dealien Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 VERY NICE!!! Face cineva aerograf in timisoara??? as fi curios si eu de niste lucruri!!! s ee YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 cat a costat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 foarte faina.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 cat a costat??? Ce mai tipule, daca vrei si tu vorbesti cu mine si stai la coada ca mai sunt innaintea ta La lucrarea asta costurile materialelor (depinde de vopseaua folosita - acrilica sau pe baza de solvent) + lacul + pregatirea carenelor + desenarea lor efectiva (manopera) cred ca a dus pe undeva pe la 500 - 650 de E, mai putin daca persoana respectiva iti e prieten. Plus ca mai e si casca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Februarie 23, 2005 Autor Share Postat Februarie 23, 2005 cat a costat??? 700 euro... dar...merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 700 Oricum este cu totul aparte ... felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderstorm Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Felicitari O sa-mi fac o pereche de blugi exact modelul care-l ai tu pe motor. Abia astept sa-i facem drive testul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 e speciala... cata munca... opera de arta... iti ia rasuflarea (iti dai seama cand o vezi pe viu ) ai grija sa nu o zgarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Ai grija sa n-o dai pe jos ca ma doare pe mine numai cand ma gandesc cat sa muncit la ea.E super mistoaca d.p.d.v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 superb a iesit motorul, feleicitari!!!! dar daca ai zis ca ai vrut doar alb si negru, de nu ai facut cadru negru, arata mult mai fain, parea mea. acu conteaza sa iti placa tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 pai shi poze cu casca? mai sa stii ca am uitat sa fac poze la casca da' o sa incerc sa o pozez zilele astea si o pun sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadergrd Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 FFF INDRAZNETZ!!!!!!!!!FFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate