CostinALN Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 El o sa astepte mai putin ma ca s-a dat peste cap doar o data ... nu de doua ori ca tine , negativistule . Parca depinde si de firma de asigurari , soferu masini avea la allianz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Allianz da 100%, asa ca paule, fa-mi o oferta la 636 Bine ca nu ai patit nimic mai grav! Recuperare rapida! Mai ai scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Eu stiu ca l-a vandut Bine ca nu a fost mai grav. Hai ca stiu ca acuma o sa iti iei ceva si mai tare Te salut si fa-te bine cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Un inconstient ce mai,i-am zis eu ca o sa o pateasca Acum ne pertimitem sa radem cand totul sa terminat relativ bine.Problema e ca acum de fiecare data cand il vizitam acasa trebuie sa venim ori cu flori,ori cu un meniu big tasty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 @damien - eu estimez ca intr-o luna sa fiu din nou pe strazi , daca nu se misca repede cei de la asigurari apelez la pile ... @disabled_cata - mersi omule , ma recuperez eu ..sper cat mai repede ca deja innebunesc prin casa. @r3kin-chiar ieri vorbeam cu Cosmin si imi spunea ca tu astepti de o gramada de timp cu banii si ca tu ai fost mai tare decat mine ca n-aveai nimic dupa ce ai facut poc.Astept sa vad daca imi da dauna totala si ma orientez spre un 636 sau un R1. @cataaa- nu vreau ma 636`le tau ca nu e invatat agresiv ... Nu mai am scuterul , ma plimb cu pejosu.... @thomas @don-mersi omule , ai grija de tine si de noua ta achizitie... @costy - fitiar mIRC`u de ras ma , ma bucur ca acuma de amuza accidentul meu...ca erai cam ud atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Multă sănătate Âşi o motoreta cât mai pe gustul tău! Sincer în seara aia Âşi eu am trecut pe acolo, erau în fața mea alți motoriÂşti cu care m-am intersectat pe Polonă, nu îi cunoÂşteam, iar motocicleta ta era parcată undeva în dreapta mea alături de o Cagiva daca nu greÂşesc, nu mi s-a părut nimic suspect în fracțiunea aia cât am trecut pe lângă voi. Nu Âştiu dacă a fost înainte sau după accident... imi cer scuze dacă am trecut ca un nesimțit pe lângă tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Eu pe ala nu ti`l mai ridic ) asa ca tre sa casti ochii bine Ma de pe cric si tot trebuia sa iti cada odata si odata . N-o sa mai fie nevoie sa ridici nimic , cand te frigi cu ciorba suflii si in iaurt... Partea vesela este ca...se poate face sex si cu clavicula fracturata <small>--- Mesaj completat în 21 Sep 2007 10:29 -------------</small><br/> ... imi cer scuze dacă am trecut ca un nesimţit pe lângă tine. no problem , probabil era dupa accident dupa ce m-am intors de la spital bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Bafta frate Movistarist si recuperare cat mai rapida... PS: ai noroc ca mere sexu` cu clavicula fracturata...la mine cu coloana nu mergea...am avut abstinenta vreo 2 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Pysy, trebuie sa participi la cursurile mele de scos incepatori in trafic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Bafta frate Movistarist si recuperare cat mai rapida... PS: ai noroc ca mere sexu` cu clavicula fracturata...la mine cu coloana nu mergea...am avut abstinenta vreo 2 luni mersi frate movistarist...e momentul sa recuperezi cele 2 luni --- Mesaj completat în 21 Sep 2007 18:18 ------------- Pysy, trebuie sa participi la cursurile mele de scos incepatori in trafic ) pysy hai la mine sa vedem un film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Recuperare cat mai rapida , ma bucur ca esti cat de cat ok , deschide si tu telefonul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 Recuperare cat mai rapida , ma bucur ca esti cat de cat ok , deschide si tu telefonul ala Ms fratioare , recuperez repede . Dupa ce am stabilit ca sexul nu este afectat de fractura de clavicula , azi la 5 zile dupa accident m-am urcat din nou pe motor (ms costy ptr motoreta) si m-am distrat putin ... inca mai pot Ma simt nevoit sa repet , echipamentul m-a salvat. Fara casca (sau fara o casca buna!!!) acuma nu mai postam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 oricum ideea esta ca a trebuit sa ne spuna ca a facut sex...paulica sa stii si tu ca ce faci in baie cu lumina stinsa singur nu se numeste sex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 oricum ideea esta ca a trebuit sa ne spuna ca a facut sex...paulica sa stii si tu ca ce faci in baie cu lumina stinsa singur nu se numeste sex Super tare !!! Te ador frate, mi-a placut asta ! A fost maxima !! Uoofff, ce ma bucur ca i-a dat careva o replica, ca m-a exasperat obsedatu asta mic cu femeile haotice din Bucuresti P.S. Reverse, daca veneai la CTA sa te invat pilotaj pe Tomis, acum erai mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 oricum ideea esta ca a trebuit sa ne spuna ca a facut sex...paulica sa stii si tu ca ce faci in baie cu lumina stinsa singur nu se numeste sex papagalule,lumina stinsa o tii tu ca n-ai bani de curent...la mine e lumina...si ce sa-ti raspund tie,care n-ai mai vazut subtioara piciorului la o femeie de dinainte sa ai prima revizie la motor --- Mesaj completat în 25 Sep 2007 08:12 ------------- Super tare !!! Te ador frate, mi-a placut asta ! A fost maxima !! Uoofff, ce ma bucur ca i-a dat careva o replica, ca m-a exasperat obsedatu asta mic cu femeile haotice din Bucuresti P.S. Reverse, daca veneai la CTA sa te invat pilotaj pe Tomis, acum erai mai bine Ce sa invat de la voi ma , ca in afara de mers pe o roata si de cumparat seminte&suc nu stiti nimica ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Vezi daca aveai viteza mai mare, acum scapai, nu mai merge asa incet prin oras... Omul din greseli invata, acum iti dai seama ca omul sa fie sanatos, un fier se face sau se cumpara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Despre despagubire, mi-a trebuit aproximativ 2 luni sa fac rost de Confirmarea de carte verde din italia, deci aci in romanica...depinde de asigurator. M-as mira daca tu chiar mergeai regulamentar...o vitezana se da peste cap daca blochezi frana fata cam de pe la 100 asa.... Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Vezi daca aveai viteza mai mare, acum scapai, nu mai merge asa incet prin oras... M-am gandit si eu la asta Era o gluma (ptr tristii care-mi v-or sarii la gat) --- Mesaj completat în 26 Sep 2007 19:09 ------------- M-as mira daca tu chiar mergeai regulamentar...o vitezana se da peste cap daca blochezi frana fata cam de pe la 100 asa.... Cine a zis ca aveam viteza regulamentara?Am recunoscut chiar si eu ca aveam totusi ceva viteza (nu astronomica) ... Poate daca aveam 30 puteam evita accidentul ptr ca mi-a iesit efectiv in 3 metri in fata.. Si iti arat ca si de la 25 la ora ti-o dau peste cap vitezana... --- Mesaj completat în 26 Sep 2007 19:10 ------------- Sanatate maxima! Mersi mult , bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Si iti arat ca si de la 25 la ora ti-o dau peste cap vitezana... Da ca o dau eu ....am mai dat una ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate