ivy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Abia l-au taiat pe Ivan in zona... Mai asteptam sa se termine pelerinajul. si mama tot pelerinaj ii zice...dar oricum acolo e...la 50 de m... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 daca beu o bere si ma urc pe motor are ceva? Eu fac parte din categoria hipotensivilor ,chiar doctoru mi-a recomandat mai demult cand nu aveam permis de conducere sa mai beau cate un paharel de vin sa nu ametesc... Acu ca tarie un pahar de vin face cam cat o bere... deci.. ce recomandati?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 pana la urma unde va vedeti voi? si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 noi ne vedem vineri la ora 18:00 ..in spate la starea civila .. este restaurantul daylis (sau dayli's nuj exact cum se scrie ) ..oricum ..este o parcare incapatoare si preturile restaurantului sunt faoarte misto ...bye ..ne vedem acolo ..pentru mai mult detalii : http://motociclism.ingalati.net/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariushathor Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 salutare!cred ca o buna varianta in curand pentru toata lumea va fi la fostul Master unde se va deschide un bar destul de marishor..Cunoscand patronii sigur va fi un aer libertin ,iar din bar se pot vedea toate motoarele parcate,deoarece au geamuri mari care dau in strada.cred ca intr-o saptamana va fi open. .Pot sa vb sa incercam sa organizam in anumite zile PARTY PROMOTORS,seara cu profil,auditii,discutiide pe forum,poate si proiectie daca ne descurcam bine.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 salutare!cred ca o buna varianta in curand pentru toata lumea va fi la fostul Master unde se va deschide un bar destul de marishor..Cunoscand patronii sigur va fi un aer libertin ,iar din bar se pot vedea toate motoarele parcate,deoarece au geamuri mari care dau in strada.cred ca intr-o saptamana va fi open. .Pot sa vb sa incercam sa organizam in anumite zile PARTY PROMOTORS,seara cu profil,auditii,discutiide pe forum,poate si proiectie daca ne descurcam bine.Numai bine. acolo chiar nu ai unde lasa motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariushathor Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 acolo chiar nu ai unde lasa motorul am discutat cu patronii de acolo bar DOWNTOWN- Cristina& Vali si mi-au spus ca se poate organiza un party promotors si alte chestii cam in 2 saptamani se va deschide in complex tiglina 1 bar ABYSS 100% rock! Proprietarii asculta rock,spatiu e cumparat ,vecini nu sunt,probleme nu sunt asa ca ROCK! am in 2 saptamani se va deschide in complex tiglina 1 bar ABYSS 100% rock! Proprietarii asculta rock,spatiu e cumparat ,vecini nu sunt,probleme nu sunt asa ca ROCK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Mai nou ne intalnim la Best Cafe. Este la Rondou(la Popescu) pe partea cu Ultimul Leu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAR Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Pe unde se mai intalnesc motociclistii din Galati in perioada asta? As vrea sa trec sa beau o bere cand ajung prin Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Pe unde se mai intalnesc motociclistii din Galati in perioada asta? As vrea sa trec sa beau o bere cand ajung prin Galati. mai sus un rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macool Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Deci pana la urma, unde parcam anul asta? (cele mai proaspete post-uri sunt din Jun 2010) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macool Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Deci pana la urma, unde parcam anul asta? (cele mai proaspete post-uri sunt din Jun 2010) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macool Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Deci pana la urma, unde parcam anul asta? (cea mai recenta postare este din Jun 2010) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macool Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Deci pana la urma, unde parcam anul asta? (cele mai recente postari sunt din Jun 2010) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Deci pana la urma, unde parcam anul asta? (cele mai recente postari sunt din Jun 2010) nu prea ma cunosc personal cu baieti din braila posesori de motoare dar stiu ca unii din ei merg prin '' Toate Panzele SuS'' pe Republici!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 (editat) mda ... Editat Septembrie 22, 2012 de Phoenix78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 /index.php?/topic/687215-varcolac-party-de-sfantul-andrei/ http://www.motocicli...sfantul-andrei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 pana la urma ... care sunt locatiile??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilybily Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salutare! Daca doriti un Bar / Local / Pub care poate fi transformatin ceea ce doriti daca sunteti o gasca mare va recomand in braila https://www.facebook.com/AltaBomba ! localul este subteran , sunt locuri de parcare pentru motociclete!Preturile sunt acceptabile muzica se poate alege de catre clienti suntsi seri karaoke! Deci parerea mea este ca acest local merita sa fievizitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamadi Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 http://www.seawolves.ro/news/fire-n-steel-2013/69 SEAWOLVES MC PROBE CHAPTER GALATI organizeaza in perioada 13-15 septembrie 2013 prima editie a FIRE 'N' STEEL Bikers Party Locatia: balta Zatun - Galati. Vor fi prezente toate ingredientele unei intruniri moto: - Motoare - Bere & distractie - Concerte rock (OVER, ADDICTION, GREENISH si HIPPY). - Concursuri moto - Ciorba de peste moca - Mahmureala Maestru de ceremonii al evenimentului va fi Cristian Hrubaru (Rock FM). Cazarea la cort. Intrarea la acest eveniment va fi o jucarie pentru copii. Toate jucariile vor fi daruite copiilor din centrul de plasament NEGRU VODA Galati. Acestea fiind spuse, va asteptam cu bratele deschise si cu mare chef de distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate