Axa cu Scame Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Weekendul asta am facut-o lata sa incepem cu inceputul... Zilele tercute m-a zgandarit Cata_M cu ideea unei plimbari la munte...asa ca m-am pus cu indarjire pe Guzu si am montat ghidonul nou, comenzile etc, reglat motorul si sambata dupamiaza eram gata de drum, cu ajutorul baietilor care m-au incurajat febril cu "Haide ba odata ca ne prinde noaptea si ne ingheata ****" . Asadar dupa un DN1 uscat am ajuns in Sinaia la caderea serii,in formatia Cata_M, Roger, Andrei "Garcea" si subsemnatul. Acolo am facut o pauza sa ne intalnim cu Ghost la un ceai cald , si el venit cu Ducati-ul Bineintles ca toata lumea se uita la noi "ca la furaje" pe drum, nu le venea sa-si creada ochilor, 4 nebuni fluturand sustinut la 100-110 kmh pe "racoarea"aia De fapt a fost relativ caldut, bineinteles echipati full,in cazul meu piele din cap pana in picioare,cu izmene matlasate si tot ce trebuie, cagula,manusi groase etc.De la Sinaia pana in Azuga a fost ceva mai problematic, soseaua fiind cam uda si nu departe de punctul de inghet, mai ales ca se lasase noaptea In schimb motorul mi-a mers ireprosabil, totul perfect desi e primul drum dupa ceva vreme de pauza In Azuga a inceput adevarata distractie, imediat ce am parasit DN-ul, in favoarea drumului spre partie, inghetat bocna si cu zapada, sleauri de gheata si tot ce vrei.A fost un adevarat festin de patinaj artistic, cu Roger castigator al medaliei de aur A trebuit sa mergem cu picioarle tarsite pe jos,pt a corecta derapajul permanent al rotii spate, care ar fi vrut oriunde numai inainte nu .Am parcat regulamentar in dreptul pietei intr-un namete si odata ajunsi la prietenii nostri din partea locului am bagat o slana cu ceapa udata cu shot-uri de votca pentru a ne reveni oleaca de pe drum.Ulterior a aparut si Adolphino cu conserva si am tras o nocturna pe partie, la umbra unui bidon de vin rosu pentru restabilirea circulatiei .A doua zi baietii au plecat la plimbare spre Poiana Bv iar eu am preferat cateva partii pe Azuga, cu ajutorul lui Hasu' pt echipament Una peste alta, a fost un weekend superb, iar senzatia pe care o ai cand te dai jos de pe schiuri si urci pe motor, inegalabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 si eu m-am gindit de multe ori ca asa e ideal! dar n-am incercat pina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Super frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Bravos...Si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Super cul, tre' sa recunosc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 asadar sa revenim si cu dovezi mai intai asteptand pe Axa sa-si faca motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 un popas scurt la Sinaia pt. a da noroc si cu Sorin(Ghost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 ...iar apoi experientza de neuitat drumul pana la partia din Azuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Dementziaaaal. Imi aduc aminte ca am mers shi eu pe zapada cu un BMW 650 (gen militzie) ... eram pasager ... an mers cu 20km/h ... dar aveam racire "pe lichid" ... sfaraia zapada pe cilindri. Sper ca nu m-am interpus cu pozele lu' cata. Daca da, scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Sper ca nu m-am interpus cu pozele lu' cata. Daca da, scuze. no problem am facut o pauza.asadar trebuia sa ducem fiarele la destinatie.nu puteam sa le lasam in DN.si iata ca n-a fost imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 recunosc ca eu am fost capul rautatilor...da' nici ei n-au zis nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 in afara de Roger, care trebuie sa culce gs-ul intotdeauna pe partea stanga (e explicabil pe alunecus ) , nici unul nu a cazut...nici macar pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Axa a doua zi dand jos promoroaca adunata pe motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 La o cafea in Predeal.aproape in formatia completa.Ghost, Roger si subsemnatul.Axa si Andrei au ramas la un schi in Azuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 in drum spre Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 am uitat sa spun...seara a venit si Adolphino... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 chiar daca nu cu moto..tot se poate spune ca a iesit la aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 asadar...destinatia de a doua zi...Poiana Brasov.drumul a fost uscat in proportie de 80%.temerari doar eu si Roger.(in poza e Roger si Alin din Azuga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 io v-am văzut, io v-am văzut veneam de la Buşteni şi mă duceam la Pârâul Rece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 io v-am văzut, io v-am văzut veneam de la Buşteni şi mă duceam la Pârâul Rece! ...cred ca ne-au vazut si mai multi la intoarcere cand se circula bara la bara cu 5 km/h din Predeal si pana la Sinaia sa revin...am facut si o liniutza mica.invingator a iesit de fiecare data Adolphino.doar are motor mai puternic, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 eu ca deobicei trebuie sa iau si cate o cazatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 pt. carcotasi tin sa spun ca am purtat toti costume cu protectii, casca si manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 mai putin Roger(dreapta)...inca nu s-a invatat minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 in formatie completa. concluzie: a fost ceva deosebit pt. perioada asta a anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 Bravo voua!!! FARA NICI UN DUBIU A FOST SUPER!!! Mai stiu pe cineva ce e pasionat de mersul cu moto pe zapada. Nu zic ca este CSTELIA, ca e secret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate