Narko Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Am o problema....nu stiu cat de grava e. Am un Suzuki DR 350 S din 1993...si imi curge benzina din carburator...la supraplin....pe un mic orificiu...sub carburator. E ca o teava mica...cu un surub sub ea....am incercat sa strang surubul...dar cand am motorul oprit...daca nu dau rezervorul pe " OFF " incepe si picura benzina. ( chiar si cu rezervorul pe "OFF" tot curge benzina...dar foarte putina ) . Chiar nu stiu care e problema . Heeeeeeeeeelp me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 ai 2 probleme 1 - robinetul de benzina nu iti inchide f bine (de asta curge cand e pe off) 2 - cuiul pontou nu inchide bine (scaun uzat sau plutyitoare nasoale) mergi la mecanic - din ce zici nu prea ai notiuni de mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Vezi ca poate s-a blocat cuiu pontou (parca asa se numeste ) . Incearca sa ciocanesti un pic carburatoru. Mi s-a intamplat si mie la GS si dupa cateva mici ciocaneli cu patentu si-a revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Si eu zic ca se inunda carb-ul din cauza ca nu functioneaza corect ansamblul plutitor cui pontou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Cel mai probabil plutitor blocat. Fa cum zicea cineva mai sus adik ciocaneste nitel cu ceva in carburator. Daca nu isi revine va trebui sa desfaci carbul sa vezi exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 pai ala e drenajul carburatorului. n-a fost bine strans, s-a desfacut in mers si ai avut mizerie in carb, si oricat l-ai strange, tot o sa curga. trebuie sa dai carbu jos sa-l cureti de toata mizeria, si apoi o sa si mearga mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate