vest Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Lume, lume!Sunt pe punctul de a lua un SLR din 97 pe la 1300E si vreo 30 mii km ( cu toate ca arata de 70- Italia ) Deranjez si eu cu o intrebare: Cat e de nasol ca-i facut in Spania? Treaba asta ma cam deranjeaza, am inteles ca nu e asamblat acolo ci e produs in totalitate in Spania... Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Nu crede tot ce se spune.....Montesa e fabrica(si localitatea probabil) adica acolo se asambleaza mai toate hondele pentru europa de vest .Adica normal unele piese sunt produse acolo dar nu toate.Valabil pentru honda mea, cred ca si pt a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Toate SLRurile sunt produse in Spania. Momentan tot ce e nou e produs mult mai aproape de piata de desfacere decat s-ar parea la prima vedere. Exceptie fac unele BMWuri care isi aduc motoarele din China. Nu-ti face tu griji pentru tara de fabricatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_mihailescu Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Multumesc pentru raspunsuri. Tocmai am cumparat-o pe o ploaie torentiala si s-a comportat ireprosabil. A lasat-o la 1000E, 1998, 32.000 km, un singur proprietar in Italia, impecabila dpdv mecanic, mici defecte optice ( puncte de rugina, rezervor putin infundat, etc). Toate consumabilele noi, exceptand gumele. Bine ca n-am luat-o din UK, ca ma chinuiam ceva ca sa-i pun ghidonul pe stanga Cum vi se pare pretul? PS: aveti cumva un manual de service la indemana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Pretul e deosebit de bun. Mare grija insa la motor - la banii astia eu unul as fi cel putin sceptic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_mihailescu Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Nu e prima mobra, pana acum le-am cam schimbat ca pe sosete. Fierul pe mecanica chiar pare in mintile lui. Acum, ramane de vazut ce hibe ascunde. In motor nu e umblat nici macar pentru jocul termic. Discuri de frana originale, gume coapte din 2002. Cine stie, poate sunt norocos.... Nu e prima mobra, pana acum le-am cam schimbat ca pe sosete. Fierul pe mecanica chiar pare in mintile lui. Acum, ramane de vazut ce hibe ascunde. In motor nu e umblat nici macar pentru jocul termic. Discuri de frana originale, gume coapte din 2002. Cine stie, poate sunt norocos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Eu am slr-ul de 13000 km si nu am nici cea mai mica problema de mecanica la el...nu mi-a facut nici macar o figura. Eu zic ca e foarte ok ca e facut la Montesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Eu am slr-ul de 13000 km si nu am nici cea mai mica problema de mecanica la el...nu mi-a facut nici macar o figura. Eu zic ca e foarte ok ca e facut la Montesa a meu l-am luat la 20500 acum cred ca are peste 30000 nu am apucat sa ma uit de cand am venit de la mare... oricum sa iti zica switch prin ce conditii am fost cu el la sibiu, momentan e ok... nu am gasit nici o pb la mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 a meu l-am luat la 20500 acum cred ca are peste 30000 nu am apucat sa ma uit de cand am venit de la mare... oricum sa iti zica switch prin ce conditii am fost cu el la sibiu, momentan e ok... nu am gasit nici o pb la mecanica... Nenea asta nu numai ca si-a bagat SLRu cu gume de strada pe traseu de enduro pur-sange, dar colac peste pupaza mai era si cu pasagera si mergea cu gazu tras Sa-ti verifici simeringurile de la furci, ca altceva n-aveai ce paradi la motoru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 acusi sa ma dezmeticesc ca abia m-am trezit cobor sa ii fac o baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 9, 2009 Autor Share Postat Iulie 9, 2009 OO eu abia azi am spalat=o dupa tura din weekend, avea noroi pe amortizor spate si sub sa de 10 cm... Intai l-am racait si apoi am spalat Am curat si lantul acum face bling bling! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_mihailescu Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Tocmai am gasit manualul de service pentru SLR in engleza. Cine-l vrea, PM sau Skype/ Ymess cu acelasi id ca si aici. Numa' bine Filme, muzici, jocuri. TOTUL GRATUIT Editat Iulie 12, 2009 de andrei_mihailescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 Gata, eu oficial nu mai am SLR-ul, dar o sa mai trec prin acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Gata, eu oficial nu mai am SLR-ul, dar o sa mai trec prin acest topic Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de urmatoarea motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de urmatoarea motocicleta! Multumesc la fel! Sper ca proprietara Honditei mele sa intre si ea pe acest topic cand are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Multumesc la fel!Sper ca proprietara Honditei mele sa intre si ea pe acest topic cand are nevoie. and... next will be? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 and... next will be? Hornet 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Hornet 600 deci intri in clubul viespilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 SLR-istii, mergem la o plimbare la inceput de Septembrie? 5-6 sau 12-13 septembrie. bucuresti- dealu negru- voineasa- vidra- petrosani- valea jiului- targu jiu- rm valcea- dealu negru- bucuresti De inoptat undeva pe traseul Petrosani - Targu Jiu, la cort sau pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vallentin Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 SLR-istii, mergem la o plimbare la inceput de Septembrie? 5-6 sau 12-13 septembrie.bucuresti- dealu negru- voineasa- vidra- petrosani- valea jiului- targu jiu- rm valcea- dealu negru- bucuresti De inoptat undeva pe traseul Petrosani - Targu Jiu, la cort sau pensiune. Nu sunt SLR-ist dar ma intereseaza propunerea ta. Daca esti din Balta Alba suntem vecini, ne putem intalni sa discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Nu sunt SLR-ist dar ma intereseaza propunerea ta. Daca esti din Balta Alba suntem vecini, ne putem intalni sa discutam. Perfect. Ai PM. Tu ce motor ai? Mesaj completat Eu deja am bagat fiara la garaj. Sezonul asta, pt. mine il declar inchis. Incepe sezonul de schi (sper sa nu-mi mai rup ceva si anul asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Perfect. Ai PM. Tu ce motor ai?Mesaj completat Eu deja am bagat fiara la garaj. Sezonul asta, pt. mine il declar inchis. Incepe sezonul de schi (sper sa nu-mi mai rup ceva si anul asta). rusine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Pentru cine e interesat: vand SLR-ul sau schimb cu BMW GS 650 /index.php?showtopic=451845 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 rusine !!! Lasa mah, sa ai tu loc mai mult pe sosea, ca mie, dupa 10 ani de mers pe fiare, mi-a trecut sa-mi inghetze toate alea (ex: cand ne intalneam pe fiare de Craciun). Acum cica tre' sa fiu mai responsabil, ca o sa fiu tatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 Lasa mah, sa ai tu loc mai mult pe sosea, ca mie, dupa 10 ani de mers pe fiare, mi-a trecut sa-mi inghetze toate alea (ex: cand ne intalneam pe fiare de Craciun).Acum cica tre' sa fiu mai responsabil, ca o sa fiu tatic. Felicitari! Nu stiu daca sa iti urez sa iti calce pe urme sau nu Dar sa fie sanatos bebe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Felicitari! Nu stiu daca sa iti urez sa iti calce pe urme sau nu Dar sa fie sanatos bebe! Multumesc! O sa fie fetitza. Se zice ca fetitzele seamana cu tatzii. Sper sa ma pot tine cu motocicleta dupa ea pe munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate