sorinavram Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sorin,cred ca se referea la VN1500.(peste 800cc!) VN-ul numit generic "de 800" are, de fapt, 805 cmc. Deci, e peste 800! Ha ha ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 805 i-i si intruderul si gasesti cu 3000 , max. 3100 , ala de 750 in jur de 2800, si n-ai ce compara , ii ca si cand ai face o comparatir intre un cal si-un magar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 VN nu are cardan. Ala de 800 e pe lant, ala de 900 pe curea. Stiam ca cel de 750 si 1500 sunt pe cardan. De restul nu stiam nici ca da nici ca nu. Totusi nu trageti mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 805 i-i si intruderul si gasesti cu 3000 , max. 3100 , ala de 750 in jur de 2800, si n-ai ce compara , ii ca si cand ai face o comparatir intre un cal si-un magar A decis omu ,ramane cu Honda VT600 ,numai are rost sa facem comparatii.... Parerea mea este ca ce castigi acuma la pret,o sa pierzi cand trebe sa schimb un kit de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 A decis omu ,ramane cu Honda VT600 ,numai are rost sa facem comparatii.... Parerea mea este ca ce castigi acuma la pret,o sa pierzi cand trebe sa schimb un kit de lant. Vad ca pe louis este 150 euro un kit de lant. Dar asta se va schimba (sper) dupa ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) Vad ca pe louis este 150 euro un kit de lant. Dar asta se va schimba (sper) dupa ceva timp. Kitul lant la Shadow daca e intretinut se schimba la 60.000 km. Editat Noiembrie 8, 2007 de aax94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Kitul lant la Shadow daca e intretinut se schimba la 60.000 km. kitul de lant nu este atat de scump incat sa il determine sa ia intruder .Orice ati zice diferenta de bani pentru cel care nu ii are este mare asa ca discutiile in continuare nu cred ca isi mai au rostul Editat Noiembrie 9, 2007 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) kitul de lant nu este atat de scump incat sa il determine sa ia intruder .Orice ati zice diferenta de bani pentru cel care nu ii are este mare asa ca discutiile in continuare nu cred ca isi mai au rostul Remarca mea cu durata de viata a chitului lant la Shadow nu era contra ci pro. Deci, 60.000 km sunt suficienti ca sa-si justifice banii acel kit. Asadar, capul sus ca pana faci 60.000 cu moto mai dureaza. Si nu se intretine asa greu. Gresala este a mea in exprimare, ca daca pineam virgula dupa "intretinut" se schimba intelesul. Editat Noiembrie 9, 2007 de aax94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 no problem.am inteles foarte bine ceea ce ai vrut sa zici si te aprobam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 eu zic : un motor cu cardan este incomparabil cu unul pe lant sau curea. mai ales la alea mari, peste 1000. e mult mai curata mobra, nu ai batai de cap, ca ploua, sa car spray, sa-l ung cum trebuie, sa curat lantul, nu am cric central, nu ajung la lant etc... cardan curea cred ca loc 2 lant loc 3 (desi am avut 2 motoare pe lant, nu m-am innebunit deloc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Eu cred ca la customizare nu are importanta anul de fabricatie. asa e...la customizare anul nu e relevant.......o sa va arat noul meu (daca pot spune asa) intruder 800 si fiti sinceri....conteaza ca are 13 ani....conteaza ca are 28.000 km....conteaza ca se aude pana sa il vezi?..conteaza..conteaza?....e marfa de motor, nu dau un intruder din 2004-2005 pe asta al meu, Modelele noi sunt prea...cum sa zic, sportive, pe cand chopperul include ELEGANTA, STYL, etc. --- Mesaj completat în 15 Nov 2007 13:11 -------------app...in iarna asta trb sa ii mai modific aripa si roata spate, si desigur o aerografie de calitate...o sa vi-l arat cand este APT DE DRUM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 asa e...la customizare anul nu e relevant.......o sa va arat noul meu (daca pot spune asa) intruder 800 si fiti sinceri....conteaza ca are 13 ani....conteaza ca are 28.000 km....conteaza ca se aude pana sa il vezi?..conteaza..conteaza?....e marfa de motor, nu dau un intruder din 2004-2005 pe asta al meu, Modelele noi sunt prea...cum sa zic, sportive, pe cand chopperul include ELEGANTA, STYL, etc. <small>--- Mesaj completat în 15 Nov 2007 13:11 -------------</small><br/>app...in iarna asta trb sa ii mai modific aripa si roata spate, si desigur o aerografie de calitate...o sa vi-l arat cand este APT DE DRUM foarte frumos. De ce oare ai fost zgarcit si ai pus...o poza atat de mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 foarte frumos. De ce oare ai fost zgarcit si ai pus...o poza atat de mica? ca sa va tin in tensiune, in curand vor fi poze dupa ce am terminat nebuniile care le am in cap ptr acest motor. to be.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 ca sa va tin in tensiune, in curand vor fi poze dupa ce am terminat nebuniile care le am in cap ptr acest motor. to be.................. Bafta omule la customizare si asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate