PiciuS Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Va place la noi lucrezi la Quattro amici si totdeauna va pun porti mai mari da suntem bikeri atunci trebuie sa vin si eu pe acolo,poate ma mai ingras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) :D YAMAHA DEUS EX MACHINA ("Dumnezeul din masinarie") asta da motocicleta =)) ce feeling trebuie sa ai sa mergi cu asta un 200? ce ziceti in vreo 5 ani speriem copiii?) Editat Mai 27, 2008 de BoogieMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 :D:D YAMAHA DEUS EX MACHINA ("Dumnezeul din masinarie") asta da motocicleta =)) ce feeling trebuie sa ai sa mergi cu asta un 200? ce ziceti in vreo 5 ani speriem copiii?) ar fi buna....cu un senzor ...cand iti taie unu fata sa ta catapulteze cu parasuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ar fi buna....cu un senzor ...cand iti taie unu fata sa ta catapulteze cu parasuta atunci platesc un taximetrist sa imi taie mereu fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 mie mi se pare mai safe si mai interesanta jucaria, adica la viteza se apleaca si intri in pozitie normala de motor dar la viteza mica se ridica si sperie copii > bine pe langa o jucarie dinasta sa ai si motor conventional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Are si pusca cu laser ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Are si pusca cu laser ? laser nu ajunge.......ca prin grajduri nu te vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Are si pusca cu laser ? posibil optional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 laser nu ajunge.......ca prin grajduri nu te vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 ma pulas in 3 posturi numa ranjesti.....mai scrie si tu ceva.......o minciuna...ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ma pulas in 3 posturi numa ranjesti.....mai scrie si tu ceva.......o minciuna...ceva el numai adevar graieste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 o poza asa la vrajeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kymco250 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 cam zgarciti cu pozele.....faine motoare.... si femeile merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ma frate sincer nu a meritat sa mergi la salonul asta:))) daca mergeai sambata sau duminica la lira cand se aduna baieti vezi mai mlte motoare calumea decat l salonul ala ) si mai ales ca 85% din motoarele expuse erau din oras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ma frate sincer nu a meritat sa mergi la salonul asta:))) daca mergeai sambata sau duminica la lira cand se aduna baieti vezi mai mlte motoare calumea decat l salonul ala ) si mai ales ca 85% din motoarele expuse erau din oras ) no bine a fost piata sau targ cum vrei so iei......si era cate una cu tarusu infit de nu puteai sai atingi la nas la figurile pe care le avea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nu a fost o expozitie foarte periculoasa , dar totusi e un inceput . majoritatea motoarelor fiind din oras , acestea se pot vedea si pe strazi . fetele cocotate pe motoare mi se pareau penibile , se chinuiau sa zambeasca sa le fotografieze fraierii , care au mers sa isi faca si ei poze pe toate motoarele. si echipamentele au fost putine , doar 2 standuri de unde nu prea aveai ce alege , dar eu mi-am luat o protectie pt coloana de bagat in geaca. POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil' rider Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Foarte frumos GSXF-ul albastru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Foarte frumos GSXF-ul albastru... foarte faine toate pozele.... cam putina lume peacolo si motoare putine...... sigur erau pe traseu atunci baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 eu am fost sambata de 2 ori , pe la 12 si pe la 15 m-am intors sa iau protectia pt coloana , iar la acea ora erau mai putini decat la amiaz si in parcare doar vreo 5 motoare . eu ma gandeam k merg acolo si nu o sa am loc sa-mi mai pun si eu motorul undeva , dar era gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Ghost town. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 ATENTIE !!! Din cauza faptului ca la Sala Polivalenta are loc CAMEX - ul, intalnirea motociclistilor nu mai poate avea loc in acea locatie, asa ca am stabilit noul loc de intalnire la intrarea in vechea Piata de vechituri, sub podul peste raul Mures (podul care face legatura cu "Cartierul Unirii"). Deci intalnirea motocilistilor va avea loc intre orele 16,30 - 17,00 sub podul Mures, intrarea spre Piata de vechituri (Ocska piac). Va astept ! Scuze ca m-am bagat peste topicul vostru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 lol a ajuns SKA suport de blonde. sa vezi ce ii face daca gasese vreo zgarietura de toc oricum tare, cu stopul mancat de Sasha(sau Scotch) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nici cei de la suzuki nau adus mare lucru considerand ca nau adus nici un gsxr 600/750 k7 macar daca nu k8 si cred ca nam vazut nici gsful de 600 care e o miniatura a Bkingului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate