Aragon Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Salut. A transcris cineva un motor ? sunt interesat de un pret ceva cam cat a costat toata treaba adica daca a cumparat motor tot din romania inmatriculat doar transcrierea de pe vechiul pe noul proprietar mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Salut. A transcris cineva un motor ? sunt interesat de un pret ceva cam cat a costat toata treaba adica daca a cumparat motor tot din romania inmatriculat doar transcrierea de pe vechiul pe noul proprietar mersi . sal . asigurare in vederea inmatricularii 120 lei 6 luni(in functie de capacitate ) , omologare 100 lei la rar , taxa inmatriculare 52 lei , taxa talon 37 lei , verificare valabila !!(130 lei),taxa contravaloare placute(numar)20 lei nr la rand sau 40 preferential ,copii la toate actele , CF si multa rabdare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 a cumparat/inmatriculat cineva o motocicleta adusa din Ungaria? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Se aplica aceleasi reguli ca la orice motor adus din UE. Inafara de cele enumerate mai sus de colegul mai trebuie facuta si omologarea la RAR care a costat in martie 2011 cca. 490ron. Intrebare: Daca vrei sa aduci un motor radiat din alt judet, poti face numere rosii pe numele tau in acel judet? Sau trebuie sa iei actele, mergi in judet la tine, faci numerele rosii, te duci la mobra, montezi numerele rosii si ajungi acasa? Problema e ca ar fi cam 1000 de km dus intors si sa faci drumul de 2 ori nu ar fi la fel de placut la buzunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) daca motocicleta a avut numere negre,nu se mai dau numere rosii pt nimic Editat Ianuarie 11, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) Motorul este adus din afara. Am uitat sa precizez. Editat Ianuarie 11, 2012 de gms245 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) o sa-ti scoata cel care o aduce pe numele lui daca e stabilit in jud respectiv si tu pleci cu ea ,cel mai simplu Editat Ianuarie 11, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Aha, ok. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 daca scoate numere rosii iti trebuie CERTIFICAT FISCAL !! mai bine o duci cu duba !!! faci contract cu ala din acte !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Sa o aduc cu duba ma costa cel putin 150E. Cel putin atata mi-a cerut pentru 1000 de km dus intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 cine se ocupa cu adusu` motocicletelor din afara sau a masinilor ofera si fiscal,stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 (editat) Update si formulare 1. Cererea tip (atasata mai jos in pdf) 2. Cartea de identitate a vehiculului (original + copie) 3. FiÂşa de înmatriculare cu viza agenției fiscale xxlei (de platit si amenzile care le aveti, daca aveti) (cerere de completat pentru cca financiara, atasata mai jos in pdf) 4. Actul de vanzare-cumparare (original + copie) 5. Certificatul de autenticitate - R.A.R 97lei 6. Inspecția tehnică periodică http://www.rarom.ro/RO/article--Departament%20Omologari%20Individuale%20si%20Inspectii%20Tehnice--271.html 7. Polița de asigurare obligatorie, copie 124lei, pe 6 luni 8. Taxă înmatriculare auto - Consiliul Local 52lei 9. Contravaloare certificat de înmatriculare - CEC 36lei 10. Certificatul de înmatriculare vechi 11. Placa veche cu numarul de înmatriculare 12. Actul de identitate al vanzatorului, copie (nu e cazul) 13. Actul de identitate al solicitantului (cumparatorul), original + copie 14. numar preferential, 62lei CerereInmatriculare.PDF DeclaratieCcaFinanciara.PDF Editat Ianuarie 19, 2012 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Actele necesare la DRPCIV pentru inmatriculare,transcriere,numere provizorii , etc : http://www.drpciv.ro/info-portal/downloadFile.do?menu=publicInfo&lang=ro&id=48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 @Tsunami mersi de informatii, chiar aveam nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 @Tsunami mersi de informatii, chiar aveam nevoie! ma bucur, atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 stie cineva , mai trebuiesc traduse actele pentru cele importate ? ca acum 4 ani nu m-i sa cerut , dar acum cine stie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 mie , chiar acum 4 ani , mi-au cerut traducerea facturii si legalizarea ei , moto SH din Germania . o firma de vis-a-vis de inmatriculari din Pipera te poate elucida , telefonic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 mie , chiar acum 4 ani , mi-au cerut traducerea facturii si legalizarea ei , moto SH din Germania . o firma de vis-a-vis de inmatriculari din Pipera te poate elucida , telefonic . trist dar totusi amuzant , am sa-i intreb ce vor sa le traduc ? pretul din italiana in romana , numele meu sau seria de sasiu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 stie cineva , mai trebuiesc traduse actele pentru cele importate ? ca acum 4 ani nu m-i sa cerut , dar acum cine stie .... stiu sigur ca mi-a cerut actele traduse si legalizate la cca financiara pentru ceritficatul de TVA. la registru n-ai nevoie, la politie nu mai stiu, dar oricum le aveam traduse vezi ca esti pe un subiect gresit. am tratat problema aici: /index.php?/topic/175443-pasii-inmatricularii-unui-motor-din-strainatate/page__st__300 cu toate actele de care ai nevoie, am pus si formularele, sa ti le completezi acasa. eu n-am avut luxul asta, dar am luat cate 2 sa aveti voi... trist dar totusi amuzant , am sa-i intreb ce vor sa le traduc ? pretul din italiana in romana , numele meu sau seria de sasiu !! tu te poti juca, e pe timpul tau, oroicum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 la mine in Otopeni nu mi-au cerut niciodata sa traduc actele si pana acum am inmatriculat 3,toate din italia la politie si la rar nu ai nevoie de ele traduse pentru cele aduse din Italia iti trebuie copie talon de la o remorca sau autoutilitara si o declaratie ca a intrat in tara la data cutare prin vama cutare(motocicleta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mgi Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Deci nu se mai cere certificat fiscal de la vanzator? Ca parca nu-l vad in lista.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 ba da se cere certificat fiscal acum 2 sapt am vandut o moto si am scos certificat fiscal cand margi sa puna stampila pe fisa de inmatriculare iei si fiscalul taxa parca 2 roni cand dai fisa de inmatriculare cumparatorului,dai si certiticatul fiscal fara certificat fiscal ai putea vinde daca ai datorii(amenzi) la stat..................In your dreams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Update si formulare 1. Cererea tip (atasata mai jos in pdf) 2. Cartea de identitate a vehiculului (original + copie) 3. FiÂşa de înmatriculare cu viza agenției fiscale xxlei (de platit si amenzile care le aveti, daca aveti) (cerere de completat pentru cca financiara, atasata mai jos in pdf) 4. Actul de vanzare-cumparare (original + copie) 5. Certificatul de autenticitate - R.A.R 97lei 6. Inspecția tehnică periodică http://www.rarom.ro/RO/article--Departament%20Omologari%20Individuale%20si%20Inspectii%20Tehnice--271.html 7. Polița de asigurare obligatorie, copie 124lei, pe 6 luni 8. Taxă înmatriculare auto - Consiliul Local 52lei 9. Contravaloare certificat de înmatriculare - CEC 36lei 10. Certificatul de înmatriculare vechi 11. Placa veche cu numarul de înmatriculare 12. Actul de identitate al vanzatorului, copie (nu e cazul) 13. Actul de identitate al solicitantului (cumparatorul), original + copie 14. numar preferential, 62lei DeclaratieCcaFinanciara asta o face fostul proprietar sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 certificatul fiscal poate ai vrut sa spui,il face fostul proprietar dar fisa de inmatriculare trebuie stampilata in ambele locuri,vanzator,cumparator daca ai datorii la stat ca si cumparator,uuuuups,nici asa nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate