mihai_2b3 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 poate trec si eu azi pe acolo ... dar cu masina ca la moto inca n-am RCA. Sa salut si eu lumea pe care n-am mai vazut-o de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Pentru luni, 5.04 (a doua zi de Pasti), se anunta o tura la sud de Dunare, zona Ruse. Deocamdata 3 motoare. Revenim aici cu INFO saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Deci ramane stabilit ... ne vedem joi la 18:00 fix aici in dreptul " + " Editat Martie 29, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 (editat) Deci ramane stabilit ... ne vedem joi la 18:00 fix aici in dreptul " + " Ma "+"-ez si eu ....iara intreb daca ma primitzi ... ??? Stima, Liviu L.E. Viu ku vaca Editat Martie 29, 2010 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Ne vedeeeeem jooooiii, Ne vedeeeem joooiiiii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 deci la deschiderea sezonului se anunta: 1. _2b3 2. mdvd 3. brow 4. .... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 subtirel subtirel cred ca va speriat ploicica sau traficul? oricum ati pierdut curcubeul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 subtirel subtirel cred ca va speriat ploicica sau traficul? oricum ati pierdut curcubeul Restul de poze???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 da chiar asa ... unde-s restu de poze ca era unu mai "pozar" ca toti ceilalti ... hai cu poze sa vada cei ce n-au venit, ce au pierdut...astfel o sa strangem mai multi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 deci la deschiderea sezonului se anunta: 1. _2b3 2. mdvd 3. brow 4. .... ? Sorry, da eu joi dimineata am maritat motorul . De acu's pieton. Dar am iesit marti seara cu inca cineva, ne-am intalnit chiar la Academie. Am ramas cu echipament, daca doreste cineva si se misca rapid (adica pana luni): 2 casti flip-flop (L si S cred) 2 geci textil (XL si XS) manusi XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 casti flip-flop Cum sunt flip-flop-ul asta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Mda...Plictis mare pe aici! Interesat cineva de pe aici de o iesire maine prin vecinatate (sa zicem un Giurgiu-Oltenita-Calarasi, cu retur pe A2 sau drumul vechi de mare)?! Se anunta vreme faina:soare si 18 *C. Plecarea va fi undeva in jur 10:00-10:30. Astept pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Mda...Plictis mare pe aici! Interesat cineva de pe aici de o iesire maine prin vecinatate (sa zicem un Giurgiu-Oltenita-Calarasi, cu retur pe A2 sau drumul vechi de mare)?! Se anunta vreme faina:soare si 18 *C. Plecarea va fi undeva in jur 10:00-10:30. Astept pareri! Cum este drumul, parca mi se da de o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Cica ar fi bunicel, ca pentru un 80-100 km/h (conform hartii asteia...ultimile informatii sunt la nivelul lui ianuarie 2010). Iti dai seama ca nu mai e asa verde acum...Vazand si facand! Editat Aprilie 3, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 hai ca ma bag, detaliaza locul de intalnire si ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Pentru noi doi, este simplu...parcarea de la gradinita e ok?! ETA o stabilim mai pe seara, functie de ceilalti participanti...desi cred ca doar noi doi vom fi... In princpiu eu zic s-o taiem din zona pe la un 10:00, ce zici? Sau preferi mai matinal?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Pentru noi doi, este simplu...parcarea de la gradinita e ok?! ETA o stabilim mai pe seara, functie de ceilalti participanti...desi cred ca doar noi doi vom fi... In princpiu eu zic s-o taiem din zona pe la un 10:00, ce zici? Sau preferi mai matinal?! no, lasa sa se ridice soarele bine. pe la un 11 zic ca este perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Cum sunt flip-flop-ul asta???? Ca alea de politzai . Pardon, vaz ca acilea ii zice "flip-up" . Asta e cea mare (care parca e marimea L). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 no, lasa sa se ridice soarele bine. pe la un 11 zic ca este perfect. Intrucat nu s-au anuntat si alti amatori pana la ora asta si nici nu vor mai fi, ramane pe maine la 1.100 in parcare de la gradinita! Sa nu intarzii, ca n-am chef sa ma alergi toata ziua dupa aia, ca sa ajungi la timp la masa de pranz... Auzi, nu vrei tu mai bine sa te trezesc pe la 7:30??? Nu de alta, da' sa avem si noi timp de hoinareala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Intrucat nu s-au anuntat si alti amatori pana la ora asta si nici nu vor mai fi, ramane pe maine la 1.100 in parcare de la gradinita! Sa nu intarzii, ca n-am chef sa ma alergi toata ziua dupa aia, ca sa ajungi la timp la masa de pranz... Auzi, nu vrei tu mai bine sa te trezesc pe la 7:30??? Nu de alta, da' sa avem si noi timp de hoinareala... ai inebunit?? la 7 sunt treaz de mult. Care parcare bre ca sunt mai multe. nu mai bine vi tu la garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 ai inebunit?? la 7 sunt treaz de mult. Care parcare bre ca sunt mai multe. nu mai bine vi tu la garaj? Simt ca incep sa te iubesc rau, da' rau de tot... Uite bre schita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Simt ca incep sa te iubesc rau, da' rau de tot... Uite bre schita.... Lasa-ma bre cu schita ta. Vino tu la garaj si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Duamne, apara-ma de uameni de-astia..; Deci la tine la garaj la 1030, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Duamne, apara-ma de uameni de-astia..; Deci la tine la garaj la 1030, da? Da, te apara. ok 10, 30 sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Hristos a Inviat! Are cineva chef sa iasa maine pana spre Vidraru, cu o viteza modesta de deplasare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate