FrozenHaxtor Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) Azi (30.10.2007) pe la ora 12 un motociclist a intrat intr-o masina de udat pamantu ( o foloseau muncitorii de pe acolo) Motociclistu inaintea impactului s-a aruncad de pe motor dar motoru a fost grav avariat Motor: Kawasaki Motocilistu: catvea zgarieturi si o sperietura. --------POZE------- Editat Octombrie 30, 2007 de FrozenHaxtor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 destept baiat ca a reusit sa se arunce. fieru se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FrozenHaxtor Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Adevarat.... norocu lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Fucking shit! Mare bulan a avut baiatu'! Cum draq a reusit? Bina ca a scapat, a avut inspiratie sa sara, altfel mai dadeam cu un RIP si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FrozenHaxtor Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Fucking shit! Mare bulan a avut baiatu'! Cum draq a reusit? Bina ca a scapat, a avut inspiratie sa sara, altfel mai dadeam cu un RIP si aici. Varamiu a murit sambata in italia cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Dar cum a reusit sa intre in camion?Aveti mai multe detalii? E bine ca a scapat asa usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 destept baiat ca a reusit sa se arunce. fieru se repara. Daca era asa destept nu intra ca boul in poponeata namilei aia de cisterna. Soseaua are 3 benzi, ai vizibilitate, si era si ziua, ce vrei mai mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FrozenHaxtor Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 Dar cum a reusit sa intre in camion?Aveti mai multe detalii? E bine ca a scapat asa usor! Nu stiu exact da am auzit si eu pe acolo k cica el era pe banda 2 si era un camion de coca cola se baga pe banda 1 si accelereaza da nu observa k masina din fatza statea pe loc (nu stiu ce viteza avea daca a plecat tare sau incet) si imediat a sarit de pe motor si s-a zgariat un pic ii curgea sange din buza am vazut da nu mult... Daca stie cineva mai multe este rugat sa completeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Daca era asa destept nu intra ca boul in poponeata namilei aia de cisterna. Soseaua are 3 benzi, ai vizibilitate, si era si ziua, ce vrei mai mult ? poate ca din cauza placutei cu nr de inmatriculare indoita a intrat in voblaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Nu stiu exact da am auzit si eu pe acolo k cica el era pe banda 2 si era un camion de coca cola se baga pe banda 1 si accelereaza da nu observa k masina din fatza statea pe loc nice... asa a facut un prieten de-al meu cu multi ani in urma dar intr-o conserva. rezultatul? gagica lui si-a pus dinti de plastic la 20 de ani. bine macar ca eroul nostru a reusit sa se catapulteze, sa nu mai facem iar procese "criminalilor" de soferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 motoru asta nu era parcat in spate la cofetaria Bon Ton?..cum intra 336 pe Apusului?..un Kawa de 400??...oricum i-a dat-o urat de tot..e cam dauna totala fieruletu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 daca e dauna totala atunci e un "ACINDET" nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FrozenHaxtor Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) daca e dauna totala atunci e un "ACINDET" nasol Se poate repara motoru k nu e lovit decat in fatza si zgariat pe partea dreapta.... Editat Octombrie 30, 2007 de FrozenHaxtor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 poate ca din cauza placutei cu nr de inmatriculare indoita a intrat in voblaj... esti cam dobitoc cu remarcile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 ce imi place, incepe distractia. va las sa "dezbateti". eu ma duc sa fac plaja pe mobra vreo 2-3 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaivladro Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 am trecut si eu pe acolo pe la doua fara ceva, era busit in spate elefantu ala de utilaj, bine ca a avut prezenta de spirit motociclistul, mai rar asa... motorul se repara, oricum, frumos motor! asta ca asta dar la 100de metri in fata taxiu lovit urat de tot cu.. tot o utilitara, sau doua, ca n-am inteles... ambulanta acolo, se vedea clar cum capatana pasagerului s-a oprin in parbriz. nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 sa ude si ei boschetii aia de pe Maniu noaptea sau cand o fi..dupa ce ca se circula pe acolo ca la balamuc mai se plimba si "urbanii" aia cu saraciile alea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 esti cam dobitoc cu remarcile astea serios? ba' baiazide... ba' baete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satellite Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 motorul a avut si el noroc! daca aveau astia cu stropitoare bara mai nou pe spate... se deforma mai mult! Oricum felicitari pilotului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 poate ca din cauza placutei cu nr de inmatriculare indoita a intrat in voblaj... ... nu comenta inutil.... Poate tu reusesti sa mergi regulamentar tot timpul....(aporoporo: esti motociclist? ca la profil....pauza) alti nu, si de ce sa dea statului bani? Iti da statul asta ceva? Laso balta ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Eh poate a inteles ca slalomul nu se face oriunde, oricand, manca-iar mama de mini-forjatori naravashi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Eh poate a inteles ca slalomul nu se face oriunde, oricand, manca-iar mama de mini-forjatori naravashi. chiar ca mini forjator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 ... nu comenta inutil.... Poate tu reusesti sa mergi regulamentar tot timpul....(aporoporo: esti motociclist? ca la profil....pauza) alti nu, si de ce sa dea statului bani? Iti da statul asta ceva? Laso balta ..... soseaua pe care mergi ti-o da statul. faptul ca ai carnet de sofer implica faptul ca stii sa citesti .. te-a invatat statul pe gratis (daca nu ai diploma nu poti avea carnet de sofer) si mai sunt multe pe care ti le da statul. cand nu ti le va da, vei merge 200km si evi plati 10 euro taxe de drum pe segmentul ala. atunci o sa vezi cum e sa nu iti dea statul nimic faza cu numarul era evident o gluma, pe care eu chiar o apreciez... iar legat de chestiile gen: bravo motociclistului : pentru ce ? ca a intrat in curu unei masini ? si fireste replica : de ce uda dom'ne strada.. ce cauta masina aia pe strada? e strada.. poate unu stationa de urgenta acolo .. se pot intampla multe.. nu suntem putini ipocriti cand pana si la un accident ca asta incercam sa aruncam o parte din vina asupra altora ? cumparati-va frate strada sau mergeti pe circuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Motociclistul nu are decat o mana rupta si cateva contuzii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 propun sa-l cautam pe cisternist si sa-i rupem oglinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate