vikybestmoto Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Multumesc de felicitari! Era frumos sa fim mai multi, dar se pare ca nu mai e aceeasi pasiune cum aveati voi alta-data... (sau o fi puterea financiara de vina? - evident, LIPSA ei... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 era fain sa fiti 20+ oricum felicitari La anu Sorine ,ziceai k iti iei mobra,aparat foto cred k mai ai,k tu esti omu cu pozele,numa tu ai pe forum...de knd nu mai am mobra vad k nu mai sunt poze pe forum... Multumesc de felicitari! Era frumos sa fim mai multi, dar se pare ca nu mai e aceeasi pasiune cum aveati voi alta-data... (sau o fi puterea financiara de vina? - evident, LIPSA ei... ) Lasa Viki k nu mai este mult...:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vikybestmoto Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 bine Clau, te astept! daca m-ai tot amenintat, fa cumva sa te ti de cuvant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 bine Clau, te astept! daca m-ai tot amenintat, fa cumva sa te ti de cuvant! Lasa locotenente (sau motoristule , cum preferi??) ca vin........asteapta sa treaca iarna.........:D...pana atunci mai uzeaza unpic cauciucu ai grija de tine...(nu am mai prea avut timp sa intru pe net...ca tot cu lucru..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klau86x Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 (editat) o scurta iesire la sighisoara din pacate nu pot sa pun poze..nu stiu de ce Editat Iunie 24, 2012 de Klau86x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 ursilor, avand in vedere ca e sfarsit de sezon dar pt mine e inceput de sezon, va astept pe cat mai multi la OMV Corunca maine la 12.30 pt o tura lejera(am spus lejera, nu forje) spre Sighisoara, la un tiramisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Bine ai venit inapoi, Dili! Sunt curios sa vad ce bestie ti-ai tras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 ursilor, avand in vedere ca e sfarsit de sezon dar pt mine e inceput de sezon, va astept pe cat mai multi la OMV Corunca maine la 12.30 pt o tura lejera(am spus lejera, nu forje) spre Sighisoara, la un tiramisu deci pana la urma cum a fost, plimbare sau forje? felicitari pt achizitie, foarte faina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 a fost o combinatie,dar avand in vedere ca nu am mers de un an si ceva, e foarte bine! mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Pune si tu o poza cu capra, ca doar e topic de poze, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 SUNT PE FACEBOOK. E FAINA BESTIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 poze.mai avem un am si e gata pista.......uraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! poze.mai avem un am si e gata pista.......uraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! poze poze.mai avem un am si e gata pista.......uraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! poze cu viespea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 poze.mai avem un am si e gata pista.......uraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! poze tu te-ai dat deja ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gabriel58 Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 imediat va vine si voua randu!!!!oare pe unde sunt baieti de pe forum??? imediat va vine si voua randu!!!!oare pe unde sunt baieti de pe forum??? POZE CU FAMILIA!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 ia uite aici...baietii adevarati in gp stradal al romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate