Sari la conținut

Accident Usor Piata Uniirii - Bucuresti 2/10/2007


ranga
 Share

Postări Recomandate

Aseara veneam pe splai spre unirii. La semaforul ala unde trebuie sa faci dreapta spre a merge catre fantani... niste masini aiurea asezate in coloana, politie si cateva motoare parcate pe trotuar. Motociclisti multi. Trag pe stanga exact unde intra dambovita sub pamant. Intreb ce s-a intamplat. Omul incepator cazuse cu motorul si atinseste masina unei doamne care era destul de speriata. Baiatul avea un RGV250 mai vechi (optzeci si ceva) care nu mai avea carena fata, si nici far, radiator spart cred... Masina doar ceva vopsea albastra pe bara spate. Baiatul ok! Nici o sgarietura cred. Toti motociclistii opriti aveau numai motoare noi, vitezane dupa 2004.

Se pare ca acesta cu RGV a incercat sa se tina dupa ei si ... incepator fiind nu a reusit. Am inteles ca nu era la prima cazatura... Avea ceva echipament(casca geaca manusi). Baietii cu care era (un grup de 5-6 vitezane noi) se dadeau tare dar curat (fara crosetari inutile) si asta este doar o impresie ptr ca i-am zarit doar o portiune mica de drum. Au plecat pe bd unirii si eu am plecat in urma lor. I-am vazut cand se intorceau, cred ca de la rond Alba Iulia.

 

Mult bulan baiatului de acum inainte (Rar incepator pe 250 cc). Sper ca baietii care erau cu el sa-l ajute sa invete cat mai repede si cat mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta e cel mai bun medicament pentru o cazatura cand esti printre primele luni de ghidonat: mersul in grup. Prea mult stres. Te asteptam printre noi RGV-ule sa ne zici cum a fost treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Mult bulan baiatului de acum inainte (Rar incepator pe 250 cc). Sper ca baietii care erau cu el sa-l ajute sa invete cat mai repede si cat mai bine.

rgv 250 din anii 80 are 130 kile, motor intre 45 si 67 cai (in functie de piata de pe care provine, deci daca e delimitat clar peste 60) si un topspeed in jurul a 210 km/h. Numai mobra pt un incepator nu e. Avand in vedere ca e un motor in 2t puternic si care livreaza puterea neliniar (daca intra power valve cand esti nepregatit o furi) poti spune ce e mai periculaoasa decat clasa de 600 din aceeasi perioada sau chiar cu cativa ani mai noi.

CBR 600 are sub 100cai si in jurul a 200kile - modelele in jur de 96 - 97

rgv 250 are 59 cai si 130 kile - modelul din 89 pt elvetia

faceti voi calcualal si vedet ice iese :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar era acolo si un tip cu un suzuky k nustiucat de culoare rosie, care zicea ca i-a vandut motorul respectivului incepator. Stiu numarul de inmatriculare dar nu i-l voi posta. pentru ca accidentatul este bine sanatos si pentru ca nu am acordul sau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut si eu aseara pe la unirea. veneam dinspre universitate si am luat-o pe deasupra. cred ca era inainte de accidentul baiatului cu rgv-ul. insa m-am "intalnit" cu un alt tip. era pe un motor de viteza mediu, ceva 2000 asa, nu am fost prea atent, suzuki probabil. ce mi-a atras atentia au fost adidasii cu talpa subtirica. baiatul era blocat intre doua masini pe undeva prin dreptul intrarii in pasaj am trecut prin blocaj am iesit pe dreapta si dupa ce am trecut de el m-am oprit in parcarea aia din fata bancii, chiar pana in semafor. sunase tel si trebuia sa vorbesc cu cineva. am vorbit scurt si am plecat. fac dreapta si ma duc spre stanga sa fac rondul. mergeam in fata magazinului unirea deci trebuia sa dau o tura de piata. baiatul cu adidasii era iar pe acolo mergand usurel si cu adidasii tarsiiti pe jos. lung asa. am trecut iar si m-am dus. omule care inveti sa te dai prin trafic. te rog nu mai merge cu adidasi in aglomeratiile astea de la 6-7 seara. si NU MAI TINE PICIOARELE PE JOS CAND SE MISCA MOTORUL. te poti agata nasol si doamne fereste ce se mai poate intampla. cum ai dat putin gaz la roata, hop picioarele pe scari. ca sa numai vorbim ca e deja destul de racoare afara si portul unor ghete, bocanci e chiar caldut la glezne. eu simt deja racoarea pe seara.

 

mare grija in aglomeratiile de seara cand toti soferii sunt obositi de la birou, nervosi si nerabdatori sa ajunga odata acasa. nu e prea mare viteza dar e pericol de maini, picioare in ghips ceva. un sfat prietenesc.

 

bafta si sa auzim de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vedeti? Exact ce va spun! Viteza mica si protectia salveaza vieti!!!

Insanatosire grabnica.

Bine ca nu a fost mai rau.

Asfalt uscat, baieti si fete motociclisti, care este

 

Bre, tu nu esti santos la cap... Al catelea mesaj identic este asta ? Al 13-lea cumva ? :friends:

Editat de Catalin S.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...