost si mia curatat filtru de aer si merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Ianuarie 9, 2005 Share Postat Ianuarie 9, 2005 pit! De la filtru face asa k si mie imi facea la scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 stiu Cata .. da ... tot FirtBike e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Ianuarie 10, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2005 stiu Cata .. da ... tot FirtBike e.. si care-i faza pit??? tu ce motocicleta sau scuter ai?? crezi ca la inceput era vestita firma ta de motocicleta daca ai?? CE DACA-I FB MERGE BINE?? MERGE CARE-I BUBA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 si care-i faza pit??? tu ce motocicleta sau scuter ai?? crezi ca la inceput era vestita firma ta de motocicleta daca ai?? CE DACA-I FB MERGE BINE?? MERGE CARE-I BUBA??? Nu ,are el una de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 tu ce motocicleta sau scuter ai?? crezi ca la inceput era vestita firma ta de motocicleta daca ai?? Da tu crezi ca "firt bike" o sa fie o firma vestita ?!? Nu ,are el una de vanzare. Nu am . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Hahaha... chill Dzu ca faci stop... de ce te oftici? Se stie clar ca FB face numai lucruri de kko... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 Bai nene ce aveti cu omu aia e moto a lui si o iubeste ce voi ati inceput cu DR Big din prima o ia si omu mai usor pana se mai inalta si pe urma vedeti voi. MOTOCICLETA CEA MAI BUNA E CEA PE CARE O AI O CONDUCI O DETII ETC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2005 Hahaha... chill Dzu ca faci stop... de ce te oftici? Se stie clar ca FB face numai lucruri de kko... diferenta este ca scuteru nu este facut de fb este facut in japonia de alta firma care se zice ca lucreaza sub licenta honda. doar partile de plastic sunt ansamblate in romania. si sa stii ca merge f. bine. si sunt f. multumit de el. in afara de filtru de aer care trebuia curatat nu am avut nici o problema. am un prieten cu piaggio skiper su sa stii ca merg cam la fel la viteza un pic ma ia el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2005 MOTOCICLETA CEA MAI BUNA E CEA PE CARE O AI O CONDUCI O DETII ETC. sa stii ca aici ai zis un mare adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2005 Da tu crezi ca "firt bike" o sa fie o firma vestita ?!? nu se stie niciodata. nu uita ca si bill gates o inceput intr-un garaj si o ajuns cel mai bogat om din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 (editat) nu se stie niciodata. nu uita ca si bill gates o inceput intr-un garaj si o ajuns cel mai bogat om din lume. asta pentru ca exista amarati care ii folosesc janghina aia de windoza si le e lene sa invete oleaca de linux Editat Ianuarie 11, 2005 de Nobloody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 salut DZU!! mi-am luat si eu un scuter FB de 125 deluxe! am mers doar 40 km cu el (nu la ora) astept sa imi iau permisu (luni depun dosaru la politie) il inmatriculez si gata! Acum merge ca ala de 50 pe care l-am avut dar cei de la magazin mi-au spus ca trebuie sa-si dea drumul motoru ca e strans bla bla bla...! Cum merge? viteza max cu care ai mers tu,? turatiile la motor? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speeder123 Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Poate ii limitat la 6000 rpm.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate