iuliano Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 i-a uitati-va pe aici http://www.yamaha-motor.com/sport/products...ll/0/image.aspx a aparut noua R1!!!???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 frumos! cat baga la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 (editat) alte poze, pe mine m-a fascinat lava red full tre sa o am!! e superba!!! <small>--- Mesaj completat în 28 Sep 2007 21:18 -------------</small><br/>a si noua schema coloristica si pt R6 pics ... --- Mesaj completat în 29 Sep 2007 00:29 -------------alte noutati 2008 interesante noua busa.. noul gixer etc .. pics with big toys for boys with brain Editat Septembrie 28, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 aia cu galben e R6. Ciudata decizia Yamaha de a schimba asa repede modelele, asta daca intr-adevar e pe bune ce se vede acolo. Is curios la R1 ce au imbunatatit. La R6 am vazut pe alt topic de gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 dap stiu ca este r6 dar nu am stiut cum sa pun textu langa fiecare grup de poze --- Mesaj completat în 29 Sep 2007 00:55 -------------PS: am vazut si kawasaki zx - 10 r e nasol rau zici ca rieju din ala )daca intrati pe youtube si dati la search kawasaki 2008 sau honda 2008 sau suzuki 2008 o sa vedeti si filmuletele cu noile modele de la producatori concluzia: the new yamaha r1 is beautiful urmata indeaproape de noua busa cu toate ca fac parte din alta clasa, respectiv ss si sporttouring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Deci cum arata bordu ala de busa...s-a dus dreacu tot!!!...Pt mine unu ala e criminal la propriu...ar trebui interzis ...nu te mai uiti inainte ca te uiti numai la bordu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 frate ce O.Z.N.... pt circuit si calatorii inter planetare nu ar trebuie interzisa arata 180 unde arata la gs 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Din cate vad nu este un nou model decat sa schimbat gama de culori pt. R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 In loc de o uratenie complicata ca R1 mai bine o uratenie simpla cum sunt altele................... Chiar ca au innebunit japonezii astia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 @rinno: mai uita-te o data atent la carenaj si far sa vezi ca e diferita destul fatza de 2oo7. Cum spuneam si pe alt topic, suntem intr-o perioada de stress maxim asupra designerilor care.. tre sa scoata din pamant din iarba verde ceva.. care sa rupa gura targului. Cand faci chestii fortat.. iese keke. R1 si R6 nu ar fi chiar urate, imi place ce a iesit si din 6oo RR, Kawa inca e aiurea rau.. Suzuki incearca sa isi regaseasca liniile.. e chestie de gust evident, iar aici intram in discutii pur subiective. Unora le place, altora nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 imi place gsx-r-u d 600 2008 si zx-10 r......interesante, ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) @rinno: mai uita-te o data atent la carenaj si far sa vezi ca e diferita destul fatza de 2oo7. Cum spuneam si pe alt topic, suntem intr-o perioada de stress maxim asupra designerilor care.. tre sa scoata din pamant din iarba verde ceva.. care sa rupa gura targului. Cand faci chestii fortat.. iese keke. R1 si R6 nu ar fi chiar urate, imi place ce a iesit si din 6oo RR, Kawa inca e aiurea rau.. Suzuki incearca sa isi regaseasca liniile.. e chestie de gust evident, iar aici intram in discutii pur subiective. Unora le place, altora nu. Cred ca unu dintre noi are o problema eu nu vad nici o diferenta nici la carenaj si nici la far sau alceva daca tu vezi poate o explici ............. http://www.yamaha-motor.com/sport/products.../0/compare.aspx Editat Septembrie 29, 2007 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Desi sunt cu kawa (subiectiv) trebuie sa recunosc ca suzuki de la k6 >k7 >(banuiesc k8) au cel mai frumos design ! Parere pur subiectiva si cum spunea si Sinner .... gusturile nu se discuta dar Kawa rulz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Din cate vad nu este un nou model decat sa schimbat gama de culori pt. R1 exact, nu se chimba nimic pentru 2008. Kawa si Honda o sa vina cu modele noi in 2008, suzuki si yamaha in 2009, si alte marci io nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Suzuki si Yamaha au schimbat pt 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) Bineinteles ca Honda a pastrat acelasi model pentru 2008... De ce oare? Si ca sa revenim la subiect, bordul ala de Hayabusa este ceva complet nou, nu am mai vazut pana acum. Observ ca la noul R1 au mai rotunjit un pic liniile, nu mai e asa "colturoasa" ca 2007-le. Pana la urma eu spun ca gixxer-ul are cel mai reusit design. Editat Octombrie 2, 2007 de Dan-Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 saracu' pasager de pe r1...la o frana se duce fix in semafor... vorba vine...saracutu' cat de cocotat sta... am io o aversiune fata de r1 dintotdeauna... ma bagam si io in seama...parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 saracu' pasager de pe r1...la o frana se duce fix in semafor... vorba vine...saracutu' cat de cocotat sta...am io o aversiune fata de r1 dintotdeauna... ma bagam si io in seama...parerea mea... Nici eu nu ma omor dupa R1. Nu imi doresc o motoreta care sa imi dea power abia dupa 7000 de ture. Sau poate o sa vreau dupa ce mai invat... Oricum, nou design e mult peste ce s-a facut inainte, iar atentia pentru detalii e de apreciat (asta am vazut pe modelul 2007), capitol la care eu cred ca Suzuki scartaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steppenwolf_md Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) Se gasesk fani Yamaha deseori, care nu ar schimba acesta marca pe alta... Editat Decembrie 16, 2007 de steppenwolf_md Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yokuma Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) sa vedem modificarile dk sunt ) prima ii 07.... Editat Ianuarie 21, 2008 de yokuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 sa vedem modificarile dk sunt ) prima ii 07.... Prima... din ce parte ca-s la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 frumos r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 si cati caluti are mobra ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate