Csaky Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Se pare ca Outlaws au ce mai mare vechime! Faina treaba @Csaky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emptylica Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Tocmai ce am vazut ieri prin Bucuresti un motorist care a tras pe dreapta sa vorbeasca la telefon. Trecand pe langa el si admirand motorisca, am observat ca pe spate avea un bottom rocker cu Romania ( alb si negru ). In rest nimic, semn ca acest charter este prospect ( sau poate doar el era ). Am stat si m-am gandit si am survolat cateva saituletze, dar nu am gasit nimic concludent. Va intreb pe voi poate stiti, despre ce club ar putea fi vorba. Ma doboara curiozitatea mea de om, nu ma intereseaza pentru altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Sa traiti dom plotoner! Editat Aprilie 22, 2011 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am auzit ca si-a facut intrarea in Romania si Night Wolfs MG (MG Motor Grup).....Interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 @ Ice-ule, demult asta. I-am tot vazut pe facebook pe cativa baieti intrati sauin probe la ei. Oamenii sunt chiar f.f. activi. Vizite in Macedonia, Rusia, Bulgaria, etc. De urmarit. In trafic nu am remarcat nimic. Pt. cine nu stie, NW este primul MC din Rusia, aparut inca de la sfarsitul anilor '80 si care are in prezent legaturi inclusiv cu Vladimir Putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am auzit ca si-a facut intrarea in Romania si Night Wolfs MG (MG Motor Grup).....Interesant! NW-Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 http://www.trombon.ro/business/cum-sa-castigi-un-milion-de-dolari-intr-o-saptamana la fel de credibil ca stirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceflo Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Salutari de bine la toti , cu scuzele de rigoare , vreau sa revin cu o mai veche intrebare...stie cineva cate MC sunt in ro ? pe zone geografice , pe judete , pe orase...si alte detalii despre ele...? Multumesc , asfalt uscat si numai bine...week-end placut cassi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 http://www.trombon.ro/business/cum-sa-castigi-un-milion-de-dolari-intr-o-saptamana la fel de credibil ca stirea asta Ia verifica pe aceasta poza stanga sus http://sethonfire.ro/images/stories/arhiva/afis2011m.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 @ Ice-ule, demult asta. I-am tot vazut pe facebook pe cativa baieti intrati sauin probe la ei. Oamenii sunt chiar f.f. activi. Vizite in Macedonia, Rusia, Bulgaria, etc. De urmarit. In trafic nu am remarcat nimic. Pt. cine nu stie, NW este primul MC din Rusia, aparut inca de la sfarsitul anilor '80 si care are in prezent legaturi inclusiv cu Vladimir Putin. Asa e bine, sa bage km in "jucarii" - calatoria conteaza nu destinatia! NW-Romania Mulumesc, chiar am citit una pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 o poza,o minciuna , poate face/scrie oricine ...sa apara cu veste pe ei daca e adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 scuze de offtopic :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 da,tot uit ca scriu de pe idu prietenei mele ...al meu e suspendat pe 10 ani . oz sunt,ma mai semnez din cand in cand,dar uit ...om sunt si eu . mai multe detalii nu dau,nu are rost ,numai nu mai puneti botul la orice apare scris off topic , sobolane,te saluta Gloria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 o poza,o minciuna , poate face/scrie oricine ...sa apara cu veste pe ei daca e adevarat Ozz, din ce imi aduc aminte, anul trecut erau cativa cu veste NW pe la intruniri. acu nu stiu daca erau romanasi sau invitati de prin afara. dar presimt eu ca o sa aflati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 pe la bulgari i-am vazut nitel, sunt si pe la noi mai nou ... uite asa se diversifica cultura MC .. or MG in cazu' ala Pai asa si trebuie! Oricum trebuie sa aratam lumii ca se coaguleaza ceva si pe la noi dar sper sa fie ceva pozitiv si nu negativ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 o poza,o minciuna , poate face/scrie oricine ...sa apara cu veste pe ei daca e adevarat Nu cunosc pe niciunul dintre ei. Dar sincer, poze am vazut destule pe Facebook cu romani purtand patch NW Bucharest. Pun si 3 poze pt. exemplificare, ceva ce am gasit la o cautare rapida. Am observat ca romanii sunt destul de in fata asezati si bine primiti (din poze, evident), ca sa nu mai zic ca participa la toate intrunirile acestui club(Macedonia, Bulgaria, etc). Imi cer scuze proprietarului pt. hackeritul pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 sa fiu rau? alea sunt veste pentru facebook cred ca numai acolo le poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 ca sa vezi ce se mai intampla prin tara : http://www.bandidosmeran.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Obersturmfuhrer Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 sa fiu rau? alea sunt veste pentru facebook cred ca numai acolo le poarta salut Oz : ce parere ai de cei de la SETH CLUJ (orasul tau)care isi arata deschis noile insemne de support NIGHT WOLVES 14:23 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Wow ...ce de chestii "noi" pe aici de cand n-am mai intrat eu sa citesc......sa vezi si sa nu crezi.....ntzntzntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 cum ziceam ...facebook :-) eu inca nu am avut onoarea sa le vad live ,si ieri chiar am fost pe acolo , poate am noroc zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Nu cunosc pe niciunul dintre ei. Dar sincer, poze am vazut destule pe Facebook cu romani purtand patch NW Bucharest. Pun si 3 poze pt. exemplificare, ceva ce am gasit la o cautare rapida. Am observat ca romanii sunt destul de in fata asezati si bine primiti (din poze, evident), ca sa nu mai zic ca participa la toate intrunirile acestui club(Macedonia, Bulgaria, etc). Imi cer scuze proprietarului pt. hackeritul pozelor. pozele alea sint publice,deci nu ai hackerit nimic....ce nu pricep e de ce ai mizgalit fetele oamenilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 (editat) Interesanta deja harta Romaniei! Editat Mai 20, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate