Sari la conținut

Accident Mortal Bucuresti - 12/10/2007


sp33d_fr3ak
 Share

Postări Recomandate

spunea un inteligent pe aici mai devreme de o viteza de 185. Dupa cum arata poza aia pixelata si in care distingi chiar si urmele a ceea ce a digerat riderul cu 3 saptamani inainte..e clar. expertiza s-a dovedit.

 

Ai ma habar ce insemana macar 7o la ora fara casca? la 14o nu mai tii okii deschisi iti zic din experietnza nu din carti. Am mers cu viziera deschisa si am vazut faza asta deci marsh.

 

mai era un trotinetizd care scria ca a inceput campania de curatire a motretistilor. Ba tristule, curatirea motoristilor se executa de catre fiecare motorizd in parte, pentru ca NIMENI NU ESTE ABSOLVIT DE VINA CAND MERGI IN ORAS CU VITEZE DEMENTE.

 

Autorul moral este motoristul.

Femeile la volan sunt o problema peste tot nu numai la noi. Revin.. Bulanul e providential pt. un motorist. Habar nu aveti cat depindem de bulan si ce specimene de driveri sunt acolo in libertate. oameni care mergi LANGA EI si trag de volan si afla ca erai acolo duap ce cazi.

 

Cat despre aceste domnitze dornice de aventura si adrenalina.. nu mai comentez. E trendy acum sa te dai cu motorul, TARE si de sug* Pu**. La liceu astea sunt principalele subiecte. Carpe de femei. Oricum sunt mai multe, au de unde crapa. barbatii prin definitie sunt moruni cand vine vorba de pizz**. si deh tre sa arate ce pot. Acum probabil ca ii da explicatii tipei pe la sf Petru la poarta.

 

Hai bafta si nu mai bateti campii, oricum nu se rezova nimic si nimeni nu invata nimic.

 

vote for this :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 206
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

a apropo.nuu aveaa cum sa merga cu 150 la ora la viteza aia nici ochii deschisi nu poti sa ii ti...dak ar fi sa ne luam dupa martorii oculari mergea cu 400 la ora...el mai avea si probleme cu ochiii din cauza vantuui...nu mergea cu mai mult e 80 la ora...il cunosc...era foarte prudent maii ales cu alxa langa el

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OFFFF nu va mai luati dupa tot ce auziti!!!!!!!!!!! Cine aude un motor care are 7000 rpm spune ca are 300km/h si ala saracu e in treapta 1 cu 50 km/h.Mai spunea unu ca pe margeanului merge unu blana tot timpul eu sunt ala care merg blana tot timpul pt tine trapta 1 si 6-7000 de ture inseamna blana ca te iei dupa zgomot .Baitul care a murit avea un motor la fel ca al meu i se spune Ciutu iar fata care inca nu a murit este in coma la spital Alexandra si urma sa fie sotia lui chiar era gravida ,si nu alerga dupa o bucata de P cum am vazut pe aici .Am vazut ca mai spunea cineva ca el merge cu 150 fara casca ....hai sa lasam povestile.Si am vazut ca va mai intrebati ce motor era .Era un Kava ZX6R din 1995 cu esapament original .

Inmormantarea va avea loc marti la un cimitir dinspre magurele (5km de buc)inca nu stiu sa spun ora exacta dar voi reveni cu detalii.

Cine nu are treaba ar fi frumos sa apara la inmormantare.

 

R.I.P CIUTU :bigstar:

 

<small>--- Mesaj completat în 14 Oct 2007 22:08 -------------</small><br/>

fratilor lasa-ti speculatiile cu moartea alexei cainca nu este moarta abia a fost operata la si sansele ca sa scape au mai crescut

Au mai crescut foarte putin de la 10% la 15 % din pacate.

Editat de lilidude566
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OFFFF nu va mai luati dupa tot ce auziti!!!!!!!!!!! Cine aude un motor care are 7000 rpm spune ca are 300km/h si ala saracu e in treapta 1 cu 50 km/h.

 

ca bine zici. dar cei de pe margine habar nu au si o dau in diverse cu acul kilometrajului blocat (mai ales cand e afisaj LCD).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bigstar: iar nu l-a vazut , iar scuze de genu .. venea cu 150 bla bla , i-a omorat si punct. clasica neacordare de prioritate :bigstar:

 

ps : daca avea 150 sau 180 cum se aude de la toti bagatorii in seama omora si tot ce era in masina.

Editat de claudiu suzuki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inclin sa cred k femeia a vazut faru' da fiind probabil departe o fi zis k are timp sa treaca.....data viitoare cu siguranzta knd va vedea un singur far, se gandeste de 2 ori shi asteapta x4. tre sa mai treaca 2-3 ani sa-shi dea seama totzi shoferi k un far nu tot mereu are aceeashi viteza cu 2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bigstar: iar nu l-a vazut , iar scuze de genu .. venea cu 150 bla bla , i-a omorat si punct. clasica neacordare de prioritate :bigstar:

 

ps : daca avea 150 sau 180 cum se aude de la toti bagatorii in seama omora si tot ce era in masina.

Frate eu il cunosc bine si ieseam cu el cu motoarele si era chiar cuminte pe motor nu se dadea in spectacol...

Si mor cand vad ca isi dau cu parerea toti care nu stiu ce s-a intamplat si cum a fost .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucuram in van ca nu prea mai apar posturi noi pe ACCIDENTE! Of,si eu mai bag mana in gaz,dar pana acum nu am sarit de 160,si asta pe drum liber,in AFARA orasului sau a localitatilor. Insa,peste tot e risc sa apara ceva,cu atat mai mult in Bucuresti,unde traficul e infernal. Intotdeauna feriti-va de "magarus",acesta putand fi un caine,o vulpe,etc etc etc.

 

RIP pt rider si insanatosire grabnica si cat mai completa pt pasagera.

Dupa descriere tipul nu era un "goustraidar",pacat de el...ne ducem pe capete.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa speram ca fata o sa-si revina....

 

Deci, clar, 150 nu avea!De cand ma stiu am mers cu casca fara viziera, si clar, dupa mult antrenament pot tine ochii deschisi la 90 la ora...dar, mai mult, nu...85 e viteza la care imi dau lacrimile...Inainte, pe la 70 incepeam sa inchid ochii...Spunem ca el e vinovat ca mergea ca racheta...ma mir care e faza cu soferul care mergea cu 50 si a sunat la ambulanta(respect pt asta) si care a spus ca i-a vazut trecand repede...se poate totusi ca mai devreme sa fi avut ceva viteza, si la apropierea zonei respective, sa fi facut o frana sa incetineasca, din precautie stiind ca acolo e strada cu cedeaza trecerea(oricum, mai mult de 90 nu a avut, clar)....Nu stiu daca din prisma omului care sta la un calculator trebuie sa judecam si soferita!!O mare parte din vina, in Bucurestiu asta infect o au si toti cei care parcheaza masini, dube, chiar tiruri, foarte aproape de iesirea intr-un drum cu prioritate, fapt care duce la scoaterea botului masinii pt a te asigura(fara intentie sa iti taie calea)....la asta nu s-a gandit nimeni pana acum....chiar as vrea sa aud parerea cuiva care a fost de fata, daca soferita ar fi avut vizibilitatea necesara de a vedea ce vine din stanga, fara a fi nevoie sa iasa prea mult in strada sa se asigure!!!Exemplul pe care merg este acela ca de multe ori vedeam boturi de masini iesind treptat, dar nu vedeam soferul...de ce?pt ca era o duba sau mai stiu eu ce rahat de masina parcata pe colt, chiar destul de mult in strada si nu oferea soferului posibilitatea sa se asigure, astfel, fortandu-l sa scoata botul masinii destul de mult in sosea!!!La o astfel de situatie, mai ales daca inainte de straduta cu pricina e curba, pana si o viteza de 50 la ora e periculoasa, si stiu asta foarte bine, ca exact la mine in fata blocului, pe renumita sosea Fundeni, sunt 3 stradute de pe care abia iesi, si, nu odata era sa fim luati cand eram cu conserva, de o alta conserva care mergea chiar regulamentar :D Practic nu aveau unde se duce nici ei, ca ii luau pe cei de pe banda a doua....

 

Asadar, astept un raspuns al unei persoane care a fost in zona, inainte sau dupa producerea accidentului, si, daca era curba inainte de locul impactului iar vizibilitatea era redusa tatorita masinilor parcate aiurea, eu zic ca nu trebuie sa sarim cu totii pe soferita aia, pt ca si o viteza de 60 ar fi dus la coliziune(m-am sarutat si eu in astfel de situatie, cu o blonda, si totusi, eram pe un moped, iar femeia chiar nu a avut intentia de a-mi lua fata....cum am spus, iesea incet sa se asigure, iar eu, venind cu 50 la ora imediat din curba, m-am trezit cu ea in fata...clar, femeia nu avea vina....chiar imi venea sa ii sparg geamurile aluia care lasase o duba pe avarii exact acolo :bigstar: )Si acum, sa nu imi sara lumea in cap, dau si dovada, si anume, ca in legislatie scrie clar ca tre sa iesi in strada pana ai cea mai buna vizibilitate....asta cred ca e si motivul pt care nu l-a vazut, si motivul pt care nu l-a auzit ar fi acela ca baiatul chiar mergea sub 100 km/h...

 

PS: as mai avea o intrebare....masina soferitei era de tot iesita in strada?sunt curios daca impactul s-a produs in timpul manevrei de asigurare sau cand ea a iesit in strada...oricum, daca vizibilitatea era mica si nu s-au vazut reciproc, nu e de reprosat nimic ei, si, clar, desi baiatul a avut sub 100, a avut peste limita legala de viteza :( Pacat :bigstar:

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am fost la fata locului.

schita accidentului o poti vedea aici: http://www.startop.ro/portal.php?id=1

am actualizat schita cu pozitia tirurilor parcate si cu trecerile de pietoni.

 

foarte buna schema....acum, spune-mi te rog....crezi ca s-au vazut reciproc inainte de executarea manevrei ei?eu nu cred, pt ca, fiind taiata vizibilitatea de catre tiruri, cand ea a dat sa intre (evident ca nu l-a vazut, asa cum nici el nu a vazut-o, si cand a avut vizibilitate ea era deja mult iesita in strada), s-a trezit cu el in masina....cred ca l-a vazut aparand de dupa tiruri si deja era prea tarziu :bigstar: multe accidente se petrec datorita masinilor parcate pe margine astrazii care reduc vizibilitatea, si, asta se datoreaza si strazilor si spatiilor de parcare ale acestui oras, din pacate :bigstar: v-am spus, vorbesc in cunostinta de cauza...asa ca hai totusi sa nu mai aruncam vina pe femeile la volan in situatia de fata, ca nu cred ca a vrut sa omoare motociclistul sau ca a iesit asa fara sa se asigure, pt ca, tre sa ne gandim ca daca el ar fi avut chiar cum se zice, 150 la ora, poate si in familia ei ar fi fost acum un deces(si draci, din ce am inteles avea in masina propriul ei copil...), si in general, atat noi cat si multi soferi suntem constienti de asta :D

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multa sanatate Alexandrei si insanatosire grabnica si fara urmari.

 

RIP :bigstar: :bigstar: motociclistului.

 

Sincer, cred ca toate polemicile acestea cu cine a fost si cine a facut sunt absolut sterile si fara rost.

Din cate am inteles accidentele se posteaza aici pentru a evita in primul rand noi, motociclisti, sa se mai repete, sa invatam din greselile altora si nu sa aruncam cu vina din unul in altul, absolut fara nici un rost.

In primul rand.. poti sa fii cel mai precaut si grijuliu si full echipat si sa o patesti.. sau poti sa umbli numai cu 150 - 200 in localitate in slapi si tricou fara casca si sa apuci batranetile, in functie de bulanul fiecaruia.

In al doilea rand trebuie sa intelegeti ceva... 50 km/h inseamna 14 m/s (mai exact 13.8888888889 m/s), 100 km/h inseamna 28 m/s si tot asa. Sunt strazi fara prioritate de pe care nu ai o vizibilitate mai mare de 50 metri pe sens... si unui sofer mediu, asa cum sunt 80% din soferii din romania (trebuie sa fiti constienti ca nu toti soferii din lume sunt schumacher-i si au niste reflexe medii, la asta ma refer cand zic soferi medii) ii trebuie cam 2-3 secunde sa se asigure si sa porneasca.. deci o motocicleta (sau masina) care vine cu 100 km/h nu este vazuta. Referitor la reactiile soferilor, sunt sigur ca toti aveti mame, tati, verisori, etc. ce conduc... cand mergeti cu ei cu masina numarati in gand din mie in mie (adica o mie, doua mii, trei mii, cam atat e o secunda), si vedeti cam cat timp trece de cand se asigura pana ajung in intersectie si veti fi surprinsi sa vedeti cat de mare e timpul. Mai ales femeile, care sunt extrem de prudente.. din cauza acestei prudente excesive ajung sa aiba timpii cei mai lungi.

In al treilea rand sunt mai multe accidente cu motociclete care vin cu viteza si nu sunt vazute de masinile care ies de pe drumurile fara prioritate deoarece in timp ce unei masini super sport ii trebuie 4-5-6 sec. sa ajunga la 100 km/h unei motociclete sportive ii ajung 2 sec.

In al patrulea rand statistic, un pieton (si pe motociclisti putem sa-i incadram linistiti la categoria pieton) are 15% sanse de supravietuire la un impact la 60 km/h (viteza de impact) si 55% sanse de supravietuire la 50 km/h, peste 60 km/h sansele scad sub 5%.

 

Tinand cont de cele scrise mai sus cred ca cel mai sanatos e sa ne purtam singuri de grija si sa anticipam de fiecare data cat putem de mult, eu pe motocicleta am doar 10.000 km facut intr-un sezon dar am peste un milion de km facuti cu conserva, si nu vorbesc aiurea, si pot sa spun ca aceasta experienta m-a ajutat de cateva ori sa nu ajung sa fiu protagonist in aceasta rubrica. Si inca o chestie, viteza excesiva e bine sa o lasam pentru circuit, daca vrem sa ajungem acolo unde ne-am pornit. Stiu ca suna a limbaj de lemn, dar e vitala adaptarea vitezei la conditiile de trafic, e foarte uzata aceasta propozitie dar e foarte adevarata.

 

Asfalt uscat tuturor si sa auzim numai de bine.

Ionut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baiatul care conducea a fost sa o ia pe pasagera sa de la munca; uitand a 2a casca acasa i-a dat casca sa Alexandrei. Viteza era foarte mare, nu e nici o exagerare probabil peste 150km/h. Motocicleta nu stiu exact daca e de 4 sau de 600 pentru ca sunt 2 baieti cu Ninja (Ciutu, baiatul care a murit si inca unu) si nu stiu care e a cui. Toate detaliile le stiu de la oamenii din cartier care au fost la fata locului iar cei 2 nefericiti stateau/sta (sa speram ca scapa pasagera) aproape de mine si in fiecare seara venea cu motorul la o pizzerie de langa strada mea.

:-< .. sa-i fie tarana usoara ..

 

 

@alecu: Spui ca statea prin Rahovei. Obisnuia sa circule des pe Margeanului? Daca da, s-ar putea il stiu in sensul ca pe strada aia am biroul si ma uitam mereu pe geam cand auzeam zgomot ca de la aviatia inamica. Kawa ss verde, mereu blana. De cateva ori fara casca. Avea par saten deschis spre blond, tuns destul de scurt?

De fiecare data cand vad/vedeam motorul ala imi spun ca e o catastrofa pe cale sa se intimple. Se da foarte tare pe o strada extrem de aglomerata, masini parcate pa margine, pietonii trec peste tot... Cand iesi de pe stradutele laterale dintre blocuri sau dintre case nu vezi nimic, nu e ca esti rauvoitor dar vizibilitatea este undeva la 20-30 m din sosea stanga/dreapta. Mereu cand ies cu masina sau cu motocicleta sper sa nu vina tocmai atunci meseriasul :bigstar:

 

RIP

 

Radu

 

 

 

Nu se poate. Mi s-a strans stomacul. Il stiu pe tip, ne intalnisem la R.A.R. Era un tip detul de "interesant" :bigstar: . Nu se poate....de fapt se prea poate pentru ca acum o saptamana am fost la pizzeria de pe Margeanului cu un prieten si il vad pe tip dar pana sa il salut sare direct de pe bericica pe ninja si pleaca cu motoru turat la maxim. Margeanului este o straduta cu o banda pe sens perpendiculara cu strada pe care se situeaza pizzeria. L-am vazut pe om plecand dupa care aud "avionu" cum vine cu peste 120-130 printre masini. Sincer ma asteptam sa aud poc. Se intoarce si o i-a la "o tura" si pe o fata blonda fara casca. Tot aceeasi viteza incredibila. Apoi mai i-a pe cineva. Mai bea o bere . GIZAS. Vorbeam cu un tovaras care o sa fie motorist si ii spuneam "ASA NUUUU!!!" :D :( . Imi pare rau pentru el ca se pare ca era foarte entuziasmat de motor. Dar nu trebuia sa i-a pe cineva in spate frate. Cand a luat-o pe fata m-am gandit ca daca se intorc vii fata siiiigur nu se va mai urca. Dar ea s-a intors foarte incantata. Nu o judec pe ea... Era chiar fara sens ce facea motoristul. Il cunosteam din vedere pe motorist ....chiar vorbisem cu el si de aceea imi pare rau ca a sfarsit asa. Dumnezeu sa-l odihneasca iar pentru fata insanatosire grabnica. Poate stie cineva cum putem ajuta pe fata macar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi permit sa dau un citat

 

Vine Gigi cu dacia si se opreste la intersectie.Gigi este sofer de 40 de ani ,sofer pe tir ,sofer cu experienta.Gigi nu prea face greseli la volan.Este om cu capul pe umeri,om cu responsabilitati,cu nevasta si 3 copii.

.........

Gigi se asigura inainte de a intra in intersectie,pt ca asa spune legea.Se uita lung la dreapta, vede nimic.Se uita lung la stanga ,vede un punct de lumina.Punctul poate fi un bec aprins care palpaie prin fereastra unei case.De fapt ce nu stie Gigi este va punctul de lumina esti TU,idiotul care strabate DN1 cu 280km'ora.Gigi sta ,isi face calculele batraneste.Chiar daca punctul ar fi o masina,nu ar avea cum sa ajunga la el in urmatoarele secunde

 

Nu este 100% ca-n cazul de fata, dar vazand schita si cunoscand intersectia, pun pariu ca pe multi soferi i-ar fi surprins in incercarea de a iesi dinspre Resita. Unghiul mort, combinat cu viteza (sa n-o dam cotita, ca nu mergea cu 50), noapte... rezultatele-s tragice. Pentru toti.

 

D-zeu sa-l ierte pe el si sa-i dea multa sanatate fetei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi permit sa dau un citat

Nu este 100% ca-n cazul de fata, dar vazand schita si cunoscand intersectia, pun pariu ca pe multi soferi i-ar fi surprins in incercarea de a iesi dinspre Resita. Unghiul mort, combinat cu viteza (sa n-o dam cotita, ca nu mergea cu 50), noapte... rezultatele-s tragice. Pentru toti.

 

D-zeu sa-l ierte pe el si sa-i dea multa sanatate fetei.

Foarte intelept citatul tau! daca gigi soferul de tir cu multa experienta cum spui tu sar fii uitat pentru a se asigura prima data la stanga si nu la dreapta cum ai spus...si pe urma la dreapta..si inca o data la stanga sa fii convins ca ar fii avut alt inteles citatul tau si sa nu te mire faptul ca sunt multi care nici nu se asigura....asta e ...daca asa ai inteles tu ca se procedeaza cand intrii in intersectie e total gresit,de unde si nenorocirile astea!! Iar "idiotul" care spui tu ca vine cu viteza din stanga soferului, nu se asteapta nici o clipa cand se apropie de o intersectie ca soferul sa se asigure mai intai din dreapta!!......D-zeu sa-l ierte!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Amice, am specificat clar ca nu e 100% exact cu ce s-a intamplat aici.

Cunosc intersectia destul de bine si stiu ce unghiuri moarte sunt. Chiar si ziua in amiaza mare. Nu zic, pur legal accidentul are ca vinovat conducatoarea auto. Insa privind dincolo de aspectul legal trebuie si inteles ca nu doar ea a purtat vina acestei tragedii.

 

P.S. Maine voi trece sa donez. Daca mai vrea cineva sa vina, sa dea un PM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi permit sa dau un citat

Nu este 100% ca-n cazul de fata, dar vazand schita si cunoscand intersectia, pun pariu ca pe multi soferi i-ar fi surprins in incercarea de a iesi dinspre Resita. Unghiul mort, combinat cu viteza (sa n-o dam cotita, ca nu mergea cu 50), noapte... rezultatele-s tragice. Pentru toti.

 

D-zeu sa-l ierte pe el si sa-i dea multa sanatate fetei.

 

 

dak gigi e shofer de tir shi-a ieshit destul de des afara din tzara asta inspre vest, ar sti k un punct de lumina pe langa luminitza unei case ar putea fi shi o motoretashi s-ar uita in sens opus hi apoi ink odata la luminitza, kre dak e mai intensa sigur e motoreta....pe autostrazile din germania, olanda, dak vedeam o "luminitza palpaind" in nici un caz nu ma apucam sa schimb banda...k sigur era o motoreta shi-n clipa imediat urmatoare era pe langa mine..o luminitza pe miujlocul strazii nu e o casa

 

 

 

--- Mesaj completat în 15 Oct 2007 11:23 -------------
ma gandesc k dak era altcineva la volanul mashinii poate nu ieshea jumate cu mashina sa se poaa asigura, poate vedea "printre randuri" sau mashini in st, poate dak vedea o raza de lumina apasa frana shi la 30-40 de cm inapoi poate era vital pt motorist shi reushea sa evite, poate auzea motoreta shii dadea importantza mai mare...nu numai odata a treit sa ies jumate cu mashina intr-o str lateral sa ma pot asigura...da knd nu vezi tre sa-tzi pui in alerta maxima celelalte simtzuri...

 

binentzeles poate dak era altcineva la gidonul motoretei knd vedea faruri sau doar lumina lor incetinea, dadea claxon lung. sporea atentzia shi era preg sa evite prin st etc etc....sau poate inchisese ochii datorita vitezei f mari k nu avea casca shi vroia sa-shi continue drumul cu aceeashi vit de 130-150 shi cu ochii deschishi nu maiputea de pe la 90-100 asha k mertea cui ochii inchisi....

 

a intrat cu fatza, direct in mashina. dak apuca sa vada farurile propriuzise ale mashinii reflex shi tot tragea st, reushea sa o intoarca unpic, dak nu sa o culceshi sa o ia mai lateral.......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trecutul nu se schimba...sa scrie cineva grupa de sange a fetei si numele complet,insotite de spital si alte date de contact(Bucuresti,sector...?). La donari de sange trebuie specificat numele "beneficiarului".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stau exact in zona la piata Resita. Pe str. Straja mai exista o benzinarie Lukoil, plus ca la capatul autobuzului 102 este si un Rompetrol. Cunoscand zona, nu am alimentat decat de 2 sau 3 ori de la Lukoilul unde femeia cu Wolksvagenul a vrut sa ajunga. Spunea cineva mai sus de niste tiruri. Da, asa este. Cred ca si aia au vina lor pentru ca si din cate stiu din codul rutier, nu ai voie sa parchezi decat la 25 metri de o intersectie. In cazul de fata, acele tiruri iti optureaza campul vizual. Cand vreau a sa merg la Selgros cu conserva, prefer sa ocolesc un pic (2-3 km), decat sa o iau pe drumul cel mai scurt, evitand astfel de accidente. Este foarte nenorocita acea intersectie. Ar trebui sa puna semafor, la fel cum au pus si in capatul Bd. Brancoveanu.

 

Inclin sa cred ca de vina a fost soferitza... Dar mai conteaza cum ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cautand datele de identificare ale fetei, am gasit insa anuntul acesta

http://www.pro-bike.ro/forums/Accident-gra...508#entry194508

Din cate am inteles astazi 14.10.2007 a murit si Alexandra pe la ora 12:30....Dumnezeu sa o Odihneasca in Pace...

........

Sper sa nu fie adevarat, insa poate cineva din cei ce ii cunosc mai bine sa spuna precis ........?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu numai odata am mers pe str resp cu mashina sau cu motoreta cu 120-140 sau mai mult.......riscul shi greseala mea.....am avut un accid la o statzie distantza destul de nasol, dar din fericire tipa era pe trotuar shi nu-mi bloca nimik vederea, am anticipat am franat kt am oputut...

 

1 - el knd a vzut faruri sau lumina lor treia sa incetineasca muuult

 

2 - ea tyreia sa-l lase pe barbasu la volan

 

 

toata lumea mai mere fara casca, fara echipament, tare, f tare etc etc. dar conbstientizatzi shi minimalizatzi riscurile fratzilor........knd suntetzi singuri facetzi ce vretzi....inroshitzi-o, rupetzi-o-n 2 rscatzi la maxim dak asta vretzi, k asta cauta toata lumea, risc adrenalina etc.....da knd avetzi a 2-a pers shi mai e shi riscu suplimentar no helmet, echipament etc...ieshitzi domne la plimbare shi ardetzi-o incet, bucuratz-i-va de plimbare etc.....k dak-l omori pe ala de pe locul din spate shi tu supravietzuiesti..nu prea cred ca-tzi mai doresti sa te fi nascut......acelashi lucru valabil shi dak dai peste un pieton etc....dar dak ai loc shi esti singur, bucurate de motoreta pe barba ta

 

 

shofatul are multe in comun cu fotbalul d.p. meu d.v.: fotbalul e un sport pt barbatzi, dar jucat f bine shi de unele (putzine) femei (deja au campionate), la fel cum unii barbatzi habar n-ausa dea cu piciorul in minge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...