Sari la conținut

Motorcycle Club & Riding Club Education

night81angel
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 819
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

Tocmai ce am vazut ieri prin Bucuresti un motorist care a tras pe dreapta sa vorbeasca la telefon. Trecand pe langa el si admirand motorisca, am observat ca pe spate avea un bottom rocker cu Romania ( alb si negru ). In rest nimic, semn ca acest charter este prospect ( sau poate doar el era ). Am stat si m-am gandit si am survolat cateva saituletze, dar nu am gasit nimic concludent. Va intreb pe voi poate stiti, despre ce club ar putea fi vorba. Ma doboara curiozitatea mea de om, nu ma intereseaza pentru altceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Am auzit ca si-a facut intrarea in Romania si Night Wolfs MG (MG Motor Grup).....Interesant!

Link spre comentariu

@ Ice-ule, demult asta. I-am tot vazut pe facebook pe cativa baieti intrati sauin probe la ei. Oamenii sunt chiar f.f. activi. Vizite in Macedonia, Rusia, Bulgaria, etc. De urmarit. In trafic nu am remarcat nimic.

Pt. cine nu stie, NW este primul MC din Rusia, aparut inca de la sfarsitul anilor '80 si care are in prezent legaturi inclusiv cu Vladimir Putin.

Link spre comentariu

Salutari de bine la toti ,

cu scuzele de rigoare , vreau sa revin cu o mai veche intrebare...stie cineva cate MC sunt in ro ? pe zone geografice , pe judete , pe orase...si alte detalii despre ele...?

Multumesc , asfalt uscat si numai bine...week-end placut

cassi

Link spre comentariu

@ Ice-ule, demult asta. I-am tot vazut pe facebook pe cativa baieti intrati sauin probe la ei. Oamenii sunt chiar f.f. activi. Vizite in Macedonia, Rusia, Bulgaria, etc. De urmarit. In trafic nu am remarcat nimic.

Pt. cine nu stie, NW este primul MC din Rusia, aparut inca de la sfarsitul anilor '80 si care are in prezent legaturi inclusiv cu Vladimir Putin.

Asa e bine, sa bage km in "jucarii" - calatoria conteaza nu destinatia!

Mulumesc, chiar am citit una pe acolo!

Link spre comentariu

:) da,tot uit ca scriu de pe idu prietenei mele ...al meu e suspendat pe 10 ani .

oz sunt,ma mai semnez din cand in cand,dar uit ...om sunt si eu .

mai multe detalii nu dau,nu are rost ,numai nu mai puneti botul la orice apare scris

off topic , sobolane,te saluta Gloria

Link spre comentariu

o poza,o minciuna , poate face/scrie oricine ...sa apara cu veste pe ei daca e adevarat

Ozz, din ce imi aduc aminte, anul trecut erau cativa cu veste NW pe la intruniri. acu nu stiu daca erau romanasi sau invitati de prin afara. dar presimt eu ca o sa aflati :)

Link spre comentariu

pe la bulgari i-am vazut nitel, sunt si pe la noi mai nou ... uite asa se diversifica cultura MC .. or MG in cazu' ala :peace:

Pai asa si trebuie! Oricum trebuie sa aratam lumii ca se coaguleaza ceva si pe la noi dar sper sa fie ceva pozitiv si nu negativ!

Link spre comentariu

o poza,o minciuna , poate face/scrie oricine ...sa apara cu veste pe ei daca e adevarat

Nu cunosc pe niciunul dintre ei. Dar sincer, poze am vazut destule pe Facebook cu romani purtand patch NW Bucharest. Pun si 3 poze pt. exemplificare, ceva ce am gasit la o cautare rapida. Am observat ca romanii sunt destul de in fata asezati si bine primiti (din poze, evident), ca sa nu mai zic ca participa la toate intrunirile acestui club(Macedonia, Bulgaria, etc).

Imi cer scuze proprietarului pt. hackeritul pozelor. :D

post-38867-0-40874800-1305735132_thumb.jpg

post-38867-0-95463200-1305735145_thumb.jpg

post-38867-0-14572500-1305735152_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator Obersturmfuhrer

sa fiu rau? alea sunt veste pentru facebook :) cred ca numai acolo le poarta

salut Oz :

ce parere ai de cei de la SETH CLUJ (orasul tau)care isi arata deschis noile insemne de support NIGHT WOLVES 14:23 ?

header.png

Link spre comentariu

Wow ...ce de chestii "noi" pe aici de cand n-am mai intrat eu sa citesc......sa vezi si sa nu crezi.....ntzntzntz

Link spre comentariu

Nu cunosc pe niciunul dintre ei. Dar sincer, poze am vazut destule pe Facebook cu romani purtand patch NW Bucharest. Pun si 3 poze pt. exemplificare, ceva ce am gasit la o cautare rapida. Am observat ca romanii sunt destul de in fata asezati si bine primiti (din poze, evident), ca sa nu mai zic ca participa la toate intrunirile acestui club(Macedonia, Bulgaria, etc).

Imi cer scuze proprietarului pt. hackeritul pozelor. :D

pozele alea sint publice,deci nu ai hackerit nimic....ce nu pricep e de ce ai mizgalit fetele oamenilor?

Link spre comentariu

Interesanta deja harta Romaniei!

Editat de IceLord
Link spre comentariu