Judas Iscariot Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Am un prieten care a intrat cu masina intr-o turma de oi. Dupa prima oaie i s-a declansat airbagul in fata Apoi a mai luat vreo 6-7 pana sa se opreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 imi place relatarea pustie neagra....insanatosire grabnica !!! si accidentul ii fff funny:d multa bafta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 daca stai sa te gandesti nu prea e FUNNY deloc , e pacat ca rahaturi de astea se intampla pe drumurile noastre , puteam nimeri sub rotile vreunuia, am noroc cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 turma de oi l-a bagat in belea, turma de oi l-a salvat inainte ca beleaua sa devina totala... suna cam paradoxal. ata ete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Da-o la pace cu ciobanul sa-ti repare mobra iar de Craciun si la Pasti sa iti aduca la usa 1-2 bucati oaie transata + lana si ce mai crede el... Nu cred ca are rost sa mergi cu el in instanta ca saracul face transhumanta de cand se stie si traieste cu 100.000 lei / zi, hai maxim 200.000. Acum ca va trebui sa se roage de stapanii mioritelor sa-l sustina financiar, este treaba lui, cu toate ca aia or sa-l cam ia la suturi si in cel mai rau caz or sa-l schimbe cu altul mai vrednic care traverseaza soseaua noaptea.... . Vezi ca iti poti retrage plangerea, dar nu inainte de a te asigura ca badea Ion (sau cum 'mnezeii ma-sii il keama) te va despagubi. Asadar... supces si sanatate maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonzailah Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Deci un sant inalt e ca un munte adanc...nestiutorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Omule, bine ca nu ai patit mai rau, fereasca Domnul!!! E putin amuzanta treaba..no offense!...Acum ce sa-ti mai zic:sanatate maxima...iar daca negociezi cu ciobanul pentru re-cosmetizarea mobrei, cere-i si fo doua mioare, le facem la protap,vinul il aduc eu....... tragem un chef de zile mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Ce cred ca trebuie retinut? Asa ceva ni se poate intimpla si noua cu un deznodamint mai mult sau mai putin fericit. Chestie de noroc, dar ideea este ca acolo unde nu este vizibilitate, merge mai putina viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate