sil3nt_control Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 La 125 cc cel mai frumos motor zic eu ca e Honda Nsr... eu akm nu demult miam luat una de la Bucuresti... in talon e 125 si 11kw dar e delimitata si fuge de rupe si arata misto si e fiablia.... e o carenata super... e de 2 ori mai lata ca cbr... dar daca ai bani de aruncat pe cbr merita... e frumoasa si ea:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 (editat) vorbesti de parca noi nu am vazut nsr nici macar in poze...de 2 ori mai lata ? sa fim seriosi...ca e cam subtirica si cam pitica.. Editat Noiembrie 20, 2007 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 La 125 cc cel mai frumos motor zic eu ca e Honda Nsr... eu akm nu demult miam luat una de la Bucuresti... in talon e 125 si 11kw dar e delimitata si fuge de rupe si arata misto si e fiablia.... e o carenata super... e de 2 ori mai lata ca cbr... dar daca ai bani de aruncat pe cbr merita... e frumoasa si ea:D:D Din partea mea si CBR`ul si Nsr`ul sunt urate cu spume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 La 125 cc cel mai frumos motor zic eu ca e Honda Nsr... eu akm nu demult miam luat una de la Bucuresti... in talon e 125 si 11kw dar e delimitata si fuge de rupe si arata misto si e fiablia.... e o carenata super... e de 2 ori mai lata ca cbr... dar daca ai bani de aruncat pe cbr merita... e frumoasa si ea:D:D NSR-ul e urat de tot. Moama,a ta e de 2 ori mai lata ca si un CBR ? Cred ca e ceva limitid edişăn . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 La 125 cc cel mai frumos motor zic eu ca e Honda Nsr... eu akm nu demult miam luat una de la Bucuresti... in talon e 125 si 11kw dar e delimitata si fuge de rupe si arata misto si e fiablia.... e o carenata super... e de 2 ori mai lata ca cbr... dar daca ai bani de aruncat pe cbr merita... e frumoasa si ea:D:D eu te inteleg.. ca acuma ti-ai luat motor.. da totusi fratiuc.. nu abera cel mai frumos la 125cc cica.. te rog.. lasa-ne!!! mai si fuge de rupe .. ) iti dai seama.. bate un gixxer la linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 La 125 cc cel mai frumos motor zic eu ca e Honda Nsr... eu akm nu demult miam luat una de la Bucuresti... in talon e 125 si 11kw dar e delimitata si fuge de rupe si arata misto si e fiablia.... e o carenata super... e de 2 ori mai lata ca cbr... dar daca ai bani de aruncat pe cbr merita... e frumoasa si ea:D:D Mie NSR`ul mi se pare o gogoasa de motoreta.' Vorba aia "fiecare cioara isi lauda puii ei" dar nici in halu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 mda.. de parere cu costy.. dar hai sa nu mai fim off-topic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 mda...si eu ma plictisesc ca si voi fete ceva? ba ideea de baza este ca nsr`u este cea mai fiabila la 2t "viteza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 (editat) mosule.. hai ca aducem si femei.. si le punem sa danseze pe NSR .. ca doar NSR`u ii cel mai tare si cel mai frumos :X Editat Noiembrie 20, 2007 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Din partea mea si CBR`ul si Nsr`ul sunt urate cu spume. atunci tu de ce ai cbr?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 atunci tu de ce ai cbr?? ptr ca si el e urat a..si ca sa ai tu ce sa intrebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 atunci tu de ce ai cbr?? De ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) si voi v-ati plictisit fratilor? ) Haideti sa fac si eu putin off ca vad ca se poarta Sper sa nu ma injurati ) Ia uitati cum gandesc eu ) 1) Daca ar fi sa-mi iau racing mi-as lua 4t pt ca este mult mai fiabil si fuge si ala si este destul de bun la performante ca rs-ul sau mito sau altele 2t sunt mult prea "fioroase" pt capacitatea 125cc si sunt mai mult de "circuit" nu de strazile din romania si nu pt traficul de la noi in care sunt foarte multi inconstienti si idioti... 2) La enduro, daca vrei sa faci si macar putin hard, este mai bine (dupa mine) sa iei un 2t pt ca 4t nu te ajuta aproape deloc la coclau, etc si nu ai ce face cu el. Daca vrei sa faci numai soft merge si un Xt sau alt 4t 3) Daca as lua un supermoto sa-l folosesc prin oras, as alege 4t pt ca nu trebuie forta prea mare (vezi de ce la punctul 1) Sper ca gandesc destul de bn si nu aberez . Daca nu, anuntati-ma sa mai trec pe la medic . Multa bafta Editat Noiembrie 23, 2007 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Fara suparare da gusturile nu se discuta, fiecare dintre noi avand alte perceptii despre motociclete si motociclism. Parerea mea ca numa se abereaza in modu asta de a-si da fiecare cu parerea. O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 Fara suparare da gusturile nu se discuta, fiecare dintre noi avand alte perceptii despre motociclete si motociclism. Parerea mea ca numa se abereaza in modu asta de a-si da fiecare cu parerea. O zi buna La urma urmei asa este. Nu-i poti impune cuiva sa-si ia un anumit model doar pt ca tie iti place mai mult... Daca este vorba de functionare este de folos sa dai sfaturi ca sa nu ia tzeapa . O zi buna si tie bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TuPacPeMotor Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 sal,si eu sunt de aceeasi varsta cu fabi,si in vara vreau sa dau de permis A1.Mie ce mi sa recomandat cel mai mult este enduro<pt k este bun atat pe sosea cat si pe pamant deci eu zic k e numa bun Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate