Kowalski Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nici cei de la suzuki nau adus mare lucru considerand ca nau adus nici un gsxr 600/750 k7 macar daca nu k8 si cred ca nam vazut nici gsful de 600 care e o miniatura a Bkingului n-au adus pentru ca nu au si nici nu stiu ce trebuie sa aiba in acel showroom, gsf-ul e bandit care e de 650 sau 1250,miniatura b-king-ului e gsr-ul care din pacate ar trebui sa-l aiba orice dealer suzuki avand in vedere ca e cea mai vanduta motocicleta din gama suzuki, in bucuresti se gaseste orice nu in tg mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 n-au adus pentru ca nu au si nici nu stiu ce trebuie sa aiba in acel showroom, gsf-ul e bandit care e de 650 sau 1250,miniatura b-king-ului e gsr-ul care din pacate ar trebui sa-l aiba orice dealer suzuki avand in vedere ca e cea mai vanduta motocicleta din gama suzuki, in bucuresti se gaseste orice nu in tg mures tot mai slabi astia se la suzuki-mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 tot mai slabi astia se la suzuki-mures deja 3 suzuki au facut cunostinta cu asfaltul.......din cele cumparate de la suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) deja 3 suzuki au facut cunostinta cu asfaltul.......din cele cumparate de la suzuki sa nu spui ca.... una e cea a lui biaggi !??? Editat Iunie 10, 2008 de Divad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Poze de la Kaprun 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 n-au adus pentru ca nu au si nici nu stiu ce trebuie sa aiba in acel showroom, gsf-ul e bandit care e de 650 sau 1250,miniatura b-king-ului e gsr-ul care din pacate ar trebui sa-l aiba orice dealer suzuki avand in vedere ca e cea mai vanduta motocicleta din gama suzuki, in bucuresti se gaseste orice nu in tg mures da scuze de confuzie gsr-ul e tare misto si pacat ca nu a aparut p "salon" la fel si gsx-r-urile si inca alte motoare care lipseau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) da scuze de confuzie gsr-ul e tare misto si pacat ca nu a aparut p "salon" la fel si gsx-r-urile si inca alte motoare care lipseau am adus unul odata,un k8,portocaliu cum e k7 de 1000,foarte frumos,m-am plimbat cu el putin prin bucuresti si am ramasc placut impresionat de el,te poti si distra daca vrei,foarte manevrabil motoru,daca vrei cauta-ma:) Editat Iunie 10, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Poze de la Kaprun 2008 . Fain V-MAX-ul ala modificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Fain V-MAX-ul ala modificat. Da .... si mie mi-a placut cel mai mult din toate motoarele modificate care erau pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 pana la sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 pana la sighisoara numai scuteristi mai merg la sighisoara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ce sai faci asta e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ce sai faci asta e ) nu mai au baietii bani de benzina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 apai baieti toata ziua se plimba ,au bani nai frica numa poate nau camere sa isi faca poze pe unde umbla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kymco250 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 apai baieti toata ziua se plimba ,au bani nai frica numa poate nau camere sa isi faca poze pe unde umbla sant camere la trecerile de pietoni din oras.........si spre CJ.. ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Editat Iunie 15, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pai normal ca se plimba ca cu un rezervor de benzina altii se plimba o luna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) sa imi deie mie careva motoru ca io ma dau in fiecare zi si kktu meu consuma 8% Editat Iunie 16, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 cu Tony vineri noaptea in Apollo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ma eu p tony nu lam vazut vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 cu Tony vineri noaptea in Apollo cred ca ati confundat forumul cu haifaiv-u, incercat in alta parte sau faceti schimb de id-uri de messenger si dati bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 cred ca ati confundat forumul cu haifaiv-u, incercat in alta parte sau faceti schimb de id-uri de messenger si dati bataie tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 i-a piciule si poza de la mine , nici eu nu te-am vazut Cristi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) cred ca ati confundat forumul cu haifaiv-u, incercat in alta parte sau faceti schimb de id-uri de messenger si dati bataie Baga mister Blaga. tare Ovidiu,poze? Hau ar iu,hau is laif on da ailand? Editat Iunie 18, 2008 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Baga mister Blaga. Ovidiu,poze? Hau ar iu,hau is laif on da ailand? alo...romania ai uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate