Conquistador Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Salutare, Daca o cumpar din anglia, stiti cumva daca exista posibilitatea sa schimb ceasurile?din mile sa fie km? Nu prea imi plac cele cu 2 tipuri (mile si micut acolo Km) Exista vreun site cu accesorii pentru zzr 1400? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 salut, iti recomand ebay, gasesti acolo toate aftermarket-urile posibile pentru ZZR1400/ZX14. Inclusiv ceasuri de bord cu plasma etc, etc. Eu de pe ebay am cumparat absolut tot ce este pe a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Ca sa inmatriculezi o motot adusa din afara nu te costa foarte mult...din cate tin minte am ajuns cam la 100-150 euro cu totul (facut CIV, RCA, Taxe si Impozite,etc...) Ca sa inmatriculezi o moto adusa din afara nu te costa foarte mult...din cate tin minte am ajuns cam la 100-150 euro cu totul (facut CIV, RCA, Taxe si Impozite,etc...) Ajungi si la 1000 Ron, care e aproape 250 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 salut, iti recomand ebay, gasesti acolo toate aftermarket-urile posibile pentru ZZR1400/ZX14. Inclusiv ceasuri de bord cu plasma etc, etc. Eu de pe ebay am cumparat absolut tot ce este pe a mea. Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Liniste aici pe sectiunea de limuzine Asa ca de iarna ..eu si ZZR-ica la o mica joaca prin Sep .I se aude un pic si glasciorul Zgripturoaicei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Tz,tz,tz,cam tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 e numai bine, 200+ PS: parbrizul ala MRA cu gauri il am si eu, e bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Tz,tz,tz,cam tare! Pai bravo nene , daca erai tu in fata,cu toate pacatele, ii mai dam pe alocuri .Dupa tine si potopul Salutari @ Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Liniste aici pe sectiunea de limuzine Asa ca de iarna ..eu si ZZR-ica la o mica joaca prin Sep .I se aude un pic si glasciorul Zgripturoaicei . uuuu, kinki:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Aveti idee daca e nevoie de un amortizor de ghidon pentru 1400 2008? ma gandesc ca daca are ABS nu se prea justifica, nu? sau ma insel? Cat despre steering damper, ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 1. Da, ai nevoie; 2. Steering damper = amortizor de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 1. Da, ai nevoie; 2. Steering damper = amortizor de ghidon. merci mult, tocmai cautam despre asta, m-ai luminat:) credeam ca sunt lucruri diferite:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 unul bun e de pe la 400 eur in sus, un GPR, de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 unul bun e de pe la 400 eur in sus, un GPR, de exemplu oho, costa ceva. Ai vreun sfat pentru a verifica un zzr la cumparare?in aprilie ma duc prin germania sa caut ceva si nu pot lua un mecanic cu mine, asa ca adun cat de multe informatii posibil. Crezi ca merita diferenta de aproximativ 1000 euro intre anii 2008 si 2009; 2010? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) doar modelul 2006 a avut niste probleme de cadru, de la 2008 incolo s-au rezolvat, au micsorat si zgomotul mecanic.....eu unul nu as da 1.000 eur, Practic e aceeasi motoreta. 2013-le este mai dichisit din unele puncte de vedere, desi personal prefer look-ul vechi. La ce sa te uiti la moto, hmmmm, e greu de zis....fa si tu un drive test, vezi cum urca in ture, franeaza puternic ca sa vezi daca nu ai niste vibratii dubioase, in special pe fata (aparte de vibratia ABS-ului). Discurile pe fata sunt foarte sensibile, cu un simplu sut le-ai decalibrat de nu iti mai franeaza niciodata bine. A, si daca ai cauciucurile Bridgestone stock sa nu incerci sa iei curbele prea aplecat ca nu e bine....iti recomand Pirelli Angel S/T Editat Ianuarie 28, 2014 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 doar modelul 2006 a avut niste probleme de cadru, de la 2008 incolo s-au rezolvat, au micsorat si zgomotul mecanic.....eu unul nu as da 1.000 eur, Practic e aceeasi motoreta. 2013-le este mai dichisit din unele puncte de vedere, desi personal prefer look-ul vechi. La ce sa te uiti la moto, hmmmm, e greu de zis....fa si tu un drive test, vezi cum urca in ture, franeaza puternic ca sa vezi daca nu ai niste vibratii dubioase, in special pe fata (aparte de vibratia ABS-ului). Discurile pe fata sunt foarte sensibile, cu un simplu sut le-ai decalibrat de nu iti mai franeaza niciodata bine. A, si daca ai cauciucurile Bridgestone stock sa nu incerci sa iei curbele prea aplecat ca nu e bine....iti recomand Pirelli Angel S/T Multumesc mult pentru sfaturi, o sa te mai intreb, daca nu te deranjaza desigur, cand se va mai apropia momentul, parca nu as vrea sa ma pacalesc la o ditamai suma de bani. multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 N-ai pentru ce, este ceva firesc sa intrebi si sa ti se raspunda, nu este niciun deranj. As vrea sa vad cat mai multe ZX14 pe strada, sunt niste fiare deosebite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/kawasaki-zzr-1400-abs-top-1-hand-wermelskirchen/192021116.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.modelDescription=ZZR+1400&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=10000 Ce parere aveti? Cica primul proprietar si cu reviziile facute la kawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dradubuh001 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Intrucat sunt putine... inca una... 10 mii si-un pic de km... si-n rest... ce se vede. Editat Aprilie 9, 2014 de dradubuh001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 foarte frumos, exact asa arata si al meu inainte sa ii schimb carenele. Inclusiv Kanji-urile alea Sa il stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dradubuh001 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Multumesc, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 (editat) In sfarsit, am luat-o:) 12000 km, 2008 , frumoasa de pica.....iar de mers....fara cuvinte Editat Iunie 2, 2014 de Conquistador Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piknik558 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) In sfarsit, am luat-o:) 12000 km, 2008 , frumoasa de pica.....iar de mers....fara cuvinte :)de » Post actualizat in 18 Jun 2014 08:53 In sfarsit, am luat-o:) 12000 km, 2008 , frumoasa de pica.....iar de mers....fara cuvinte :)de de unde ai luat-o Editat Iunie 18, 2014 de piknik558 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conquistador Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) » Post actualizat in 18 Jun 2014 08:53 Salut, Germania, nu stiu de ce nu pot adauga poze, sau sunt eu prea tampit sau nu merge Editat Iunie 24, 2014 de Conquistador Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate