cbr-ica Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 O prietena de-a mea a fost lovita din spate de un motociclist... in neregula x 2. Are o oarecare simpatie si atentie fata de motociclisti de cand ma stie pe mine. Din cauza asta a acceptat o situatie mai putin uzuala in ceea ce priveste etapele care urmeaza accidentului. Sunt curios daca o sa primeasca macar un buchet de flori. Nu sifonez mai mult ca sigur sunt Garcia p-aici care abia asteapta sa pocneasca din bici. Poate dupa ce se mai linistesc apele... Cu toate astea motociclistului zmeu! Cine se simte, poate imi da un PM sa inteleg si eu ce a fost in capul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naughty Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 O prietena de-a mea a fost lovita din spate de un motociclist... in neregula x 2. Are o oarecare simpatie si atentie fata de motociclisti de cand ma stie pe mine. Din cauza asta a acceptat o situatie mai putin uzuala in ceea ce priveste etapele care urmeaza accidentului. Sunt curios daca o sa primeasca macar un buchet de flori. Nu sifonez mai mult ca sigur sunt Garcia p-aici care abia asteapta sa pocneasca din bici. Poate dupa ce se mai linistesc apele... Cu toate astea motociclistului zmeu! Cine se simte, poate imi da un PM sa inteleg si eu ce a fost in capul lui. s Curios mai esti Razvane! Poate i-a placut prea tare baiatului de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 O prietena de-a mea a fost lovita din spate de un motociclist... in neregula x 2. Are o oarecare simpatie si atentie fata de motociclisti de cand ma stie pe mine. Din cauza asta a acceptat o situatie mai putin uzuala in ceea ce priveste etapele care urmeaza accidentului. Sunt curios daca o sa primeasca macar un buchet de flori. Nu sifonez mai mult ca sigur sunt Garcia p-aici care abia asteapta sa pocneasca din bici. Poate dupa ce se mai linistesc apele... Cu toate astea motociclistului zmeu! Cine se simte, poate imi da un PM sa inteleg si eu ce a fost in capul lui. ..de parca n-ai sti cum e cu facerea de bine...cat despre prietena...BRAVOS!!..e atat de usor sa faci rau,..da` cu binele e alta poveste...ii dau eu un buchet mare de flori...zi-mi unde sa-l trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naughty Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 ..de parca n-ai sti cum e cu facerea de bine...cat despre prietena...BRAVOS!!..e atat de usor sa faci rau,..da` cu binele e alta poveste...ii dau eu un buchet mare de flori...zi-mi unde sa-l trimit Notezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Notezi? eu???? ..sau omu`??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 da-ti-mi mie cadouri dak nu aveti cui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 victima, adica cel ranit. fata n-are decat ceva avarii la masina. s-ar putea sa nu ii fi facut un bine... ulciorul nu merge de multe ori.... sper sa nu cobesc, dar daca recidiveaza... doamnie feri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naughty Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Exagerezi !!! De curiozitate, tu nu ai lovit niciodata masina-n trafic? Daca da, ai recidivat? Daca nu, ai grija cand se va-ntampla sa nu recidivezi. Ce dracu! Mai bine inchideti topicul asta. Nu-si are rostul. E sectiunea accidente, nu incidente. Baiatul n-are nici pe draq, fata nici atat. O sa deschideti topic pt fiecare stop zgariat si numar usor indoit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Nu am inteles NIMIC din primul post... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpy Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 daca tot ai facut un topic nou, macar spune CLAR despre ce e vorba, chiar si fara sa dai nume sau locatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Octombrie 4, 2007 Autor Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) Exagerezi !!! De curiozitate, tu nu ai lovit niciodata masina-n trafic? Daca da, ai recidivat? Daca nu, ai grija cand se va-ntampla sa nu recidivezi. Ce dracu! E vorba de faptul ca a condus fara permis si fara RCA. Daca a fost atat de dobitoc si a scapat asa de usor, nu o sa ii fie invatatura de minte. Nu e vorba ca a gresit si s-a bushit. Intelegi? O sa iasa din nou pe strada si poate il darama unu' beat sau din provincie care e atat de nauc ca nu mai stie care e stanga si care e dreapta. Daca se va ridica singur de jos poate o sa discute o varianta... daca nu... mila! Si frati-su il ajuta & stuff in loc sa ii dea o batalie cu bata de baseball. Si el are alta parte de vina. As vrea sa il cunosc personal ca eu dobitoc asa mare n-am intalnit. E pura curiozitate. La fel cum nu am cunoscut niciodata un homosexual sa stau de vorba cu el sa inteleg macar un pic ce e in cutia aia de pe umeri. Mucegai? Editat Octombrie 4, 2007 de cbr-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Daca tot suntem in sectiunea accidente, vreau sa anunt si eu ca am zgariat o oglinda de dacie papuc, acum vreo saptamana pe la Vatra Luminoasa. plm... chiar... mai bine lasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 deci voi sunteti in lumea voastra! clar asta , dar EXISTA TELEFOANE nu mai umpleti forumul cu litere ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Octombrie 4, 2007 Autor Share Postat Octombrie 4, 2007 a mai fost un caz in care unu cu R6 dar fara permis a omorat un om. mi-e teama sa nu se intample la fel. de asta am deschis topicul. va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat! Hmmmm.....NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Nu am inteles NIMIC din primul post... NICI EU! E vorba de faptul ca a condus fara permis si fara RCA. Daca a fost atat de dobitoc si a scapat asa de usor, nu o sa ii fie invatatura de minte. [...]. Mucegai? .. si noi de unde era sa deducem asta din primul post? sau sa inteleg ca ai deschis un topic public doar ca sa te adresezi direct mucegaiului? Incercati mai oameni buni sa fiti coerenti sau asteptati macar sa treaca sevraju' inainte sa ne bagati in ceatza... asta nu-i sectiune de bancuri si se presupune a fi foarte serioase chestiile discutate pe-aici! "doamne ce uameni"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate