ianachim Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 pe unde iesim ? idei propuneri eu unul as alerga spre craiova si cu ceva treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) eu am 2 planuri light: Buc-Sinaia-Targoviste-Buc medium: Buc-Buzau-Siriu-Bv-Buc prin Craiova am trecut deja de 2 ori saptamana asta si parca as mai varia nitel traseul. oricum mai da-ne detalii despre planul tau LE: acuma am vazut ca-s 2 topicuri pe tema asta. poate face un admin putina curatenie... Editat Noiembrie 1, 2007 de io, bogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Bucuresti - Slanic Prahova si, in functie de vreme - Brasov - Targoviste - Bucuresti. Poposim un pic la salina, bagam un gratar undeva pe drum.. vremea o sa fie mai mult decat ok la pranz http://www.accuweather.com/world-forecast-...&hbhhour=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Bucuresti - Slanic Prahova si, in functie de vreme - Brasov - Targoviste - Bucuresti. Poposim un pic la salina, bagam un gratar undeva pe drum.. vremea o sa fie mai mult decat ok la pranz http://www.accuweather.com/world-forecast-...&hbhhour=10 un targoviste ( cu grata pe acolo ) si apori bran..nu v-ar tenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 eu am 2 planuri light: Buc-Sinaia-Targoviste-Buc medium: Buc-Buzau-Siriu-Bv-Buc prin Craiova am trecut deja de 2 ori saptamana asta si parca as mai varia nitel traseul. oricum mai da-ne detalii despre planul tau LE: acuma am vazut ca-s 2 topicuri pe tema asta. poate face un admin putina curatenie... Varianta Siriu este cea mai faina,parerea mea. Sinaia prin Targoviste am facut o sambata trecuta si nu se poate compara cu Siriu,drumul este destul de prost intretinut.(valabil pt.motociclete sport-touring). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Ma super bag la varianta Buc-Buzau-BV nu am mai fost de vara trecuta,si traseul e misto si peisaje asa ca la asta numarati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 si eu, si eu sunt 2 topicuri cu aceeasi discutie? adica mergem de 2 ori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Cealalta e excursia in reluare cu viteza mica pentru aia care nu au inteles-o =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Salut, daca va hotarati la varianta Siriu ma bag si eu...doar ca o sa ma pescuiti din Buzau ca acolo am motorul... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Salut, daca va hotarati la varianta Siriu ma bag si eu...doar ca o sa ma pescuiti din Buzau ca acolo am motorul... Bafta pai si mergi pasager cu unu din noi pana la BZ ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 ok, drum bun celor pe Siriu eu maine "bag' - Bucurestul - Targoviste - ( gratar langa Tg sau dupa vreme, papa in targoviste ) - Campulung - Bran. Cine e interesat ..spuneti btw. nu i drum de vitezane ( cel putin partea de dupa Targiviste) . E ok asfaltul dar nu mi as baga XX u pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 iar eu asa cum am inceput postul ma duc la craiova pana la urma nu conteaza unde ajunem ideea e sa fie vreme ok si sa calarim bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) Salut, daca va hotarati la varianta Siriu ma bag si eu...doar ca o sa ma pescuiti din Buzau ca acolo am motorul... Bafta pai si mergi pasager cu unu din noi pana la BZ ??? Pai got car...will travel! o sa ajung in Buzau in seara asta si maine dimineata dau o cheie la motor si ne intalnim pe undeva prin Buzau...banuiesc ca o sa faceti un popas pe aici Daca va hotarati la ora plecarii din Bucuresti atunci o sa fiu undeva pe drum la intrare in oras. Bafta Editat Noiembrie 2, 2007 de ravemaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 ok , asfalt uscat celor cu alt drum eu am ..drumul pe care vi l am spus - Buc , - tg- bran ( sau tg si retur Buc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Cineva interesat de o tura scurta pana pe Valea Prahovei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 bai vad ca e varza generala aici pana la urma ce facem cati si unde mergem??? --- Mesaj completat în 02 Nov 2007 18:24 -------------ba scrieti in seara asta daca mergem spre brasov maine ora si locu unde ne vedem ca sa nu o lungim pm...oricum e frumos in partea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Eu + un amic mergem sa mancam un peste la Giurgiu/Ruse. Eventual retur pe alta cale spre Buc. 10:00 - intersectia Sos. de Centura cu drumul de Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Eu + un amic mergem sa mancam un peste la Giurgiu/Ruse. Eventual retur pe alta cale spre Buc. 10:00 - intersectia Sos. de Centura cu drumul de Giurgiu. sa aveti drum bun si sa si faca prietenul rodajul la bijuteria aia eu bag un targoviste bran si intoarcerea pe cheia sau pe DN1 pe la 9 intentionez sa fiu la petromul dinspre metro Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 buna! eu am treaba pana pe la 9-10, mai e cineva in situatia asta sa improvizam ceva mai scurt? --- Mesaj completat în 02 Nov 2007 20:18 -------------tura asta scurta poate incepe dupa 10?,ca viu si eu --- Mesaj completat în 02 Nov 2007 20:19 -------------ma refer la Valea Prahovei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Eu + un amic mergem sa mancam un peste la Giurgiu/Ruse. Eventual retur pe alta cale spre Buc. 10:00 - intersectia Sos. de Centura cu drumul de Giurgiu. Merg si eu cu bubucaty pana la Ruse, asta pt. ca mai am vreo 50 leva pe undeva prin casa si pt. ca se mananca super bine in zona. La 10:00 sunt la centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Eu + un amic mergem sa mancam un peste la Giurgiu/Ruse. Eventual retur pe alta cale spre Buc. 10:00 - intersectia Sos. de Centura cu drumul de Giurgiu. Vin si eu la Ruse. Tura pe Valea Prahovei ramane pe duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 eu cu un prieten plecam la Brasov maine pe Cheia ( incetisor ) bem o cafea la Zarnesti si in functie de cum e vremea cum ne simtim ne intoarcem pe Bran,daca nu DN 1.Daca sint doritori care vor sa ni se alature ne vdm la 10 la arc.Daca nu va doresc Drumuri Bune la toti si Asfalt Uscat si un Weekend superb si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 incerc sa ajung si eu , pana la 10 la Arc drumuri bune si linistite la toti ce calaresc azi indifrent de destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) chiar nu mai inteleg nimic cine unde pleaca. eu as vrea sa plec maine 04 nov.ziceti si voi care are de gand sa plece maine. nu conteaza destinatia munte ,mare,deal. din cate vad la vreme o sa fie soare cu nori deci se poate pune de o plimbarica. Editat Noiembrie 3, 2007 de zamonkh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazarm Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 ma bag si eu pt maine dar sa stabilim un traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate