Sari la conținut

placutele de frana


Postări Recomandate

e posibil sa refacem placutele de frana uzate? unde ? cat costa?

...se pot incarca cele vechi la RIBS contra sumei de 400.000 lei perechea.

Pt. enduro sunt OK

la Louis sunt 28 euro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIBS si nu-mai-stiu-cum

e o firma pe Oltenitei, prin zona oraselului copiilor, care numai asta se ocupa, toarna placute de frana pt orice are nevoie de asa ceva, discuri de ambreiaj, etc

e destul de alambicat de ajuns la ei, dar nu imposibil (nu e "la vedere", ci mai in spate, pe niste stradute inguste)

gasesti datele de contact in pagini aurii la sectiunea cu piese de schimb auto

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca stiti cum e mai bine spuneti!

e posibil sa refacem placutele de frana uzate? unde ? cat costa?

sau mai bine dam o groaza de bani pe unele noi?

 

 

Daca mergi cu el in trafic ia neaparat noi ca daca le lipesti e posibil sa le mai pierzi pe drum :blink:

In padure poate mai merge...

 

Polo sunt 15eur si Brembo 30eur

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Le torn eu cu 400.000 prima data dupa aia e 250.000 sau daca am matrita gata facuta.

Sunt mai bune ca alea originale le fac cum vrei tu mai moi mai tari mai aderente mai alunecoase etc daca nu-ti plac iei banii i`napoi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci eu cu d`astea merg si se simte diferenta in bine ;la inceput a fost mai nasol pana m-am obisnuit cu ele ca blocau mai bine ca alea originale acum sa vad si discul ce zice.Sunt turnate cu material nemtesc smecheria e cat de mult le tii la copt ca sa-ti iasa mai tari sau mai moi.Eu am avut originale Brembo.AM SPUS DACA NU-I PLAC DAU BANII INAPOI.

Editat de DCSAN20
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci eu cu d`astea merg si se simte diferenta in bine ...........ca blocau mai bine ca alea originale

:blink: pai si asta tu consideri ca e mai bine????ca blocheaza roata mai usor??asta e marea jmecherie, sa poti frana fara sa blochezi roata, sau sa o blochezi cat mai tarziu.i rest my case.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:wave: pai si asta tu consideri ca e mai bine????ca blocheaza roata mai usor??asta e marea jmecherie, sa poti frana fara sa blochezi roata, sau sa o blochezi cat mai tarziu.i rest my case.

Eu asa am vrut sa ma tina mai mult,aici cu blocat-ul e chestie de "meserie" de mana de profesor nici o masina nu merge la fel cu alta chiar din acelasi tip sa fie si tot sunt diferente. In principiu frana prin rostogolire a rotii e mai eficienta decat cea prin alunecare ca atunci nu mai faceau astia ABS acum depinde de "meserias" si de cat de mult cunoaste fierul si ce poate. Am mers o data prin Bulgaria pe niste serpentine si era si zapada toti cu scule de masini mergeau cu 5 KM/H eu cu 30 pe langa ei dar eram cu TRABANTUL. IAR NU CITITI LA RAND LE FAC CUM VREA OMU MAI TARI SAU MAI MOI ETC.

Editat de DCSAN20
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si la un moment dat s-a terminat benzina am oprit inytr-o parcare sa bagam din canistra , am tras frana de mana si am bagat si in viteza teoretic aveam toate rotile blocate dar surpriza cand am deschis capota sa bag benzina din cauza vantului si a capotei deschise a luat-o masina la vale noroc cu cumnatul care are 120 de KG si sa pus cu poponeata jos tinandu-se de carton ca sa nu mai alunece ,dupa ce am pus benzina si ulei din cauza vantului care batea naspa pe rezervor au cazut cativa stropi de ulei pe care dupa ce am pus capacul la rezervor am incercat sa-i sterg dar canci parca-i sudasem asa de repede au inghetat deci conditii vitrege nu gluma de atunci motocicleta mea pe patru roti a fost botezata "RAMBO". ON TOPIC: Eu nu oblig pe nimeni sa ia placute le la mine cine nu are bani si vrea sa ia il ajut cu cea mai mare placere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ducule , nu contestam calitatile tale de "placutzar", dar eu ma consider unul dintre dobitocii aia care au fost suficient de norocosi care sa si poata permite un motor atat de destept, incat sa nu mai fie nevoie de skill absolut de loc,de aia merg in continuare pe varianta placutelor turnate in mediu controlat, de profesionisti care au facut ceva cercetari si testari inainte de a-mi da mie respectivele placute.sunt perfect de acord ca un factor important este talentul pilotului, dar calitatea "materialului de concurs" e foarte importanta, mai ales ca e vorba de siguranta personala. :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si inca o problema, tot cu franarea. Pe spate eu am tambur si in primul rand ca ramane putin blocat dupa ce franez, dupa care cred ca sunt tocite si chestiile alea din interior care nu stiu cum se chiama. O sa ma bag in roata zilele astea si in caz ca e asa pe astea cum le mai rezolv? :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...