connex Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Nu stiu daca erau doar 4 dar sunt 100% sigur ca Auckland a fost primul nu numai in afara US dar si in afara Californiei. Berdoo, Oakland si Frisco existau sigur inaintea Auckland. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Ma simt destul de mandu... dar asta e! Am crescyt iubimdu-i. m-am maturizat iubindu-i si traiesc iubindu-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Va recomand sa va uitati la Outlaw Bikers , care desi pare comercial dezvaluie fapte si istoria precisa a tot ce inseamna cluburi 1% si HA. Un alt lucru de mentionat, caci putini stiu: M.C.-uri: http://www.gangscene.co.nz/gangscene-motor...gangs-omcg.html Hainele acestor membri: http://www.gangscene.co.nz/gangscene-gang-clothing.html Structura unui M.C.: http://www.gangscene.co.nz/gangscene-gang-...-structure.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Heh, site din zona mea turistica! Rusinica din partea lor! Hells Angels e un MC nu un gang! Gang e mongrels si black power! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Tot sa vorbit cind si cum va intra si in romania 81 aici aveti doua linkuri care va demonstreaza clar HAMC NEWS NEW HANGAROUND CHARTERS IN ROMANIA http://www.hells-angels.com/ HANGAROUNDS: Lithuania, Japan, Latvia and Romania http://www.hells-angels.com/?HA=charters L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 "HELLS ANGELS and the skull logo ® are trademarks owned by Hells Angels Motorcycle Corporation" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Ahoi! Din cate am auzit cei de la Trust din Resita sunt in HA (acesta e noul Hangarond?).....poate informatia mea este de proasta calitate! Are cineva idee daca e adevarat sau nu acest fapt? Editat Decembrie 13, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Hangaround, adica in perioada mai de proba, cam ca tinutul de mana prin parc inainte de sex, zic eu Dar chiar nu accepta fete? Adica: - bikeri rai - este, - citati in rapoartele Europol - este, - choppere - este, - capitol in Romania - este, - barbati misogini - nu-i asa ca nu este? Va rooooog spuneti ca nu-i asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Ahoi! Din cate am auzit cei de la Trust din Resita sunt in HA (acesta e noul Hangarond?).....poate informatia mea este de proasta calitate! Are cineva idee daca e adevarat sau nu acest fapt? in primul rind, nu poate fii membru romania pt ca romania nu are demult timp statutul de hangaround, insa este cineva din resita, care este membru in anglia. o sa vedeti care si cine sunt cu timpul,pe la intilniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 in primul rind nu poate fii membru romania pt ca romania nu demult are statutul de hangaround, este cineva din resita ce este membru anglia o sa vedeti care si cine sunt cu timpul pe la intilniri... Multumesc de info! Chiar sunt curios sa-l vad poate stau la un pahar de vorba cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Multumesc de info!Chiar sunt curios sa-l vad poate stau la un pahar de vorba cu el! Man ce nu intelegi? omul e resitean dar traieste in anglia de o vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) Man ce nu intelegi? omul e resitean dar traieste in anglia de o vreme... Am inteles asta, dar ma gandesc ca mai trece si prin Romania! Poate se mai plimba si el prin tara cu moto! Nu? Doar nu-i lipit de Anglia?! Poate si cu tine o sa stau la un pahar de vorba vreodata ca oricum faci treaba faina cu Harley-ul si vreau sa-l vad , si chiar daca nu vii prin tara oricum am plan sa merg pana la cel mai Sudic punct al Europei numai sa dispun de fonduri ai atunci trec sa vad jucaria ca doar esti la doi pasi de cel mai sudic punct! Editat Decembrie 13, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 /index.php?...t&id=618053 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) /index.php?...t&id=618053 * man, Hells Angels patch am vazut io cu ochii mei la intrunire Trust din ...2007. deci nu e nimic "nemaivazut". ca vine cineva la o intrunire, nu inseamna ca pleaca cu clubul organizator acasa. vorba lui Roby, o sa vedeti cine vine si cum vine in timp. nu cred ca HA o sa "sara in ochi", ca nu sunt dornici de publicitate. afacerile sunt afaceri! iar unele chiar n-au nevoie de marketing. Editat Decembrie 13, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 * man, Hells Angels patch am vazut io cu ochii mei la intrunire Trust din ...2007. deci nu e nimic "nemaivazut". ca vine cineva la o intrunire, nu inseamna ca pleaca cu clubul organizator acasa. vorba lui Roby, o sa vedeti cine vine si cum vine in timp. nu cred ca HA o sa "sara in ochi", ca nu sunt dornici de publicitate. afacerile sunt afaceri! iar unele chiar n-au nevoie de marketing. pai orice corporatie e dornica de publicitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 pai orice corporatie e dornica de publicitate * nu-i tocmai genul de corporatie care sa vrea sa vanda orice oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 bai oameni buni, voi cand ati fost la Ursu ultima oara??? HA hang around demult prin Buc, sunt membri din Germania, Olanda si Danemarca, romanii deocamdata sunt doar suporti, inca n-am vazut bottom rocker cu Romania. plm... mai iesiti si voi cu mobrele alea sa nu mai presupuneti, HA sunt in Ro de aproape un an daca nu mai mult si cred ca intr-un an apar si rockerele cu romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Support your local 81! L&R, Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 nu va mai dati pareri daca nu stiti despre ce e vorba...... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Apropos, Sony Barger apare in ultimul episod SOA ca Lenny the Pimp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 * nu-i tocmai genul de corporatie care sa vrea sa vanda orice oricui ei, nu chiar orice, ci tricouri, hanorace, stickere, scrumiere, calendare, caciulite, sepcute...de-astea. in general se accepta visa sau mastercard, cateodata paypal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) ei, nu chiar orice, ci tricouri, hanorace, stickere, scrumiere, calendare, caciulite, sepcute...de-astea. in general se accepta visa sau mastercard, cateodata paypal alea sunt magazine support.... si deobicei sunt cu BIG RED MACHINES....... asa k informativa inainte sa postati Editat Decembrie 14, 2010 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 alea sunt magazine support.... si deobicei sunt cu BIG RED MACHINES.......asa k informativa inainte sa postati te repeti cu informatul asta. daca ai ceva de spus si de impartasit - spune, lumineaza-ne asa pe noi astia mai prosti si mai neinformati, care de aia o ardem pe forum. eu am zis doar ca sunt o corporatie - dupa cum ei insisi declara si vand marfa ca orice corporatie. daca e fals, te rog sa ma contrazici si sa imi explici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) Io am auzit ca nu prea e recomandat sa porti insemnele HA daca nu esti membru si dai nas in nas cu unul care e. Editat Decembrie 14, 2010 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate