rontz Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Stiu locatia din Codlea si e O.K. Asa ca Bull Bikers aveti o varianta propusa!!!!! Hai sa si sa pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAYNEO Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Ce draq v-a apucat, bai fratilor? La Brasov a fost prima mea intrunire si e super (si locatia si atmosfera). Hai bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAYNEO Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Locatia se afla in Codlea ! E super si acolo! Daca Bullbikers vrea se poate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Codlea?! I'm in... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Si io!Si io vin! Ca doar de-aia mi-am luat ditai cortu'...Sa pot sa umblu prin tara,la intruniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Eu zic intr-o seara la Etrusco sa vb intre noi si sa ne punem pe o lista cei care mergem ca sa vedem exact catzi suntem ddin Bucuresti pe care sa le-o transmitem celor de la Brasov sa stie pe ce se bazeaza din partea noastra si sa vedem ce se poate organiza ca sa nu ne ducem "caine surd la vanatoare" pentru a nu avea vre-o surpriza sa nu avem unde sa dormim si poate mana la urma se va orgeniza o intrunire neoficiala... Bafta Vlad Parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kudd Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 intrebare: se tzine sau nu se tzine ? nu mai vb nimeni despre intrunirea de la BV ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Nasol daca nu se mai tine cea mai tare intrunire, dar eu tot ma duc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 sper sa nu-i supar iar pe cei de la Bull Bikers... dupa ce am anuntat in topicul 'Probleme in clubul brasovean Bull Bikers' ceva ce auzisem de la vreo 3 persoane, dar se pare ca a fost gresit interpretat ceva ce a zis presedintele clubului (asa ca imi cer scuze clubului brasovean), au anuntat ca ei fac tot posibilul sa o tina in alt champing, la data stabilita initial... sa speram ca vor reusi, chiar daca nu asa cum se gandeste Dan (muuuuuuuuult mai faina si mai costisitoare), ci macar cum a fost in cei 2 ani de la infiintare... Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate