KESU Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Pe scurt: schimb honda pe bmw-vreau r 1200c -problema e ca in afara de ce am citit despre el pe net si pe unde am mai apucat nu am avut ocazia sa ma sui pe unul nu mai ai zic sa dau o tura. Intrebarea e :stiti pe cineva care are asa ceva sau vreun dealer care il are pe stoc sa il pipai si eu un pic? mi-e teama de cilindrii aia boxer ca pe nipru stateam foarte ciudat din cauza lor-am zis de nipru fiindca ala e singurul boxer cu care am mers, desi sunt constient ca la restul este diferenta de la cer la pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 vezi ca este topic special despre R1200c,la power cruiser. in B. este dealer BMW,eu asa stiu. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 vezi ca este topic special despre R1200c,la power cruiser. in B. este dealer BMW,eu asa stiu. B. black-ule crede-ma ca am citit topicul ala -este intr-adevar un proprietar acolo dar este din constanta-dealer bmw este in bucuresti dar nu il au in stoc fiindca deja este model vechi-eu altceva am intrebat a suparat pe cineva topicul meu? astept in continuare inforamtii poate ati vazut pe la vreun dealer de sh sa ma duc si eu sa il pipai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 da,intr-adevar la dealer nu se mai aduce,e model mai vechi,care s-a scos din productie....pe site la ei nici nu mai apare. http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/index.jsp la dealer SH eu nu am vazut niciodata vre-unul. cred ca mai degraba iei legatura,pe acel topic,cu cei care au deja R1200C sa vezi cum e... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 E si in Buc, cred ca e forumist, da nu stiu cum ii zice. --- Mesaj completat în 24 Oct 2007 15:25 -------------/index.php?showuser=9844 --- Mesaj completat în 24 Oct 2007 15:25 -------------Sagafilm îi spune forumistului. ÂŞi or mai fi Âşi altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 E si in Buc, cred ca e forumist, da nu stiu cum ii zice. --- Mesaj completat în 24 Oct 2007 15:25 ------------- /index.php?showuser=9844 --- Mesaj completat în 24 Oct 2007 15:25 ------------- Sagafilm îi spune forumistului. ÂŞi or mai fi Âşi altii. Hai mă lupule, că nu mai e activ din aprilie 2006... Trebuie să fie altcineva... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 asadar... am avut marea ocazie sa merg de 2 ori pe un Mountak (cred ca asa se scrie) din Buc pana la RAR si inapoi...2 drumuri am facut...si da-mi voie sa-ti prezint si eu parerea mea daca tu nu ai avut ocazia sa mergi cu unu.... 1.parti proaste: - in oras e un chin sa mergi cu el daca e aglomerat nu te poti stecura printre masini aproape deloc... - daca nu esti atent la viteza mica cazi cu el daca indorci si te apleci prea mult, greutatea motorului se lasa pe coarne si toata greutatea o primesti pe partea care intorci...sper ca ma intelegi -nu prea face galagie motoru in trafic esti cam invizibil..noroc ca e mare -nu stiu cum dar dupa ce m-am dat jos de pe motor ma durea curu de la sa 2.parti bune: -franele...are niste frane de ingheata motoru' (avea ABS motoru asta) -motorul merge extraodrinar de rotund, plaja de accelarare este foarte mare. -pozitia de condus cere mulllti km. pozitia de condus e de invidiat... -clacsonul...goarna tata nu gluma -curia de viteze este impecabila....n-am mai vazut asa ceva In rest e o motocicleta care nu prea m-a impresionat.. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Anul trecut cand veneam la arc cu nipra m-am intersectat nu numai o data cu un montauk negru...iar la arc venea constant un baiat cu un 1200c negru classic...Bittman avea unu galben parca(da p ala cine-l mai gaseste)...iar la dealer...slabe sanse,datorita rezultatelor de invidiat in privinta vanzarilor modelul a fost scos din productie...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 25, 2007 Autor Share Postat Octombrie 25, 2007 Anul trecut cand veneam la arc cu nipra m-am intersectat nu numai o data cu un montauk negru...iar la arc venea constant un baiat cu un 1200c negru classic...Bittman avea unu galben parca(da p ala cine-l mai gaseste)...iar la dealer...slabe sanse,datorita rezultatelor de invidiat in privinta vanzarilor modelul a fost scos din productie...asfalt uscat hm cred ca pana la urma fac un drum la c-ta si ma intalnesc cu omu de acolo care are indiferent de ce s-ar spune despre el eu de ala vreau tutoriale si statistici am citit o gramada-stiu ca este greu manevrabil in oras dar eu il vreau ptr drumuri lungi nu ptr oras dar parca pana la urma nu l-as lua fara sa ma sui macar pe unu odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 vezi ca are Ro_Ger un bmw din asta la vanzare si e din popesti leordeni. aduce motoare foarte bune, am fost pe la el sa vad cate ceva la un momendat. E specializat pe bmw-uri http://www.pro-bike.ro/forums/Bmw-R-1200-C-t36232.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 adica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 29, 2007 Autor Share Postat Octombrie 29, 2007 adica asta aha acu il sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_ger Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) 0722 319 794 aha acu il sun Editat Octombrie 30, 2007 de Ro_ger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate